www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Løvstakken klar for semifinale!

 

Lysekloster 2 - Løvstakken 2-4 (0-1)

 - Lørdag 10. Mars, Tornado Bergen Winter League - Nygårdsmyren

 

0-1 Samuel Hagos (Sindre Årdal)

(Pause)

0-2 Steffen Finsådal (Selvmål)

1-3 Raymond Carlsen (Sindre Årdal)

2-4 Eirik Gundersen (Sindre Årdal)

 

Løvstakken stod foran en tøff utfordring i andrelaget til Lysekloster.                   6. divisjonslaget presterte solid spill i gruppespillet i TBWL og vant en tøff pulje. Etter å ha nådd kvartfinale var det nå vinn eller forsvinn for Løvstakken.

     Også denne helgen slet Stakken med mye fravær. Joakim Neergård, Even Hansen, Thomas Falbach, Raymond Johannesen, Mats Larsen, Jonathan Hailu og Andreas Wik var alle utilgjengelige til oppgjøret. Selv med disse svært sentrale spillerene ute av laget klarte Løvstakken å stille til start med en slagkraftig lag takket være forsterkningene Raymond Carlsen, Christopher Steen og Torstein Kurseth fra klubbens nyoppstartede andrelag.

 

I starten av kampen bølget det mye frem og tilbake uten at noen av lagene klarte å skape de helt store sjansene. Lagene slet med å bryte gjennom motstanderens midtbane, men det var tydelig at begge lag ville legge igjen rikelig med innsats for å sikre seg en semifinalebillett.

     Midt ut i omgangen får Årdal med seg ballen i bakrom ute på kanten. Spissen setter i kjent stil på turboen og kommer seg inn i 16-meteren. Mens alle forventer seg et skudd fra skrå vinkel sentrer Sindre en fin pasning ut til en ledig Samuel Hagos som iskaldt bredsider ballen til høyre for keeper og i mål. Løvstakken fikk med dette en viktig ledelse som de klarte å holde på til pause.

 

Det var tydelig at Lysekloster hadde bestemt seg for å stå mye høyere i banen etter pause for å jakte en utlikning. Dette gjorde at Stakkenspillerne nå fikk dårligere tid med ballen i beina, men samtidig førte det til at det åpnet seg i bakrommet bak Lyseklosterforsvaret. Lysekloster klarer å opprette et press, men sliter med å komme til store målsjanser. De skuddene de kommer til redder Lundberg mesterlig.

     Selv om det er Lysekloster som har et visst overtak spillemessig kommer Løvstakken også på farlige visitter mot motstandermålet. Spesielt farlig er det når midtbanen klarer å presse etter. 2-0 målet kommer etter et slikt press hvor lyseklosterforsvareren til slutt er uheldig og spiller ballen forbi egen keeper og i mål.

     Gleden over 2-0 varer imidlertid ikke lenge for stakkenspillerene og bare minutter etter scoringen har samme forsvarsspiller beveget seg opp i angrep og skaffer straffe for Lysekloster. Sindre Lundberg er borti straffen, men ballen sklir likevel inn til venstre for keeperen og i mål.

     Lysekloster fortsetter å stå høyt i håp om å få en utlikning, men i stedet er det Løvstakken som scorer på ny. Fint spill gjennom midten gjør at Årdal til slutt får sendt igjennom Raymond Carlsen som holder hodet kaldt og utsøkt chipper ballen i en bue over keeper og i mål på et svært gunstig tidspunkt i kampen.

     Selv etter å ha ligget under med to mål for andre gang i kampen har ikke Lysekloster gitt opp enda. Løvstakken går mer kynisk til verks nå når Lysekloster hiver menn i angrep. Sindre Lundberg har noen gode redninger på de skuddene som kommer hans vei, men Løvstakken fortsetter også å skape sjanser mot det andre målet. 

     10 minutter før slutt får Lysekloster betalt for presset sitt når venstrekanten kommer inn fra siden og scorer fra skrå vinkel. Lysekloster har skapt spenning i kampen igjen. Det blir hektisk bak i stakkenforsvaret de neste minuttene, men Lysekloster kommer likevel ikke til mange åpenbare sjanser.

      I det siste spilleminuttet får Sindre Årdal en lang ball opp på topp og selv med to aggressive forsvarere mot seg avanserer han mot mål. Eirik Gundersen øyner muligheten til å bedre målstatistikken sin og dundrer i vei på et sugende løp bakfra. Årdal får med seg dette og aleine med keeper er han uselvisk. Eirik legger ballen enkelt bak keeper og Stakken punkterer kampen.

 

Måltyven Eirik Gundersen fastsetter sluttresultatet for Løvstakken på overtid. 

 

 

En imponerende forestilling fra et noe svekket Stakkenlag. God innsats fra samtlige gjør at Løvstakken nå ser frem til semifinalen mot Flaktveit på Nygårdsmyren klokken 14.30 på lørdag.

 

 

Laget i 4-3-3:

--------------------------------------------------------------------------------------

Sindre Lundberg - Mats Selø (Tord Stensletten), Joakim Samdal, Marius Mosleth, Allan Maurstig, Petter Hopsdal, Samuel Hagos, Tossa Kurseth (Eirik Gundersen), Christopher Steen (Raymond Carlsen), Sindre Årdal, Espen Bakke.

 

Dagens Stakkenspiller: Sindre Årdal

Skaper det meste av Stakken sine farligheter med sin enorme fart og styrke. Tre målgivende pasninger sier det meste. Kald foran mål når han finner medspillere inne i boksen.

 

En annen spiller som er verdt å nevne i denne kampen er Marius Mosleth. Han trekker ikke bare opp snittalderen til et ellers ungt stakkenlag, men får med sin naturlige autoritet og sin ro med ballen også de rundt seg til å prestere. Evigunge Mosleth er også denne sesongen en spiller man skal se opp for i stakkentrøyen.

 

Kan også nevne vikarene fra andrelaget som gjør solide prestasjoner og er med å prege kampen i høyeste grad.

 

(Onsdag 14. Mars)

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"