www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

Viggo Cup 2011

 

02. Januar 2011, Haukelandshallen

 

 

2 dager inn i det nye året 2011 var det klart for Løvstakkens første virkelige test. Endelig skulle Stakken spillerne  samles på banen for å levere resultater. Vi stilte med denne troppen:


 


Ken-André Melbye

Joakim Neergård

Thomas Falbach
Allan Maurstig
Tommy Dale
Even Hansen
Espen Bakke
Mats Larsen
Mats Selø
Jonathan Hailu

 


 

Viggo Cup:

- 12 lag påmeldt i herreklassen fra 5-7 divisjon

- 5 spillere på banen omgangen (inkludert keeper)

- 20 min kamper.

- Futsalregler


Gruppespill:

Løvstakken - Viggo 1-1
Målscorer: Espen Bakke


I første kampen ventet arrangørene Viggo på motsatt banehalvdel. Selv om vi tok ledelsen tidlig og kontrollerte kampen skulle dette bli en tøff kamp der Viggo kjempet voldsomt og klarte å utlikne før kampen var over. Denne starten
var en liten tankevekker for oss.


Løvstakken - Fjell Kam. 3-0 Målscorer: Mats Selø, Mats Larsen, Even Hansen


Som resultatet tilsier ble dette en enkel match for vår del. Fjellkameratene hadde ikke mye å stille opp med her og vi trilte
ball i hatt med kameratene fra Sotra.


Løvstakken - Dale 2 1-0 Målscorer: Allan Maurstig


Denne gruppefinalen ble en tøff og jevn batalje. I en sjansefattig kamp der begge lag jobbet knallhardt hjemover stakk vi til slutt av med seieren etter en fin plassert avslutning av Allan.


Kvartfinale:
Løvstakken - Hetlevik 4-0
Målscorer: Mats Larsen2, Allan Maurstig, Joakim Neergård

Nok en kamp der vi har full kontroll. Mats Larsen scorer 2 mål tidlig og punkterer kampen. Derfra og ut er det plankekjøring.


Semifinale:
Løvstakken - Erdal 1-0
Målscorer: Allan Maurstig


I semifinalen ventet Erdal som hadde slått ut Nest Sotra sitt b-lag i kvarten. Vi ventet oss derfor en tøffere motstand her. Det ble det også, men et Stakken mannskap sulten på finaleplass gikk knallhardt ut og Allan ga oss tidlig ledelsen med sitt 3. i turneringen. Vi fortsetter med bra spill og skaper en rekke store muligheter som vi ikke klarer utnytte, dermed endte det med 1-0 seier.


Finale:
Løvstakken - Dale 2 1-0
Målscorer: Allan Maurstig


I finalen ventet Dale som vi slo i en jevn match i gruppespillet. Også finalen skulle bli en jevnspilt og knalltøff batalje. Begge lag var frempå, men ingen skapte de helt store mulighetene. Med 1 minutt igjen på kampuret danser Allan Maurstig seg fremover langs dødlinjen. Han tar med seg ballen litt ut i feltet og setter elegant ballen nede i hjørnet med hælen! Fantastisk scoring! Vi hadde ikke klart å juble fra oss før Dale gikk rett i angrep og smalt ballen i stolpen. Men det betydde ingenting. Viggo Cup pokalen 2011 var i boks!

 

  

 

Turneringens Stakken spiller: Allan Maurstig
Leverer bunnsolid innsats i hver eneste kamp. Er lagets toppscorer med 4 mål gjennom turneringen og topper alt dette med scoringen sin i finalen.

 (Pokalen og vandrepokalen står nå trygt plassert i Løvstakkens klubbhus)

 

Hele Stakken laget leverer idag god innsats. Vi setter standarden med å stikke av med seieren i klubbens første turneringsdeltakelse noensinne.