www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Avdelingsoppsett for 4. div

 

Løvstakken er havnet i en spennende pulje til neste års seriespill i fjerdevisjon. Voss, Gneist og Nest Sotra 2 er bare noen av godbitene fansen kan glede seg til neste år.

 

Her er samtlige lag i 4. divisjon avd 2:

 

Radøy/Manger (ned fra 3. div)

Voss (ned fra 3. div)

Brann 3

Loddefjord

Nest Sotra 2 (ny)

NHH

Nordhordland

Nordre Fjell

Osterøy

Telavåg

Gneist (opp fra 5. divisjon)

Løvstakken (opp fra 5. divisjon)

Norheimsund (opp fra 5. divisjon)

 

Uten å være for bastant i mine vurderinger ser Voss ut å seile opp som den soleklare opprykksfavoritten i denne puljen. Ellers er det tvilsomt at det andre laget som kommer fra 3 divisjon, Radøy/Manger, klarer å kjempe i toppen. Alle opprykkslagene vil bli spennende å følge i sesongen som kommer og samtlige kan bite godt fra seg i avdelingen.

 

Ellers blir det spennende å se hvordan Nest-Sotra sitt andrelag kommer til å se ut. I og med at klubben ikke har hatt noen nevneverdig form for junioravdeling de siste årene og at de plutselig sitter med et a-lag i adeccoligaen kan jeg se for meg et svært varierende mannskap igjennom sesongen. Dette er noe som kan påvirke avdelingen.

 

Resten av lagene er etablerte klubber i kretsen som samtlige er større og mer erfarne i seniorfotballen enn det Løvstakken er. Derfor vil naturligvis Løvstakken med sine svarte drakter regnes som en dark horse i denne puljen. Alt annet enn en kamp på den nedre halvdel vil få de fleste til å sperre opp øynene for underdogsene fra Fyllingsdalen.

 

Vi i Løvstakken flyter uansett på en medgangsbølge og håper på nok en jubelsesong på varden!

 

(Fredag 3. Januar 2013)

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"