www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Bertens Corner

 

Eirik Wergeland Gundersen eller "Eggberten" er en skikkelig fargeklatt i Løvstakken-systemet. Han har vært med siden oppstarten i 2011, men har nå valgt å legge skoene på hyllen for en liten periode.

 

Eggberten, som står med 27 kamper og 3 scoringer, følger fortsatt laget tett fra sidelinjen og skal gi fansen et lite skråblikk på hva som foregår i klubben med sin egen faste spalte "Bertens corner".

 

 

 

 

 

 

Berten skrur inn sesongens siste

Shikanakanaka

Nei nei nei. Tenk at det skulle ta så lang tid før vi fikk oss en ny corner. Håpløst. Det e sikkert litt linjemennene sin skyld. Men og litt det offensive presset.

Ka har skjedd siden sist sier du? Fint mye. Børre har fått sitt første gule. Locos har fått seg Instagram. Han begynte litt dårlig. Lå ut et knippe gamle bilder, men har etter hvert fått en veldig fin og ryddig og til tider morsom Instashitprofil. Snakker om profiler. Samdal har blitt proff i Hovding. Mannen og myten Mosleth har gjort comeback. Børre har misset sin første kamp, grunnet et mistenkelig chink i rumpen etter en for å si det mildt sagt knallhard tur på byen.

Men nok tull og tøys. Over til det alle tenker på, men nesten ikke tørr å snakke om. Etter en klassisk sesong i 7.div. Lekestue i 6.div. En lang, fin sesong proppet av spenning, dårlig dømming og baconpølser med ketchup, sennup, sprøstekt løk og en eller to striper hotdogdressing... Ser det faktisk ut til at Petter Hopsdal har fått en sinnsyk six-pack(snakker om hot-dag, neida, JODA). Shit for en mage. Og han e veldig stolt av den. For han har det som profilbilde på Facebook. Samdal og Heimark har spredt rykter om at han var veldig heldig med belysningen. Det kan nok stemme det, men det e uansett en veldig fin mage. Visst eg var en jente eller en homo og tilfeldigvis lå i en seng med Hop, ville eg latt venstre hånden min gli forsiktig men dog silkemykt nedover de sex musklene og sagt: «For en sterk og deilig mage du har Petter» så skulle Petter sagt: «Eg vet Eggbert. Skal vi skru av lyset og se ka som skjer?» Så skulle eg sagt: «Ja Petter vi lar lyset fordufte i takt med trusene våre. No skal vi kose oss».

Ka mer har skedd? Altfor mye. Jokke har forstuet foten og gjort comeback. Applaus til han. Lundberg og Allan har blitt kjærester. Børre e fortsatt singel. Ken e fortsatt singel. Men når eg ser han løfte de der ungene, tenker eg som så: En dag Ken. En vakker dag Ken. En dag kommer du til å få deg en vakker og flott liten familie. Med rekkehus, hund, volvo, ukepenger, lørdagsgodt, hytteturer, sommerturer til danmark, middagsbesøker, kjøring til foppaltrening og fjellturer hvis været e fint.

Så e det jo sånn, bare for å nevne det. Sånn BTW. At vi med seier i siste kamp e klar for 4.div. Men drit i det. Den der magen til Hop e jo helt sinnsyk. Den e helt spinnvill. Eg blir våt i trusen og får vann i munnen av å tenke på den. Den e helt perfekt. Ikke for mye hår. Ikke for lite hår. Perfekt med hår faktisk. Perfekt farge, fasong, temperatur og lukt. Nam, nam, nam, nam, nam, nam, nam, nammenam, nam, nam, nammenam, nam, nam. Den e så jævlig nam, nam, nam, nam. Flere på laget burde få sånn mage. Alle burde få det. Børre burde få det. Mosleth kunne trengt det. Even burde få det. Alle mann alle. Det e ikke umulig. Det e bare å tenke at hvis Petter Hopsdal og Eirik Wergeland Gundersen har klart det. Ja då kan dokkar og klare det. Stå på. Lykke til. Seks ganger nam for meg og hop. Nam Nam Nam Nam Nam Nam.

Håper vi vinner den siste kampen. Det hadde vært gøy. For då kan vi ha fest. Jokke har lovet stakkentattiss. Lundis har lovet å druse en trippel snus opp i lippen. Det hadde vært så gøy. Bare gå ut å vinn. Plis. Så e vi legender. Og det e kult. Eg e Eggberten. Vi e løvstakken. Gi meg to høye og en trepoenger så skal eg kjøpe inn både paraceter og min personlige favoritt ibux til mandag morning.  

(Søndag 20. oktober 2013)

 

Andre innoverskrudde fra Eggeberten

 

Skyss meg i puberteten

 

Aww yea. Bertens corner nummer to. De beste cornerene i byen. Alle gode ting e to. Eller tre? Husker aldri! Alle ting i toeren e god. Sånn var det. Tenker jokke eller samdalen bare stenger denne corneren rett i noten.

Først å fremst må eg bare ligge meg flat som en forbannade fiskepudding for at eg bare har sett tre kamper i år. Det e flaut, vondt og ikke minst fantastisk å ligge heme på sofaen å innta ostepop og øl, mens guttene mine e ute på poengjakt.

 

Og jakten går jo greit den. Vi e fortsatt bedre enn hest. Vi e fortsatt løvstakken. Semistrukturerte løver som eter hester til middag. Så de som sier at hest e best kan fortsatt sniffe meg i toeren. Eller treeren? Husker aldri! Men noen små hindringer har vi jo møtt på. Ikke sånne Messi og Ronaldo hindringer. Mer sånn der:Lalala dra kjellemann rett i bakken, ikkje tenk på oss. Lalalala vi bommer litt på straffe, så får dokkar en gratis…Lalalalala når eg konfirmerte meg forrige uke sa Broder Tuck at ”fuck off” e et slemt og stygt ord, så det der blir rødt kort på deg. Det var da som faaaaan då.

 

Eg e ikke en type som liker å klage på dommerene, men de gjør det ikke lett for meg. Skal ikke klage og syte. Eg kan heller love å sende en bukett med blomster til fotballkretsen når vi får utdelt en linjemann som enten har kommet i den der spennende aldreren når man får hår på tissefanten. Eller en linjemann som kan se sin egen tissefant uten å bruke speil.

 

Så ikke tenk på det. Vi rykker opp. Jajaja. Eg har nemmelig om en teori om at vi kommer til å bite godt fra oss i de der grusomme bortekampene våre. Det har seg sånn at vår kjære og etter hvert jæla berømte kaptein ikke bare nøyde seg med en liten modelljobb for lille skyss ( har nesten ikke lagt mer merke til den der kampanjen. Skyss skulle klæsset opp Allan på busser, bybaner, butikker og kiosker og sånn. Eller har de det? Husker aldri!). No har Allan også takket ja til å være Stordfergen sitt ansikt utad. Og her står han ikke bare med en teit liten billett og fniser. I denne nye reklamekampanjen går han på vannet i speedo og drar Stordfergen over Bjørnefjorden. På Stord kaller de han nå bare for den brun-gule Jesus. Når bøndene ser kem som e kapteinen vår kommer de til å pisse i trusen, bøye seg i krøllgresset og forstå at slaget e tapt.

 

Jajaja. Stakken skuten putrer videre. Takk for meg. Eg e Eggberten. Vi e de der klaaaaassiske Stakkenguttene. Gi meg to høye og en linjemann med hår på tissen.

 

(Mandag 27 Mai)

 

 

Et skråblikk på seriestarten fra Berten

 

Jaja, bare moser ned noen ord i anledning seriestart. Dere trenger ikke takke meg. Jokke overtalte meg.

 

Lekstue i TBWL. Øreringene til Jokke har gjort comeback i øreflippene hannes. Bakkos Locos prøver så godt han kan å få betalt den forbannade kontigenten. Stakkenskuten putrer videre i medvind. Og i år e det 5.div. som skal få kjenne den grusomt klassiske lukten av svette stakkenspillere. Yeeeah.

 

Mange sterke stakkenhjerter e sikkert fryktelig nærvøs. Får ikke sove. Napper nærvøst i hårene på lårene. Eggbert har logge skoene på hyllen. Kem skal score målene no? Kem skal slå de målgivende passningene? Kem skal gjøre ditten? Kem i kølsvarte skal gjøre datten? Kem skal fikse biffen, no som berten e en saga blått.

     Eg forstår. Et stort hull å fylle. Eg tror eg snakker på vegne av både spillergruppen og Kjell Axel, når eg sier at eg kommer til å bli savnet. Men Men, sånn e livet. Ikkje tenk på det. Joda eg scoret årets mål i 7.div. Joda eg senket Lysekloster 2 nærmest på egen hånd. Det stemmer det! Men faan heller. Det e som de sier: I nøden spiser fanden fluer. Den enes død er den andres brød. No som eg har byttet ut venstrevingen med pølsekiosken kommer nye spillere til å blomstre. Eg har ofret meg for spillerutviklingen. Kall meg gjerne en martyr!

 

Jeje. Spillergruppen e som sagt grusomt svekket. Men herregud. Eg har troen. Eg kan kjenne den søte lukten av 3poenger på 3poenger. Vi kommer til å ta så mange 3poengere at eg anbefaler alle å koste støv av mattebøkene og pugge den der 3gangen.

     Vi e så god. Proppfulle av talent. Sinnsyke talenter som Ussi, Allan og Even og sånn. Og de spillerene som mangler talent, de jobber hardt med å forbedre seg. Børre for eksempel. Han e taktløs, tempoløs, talentløs og generelt ganske løs (buruglene på metro vet ka eg snakker om). Men faan heller, hvis han fortsetter utviklingen sin kommer han til å være tippeligaspiller før han fyller 40. Kaptein på Barca før han fyller 90. Du vet, stilen hans e dritfet.

     En annen talentløs spiller e Lundisen eller Lunis som Ken tror han heter. Eg husker debuten hannes. 5-6 sinnsyke brølere mot Kaland nede på Krohnsminden. Alle bare tenkte. Ka e dette for en talentløs fyr? Han e så motivert på opprykk at han vurderte å kjøpe seg joggesko hinn dagen. Eg klarte heldigvis å snakke han ut av det. Men du skjønner ka eg mener. Talentene leker og de talentløse jobber. Sinnsyk kombo. Det e den som kommer til å sikre oss opprykk. Woop Woop.

 

Alt eg egentlig vil si e at eg har troen. Jaja tro kan du gjøre i kirken! OK, greit det. Eg tror ikkje. Eg vet. Eg vet at vi e best. Jævlig best. Hest e best. Ikkje faan. Vi e best. Vi e løvstakken. Eg e Eggberten. Då kjører vi. Gi meg to høye og en 3poenger. Peace.

 

(Lørdag 13. April)

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"