www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Preview Løvstakken - Galgen

 

Mye står på spill i helgens toppkamp mot Galgen. Med seier vil Løvstakken feste et grep om den ene opprykksplassen. Da ligger Stakken bare et poeng bak Galgen med to kamper til gode før sesonginnspurten.

       Med uavgjort vil differansen forbli den samme. Da har fortsatt Løvstakken
mulighet til å sikre opprykksplass selv, men Mathopen vil sannsynligvis dra
ifra i toppen.

       Med Galgen seier derimot vil Løvstakken bli hengende etter i opprykksstriden. Da vil Galgen øke sitt forsprang til hele 7 poeng med to kamper til gode. Da må Stakken satse på å vinne resten av kampene denne høsten, men selv ikke det vil garantere et opprykk.

 

Løvstakken kommer fra en seiersrekke på fem strake ligakamper siden sommerpausen. Laget står fortsatt uten poengtap hjemme på Varden og håper å oppretholde denne seiersrekken.

 

Galgen kommer fra tre strake seire etter tapet i toppkampen mot Mathopen, så det er to formlag som møtes til dyst på Varden Søndag. Selv om Galgen står med fire poeng mer enn Løvstakken har Stakken over 20 mål bedre målforskjell og også to kamper til gode. Obsiktsvekkende er det at Galgen har hele 6 ettmålsseire, mens Løvstakken på sin side bare har en. Selv om dette ikke er noe kvalitetsstempel for Gagen, tyder det hvertfall på at laget fra Galgebakken har en bra vinnerkultur og en spillergruppe som vet hva som må til for å avgjøre de jevne kampene.

 

Motsatt oppgjør i vår på Nymark er et eksempel på det. Løvstakken stanget mot Galgen forsvaret hele kampen men de røde forsvarte seg godt og scorte også på sin eneste sjanse i kampen. Dermed vant de 1-0. Løvstakken spillerne er forventet å være svært revansjesugne etter nettopp det nederlaget.

 

På spillerfronten ser det lyst ut. Marius Mosleth returnerer etter sin sykdomsperiode. Han kan fort bli en viktig mann, med all sin erfaring og rutine. Sindre Årdal og Mats Larsen har begge den siste tiden slitt med små problemer med beina, men meldes å være klar til kampstart. Kraftspissen Andreas Wik har slitt med ankelen siden Søndagens kamp på Askøy, men etter å ha fullført Lørdagens formiddagsøkt på Tjønnen virker han å være klar til kamp.

 

Midtstopper Joakim Neergård er svært usikker etter at også han har pådratt seg en ankelskade, men Neergård stiller som vanlig til kamp og skal teste foten før kampstart.

       Også Raymond Johannessen er usikker før kampstart. Super-Ray som har spilt lite i høst sliter med kneet sitt og er ikke ventet å se i startelleveren mot Galgen.


-----------------------og er høyst usikker til toppkampen Søndag.

Dermed stiller Løvstakken trolig fulltallg til kamp Søndag. Troppen:

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ken-André Melbye, Joakim Neergård, Thomas Falbach, Allan Maurstig, Daniel David, Petter Hopsdal, Marius Mosleth, Tord Stensletten, Raymond Johannesen, Eirik Gundersen, Mats Larsen, Even Hansen, Tommy Dale, Serkan Bulbul, Mats Selø, Sindre Årdal, Andreas Wik og Jonathan Hailu

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Nordnes 2 (B) 8-1

Løv-Ham 3 (H) 5-1

Follese Trim (B) 3-1

 

Neste Kamp:

 

Galgen (H)

 

Søndag 25. September 20:00

-Varden Kunstgress

 


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

18

2. Andreas Wik

12

3. Even Hansen

7

3. Jonathan Hailu

7

5. Allan Maurstig

4

6. Serkan Bulbul

3

6. Tommy Dale

3

8. Petter Hopsdal

2

9. Daniel David

1

9. Tord T. Stensletten

1

9. Raymond Johannessen

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Andreas Wik

8

2. Even Hansen

6

3. Allan Maurstig

5

3. Tommy Dale

5

3. Serkan Bulbul

5

6. Eirik Gundersen

4

6. Daniel David

4

6. Sindre Årdal

4

9. Petter Hopsdal

3

10. Tord Stensletten

2

11. Jonathan Hailu

1

11. Espen Bakke

1

11. Marius Mosleth

1