www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Før kampen Nymark -Løvstakken

 

 

Lørdag kl 13:00 møter Løvstakken Nymark 2 til match på Nymarkbanen utenfor Brann Stadion. En fin anledning for våre fans å varme opp med litt gofotball før Brann møter Fredrikstad til dyst på stadion kl 16:00.

 

Etter en fin sesonginnledning med 8-0 hjemme mot Bjørgvin skal Løvstakken ut i ilden igjen og bevise at de kan spille fin fotball også på bortebane.

 

Nymark 2 blir et nytt bekjentskap for oss. A-laget rykket ned fra 4. divisjon i fjor og sesongsåpner i 5. divisjon på Søndag. Vi venter oss tøffere motstand enn forrige helg og håper på en underholdende kamp og selvsagt 3 poeng.

 

Løvstakken stiller mannsterkt til kamp imorgen. Troppen teller faktisk hele 16-17 mann. Fire spillere er klar for sin ligadebut for Stakken. Infanteristen Mats Selø har bare spilt en treningskamp i vinter, men er imorgen klar for en offensiv jokerrolle. Det samme gjelder Petter Hopsdal som også står med en treningskamp for oss i vinter. Den tidligere storspiller Raymond Johannessen er vår tredje debutant i Stakken sin første bortekamp i serien. Ray vet vi hva står for da han har vært involvert i så og si alle oppkjøringskampene i TBWL. Serkan Bulbul debuterer også imorgen etter at overgangen akkurat gikk gjennom hos kretsen sent Fredag ettermiddag. Serkan som er vår siste tilvekst i troppen imponerte i siste Vinterserie kamp mot Smørås og var også bra i generalprøven mot Sædalen

 

Vi gleder oss til kamp og håper folk tar turen og støtter Stakken utenfor Brann stadion bare et par timer før Brann tar imot Fredrikstad til Tippeliga kamp i storstuen.

 

Vell møtt!

 

(Fredag 08. April 20:17)

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Løvstakken Fotball er på grasrotandelen og vi trenger din støtte!

 

Husk å endre grasrotmottaker neste gang du leverer spill hos norsk tipping!

 

Org. nr: 996515338

 

 

 

Neste Kamp:

 

Nymark 2 (B)

 

Lørdag 09. April kl 13:00

-Nymark Kunstgress

 

 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Andreas Wik

3

2. Allan Maurstig

1

2. Even Hansen

1

4. Daniel David

1

5. Tommy Dale

1

6. Sindre Årdal

1

 

* Mål scoret på handicapstraffer

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Tommy Dale

3

2. Andreas Wik

1

2. Tord Stensletten

1

2. Eirik Gundersen

1