www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Før kampen Løvstakken - Follese Trim.

 

 

Søndag kl 20:00 møter Løvstakken Follese Trimforening til dyst på kunstgresset på Varden. Vi ønsker våre fans hjertelig velkommen til det som ser ut til å bli en spennende kamp.

 

Follese Trimforening har åpnet serien imponerende med fire seire og bare ett tap på sine første fem ligamatcher. Dermed befinner Askøy-laget seg på 3. plass, hakk i hel med Løvstakken som dog har en kamp mindre spilt.

 

Follese-mannskapet er i følge deres hjemmeside stort sett basert på yngre spillere, ikke ulikt vårt Stakken-mannskap. Deres resultater den siste tiden tyder på at Løvstakken går imot sin tøffeste ligakamp så langt i år.

 

Løvstakken må belage seg på noe fravær, men troppen skal likevel være stor nok til ikke å svekkes i morgendagens batalje. Soldatene Egg og Mats Selø er utilgjengelig grunnet tjeneste, mens høyreback Thomas Falbach som har spilt samtlige kamper for Stakken i vinter og vår er bortreist for helgen. Det er noe usikkert om Daniel David og Petter Hopsdal stiller til kampstart, men foruten disse stiller vi fulltallig.

 

Espen Bakke og Sindre Årdal tok det begge rolig på fredagens treningsøkt. Espen som sliter med tåen tok på seg coach-jakken i kjent stil og styrte økten fredag - noe han har gjort strålende de siste ukene. Sindre var litt småforkjølet og ville ikke ta noen sjanser. Begge skal likevel være klar til Søndagens match på Varden.

 

Ray skal også være klar til kamp i morgen etter å ha slitt en lengre periode med sykdom. Dette vil bli et hyggelig gjensyn med krølltoppen i Stakken trøyen.

 

Sannsynlig Løvstakken tropp:

 

(Ken Andre Melbye, Tord Stensletten, Marius Mosleth, Daniel David, Joakim Neergård, Allan Maurstig, Serkan Bulbul, Tommy Dale, Raymond Johannessen, Jonathan Hailu, Even Hansen, Mats Larsen, Espen Bakke, Petter Hopsdal, Sindre Årdal og Andreas Wik.)

 

Vell møtt!

 

(Lørdag 21. Mai 19:35)

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"