www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Preview: Follese Trim - Løvstakken

 

Søndag tar Løvstakken spillerne turen ut på Askøy for å møte Follese Trimforening til dyst. Trimforeningen ligger på plassen bak Løvstakken i avdelingen med et poeng mindre og to kamper mer spilt. Tre poeng til Stakken i helgens møte vil nok sende askøy laget helt ut av opprykkskampen. Derfor regner vi med at Follese stiller med et heltent mannskap til start.

 

Vårsesongens møte på Varden endte med en 5-0 seier til Løvstakken. Kampen var jevnspilt frem til pause, før Sindre Årdal kom inn og scorte hele fire mål i andre omgang. 5-0 resultatet var spesielt imponerende da Stakken ble redusert til ti mann tidlig i den andre omgangen, da Tommy Dale fikk utdelt et svært strengt rødt kort.

 

På fredagens Løvstakken-trening ble det rapportert om svært bra oppmøte og det ventes at Stakken stiller med en stor og sterk tropp til Søndagens toppkamp på Askøy.

 

Veteranen Marius Mosleth går fortsatt på penicillinkur etter å ha pådratt seg lungebetennelse og er utilgjengelig imorgen. Også stopperkollega Joakim Neergård er høyst tvilsom grunnet sykdom. Dermed er det mye som tyder på at Thomas Falbach trekkes ned i midtforsvaret igjen etter å ha imponert mot Løv-Ham 3. Hvem som blir hans makker er noe usikkert, men Allan Maurstig og Daniel David er hvertfall to hete kandidater til den siste plassen i midtforsvaret.

 

Sindre Årdal som har slitt med ankelen sin i svært lang tid er også usikker før søndagens oppgjør på Follese kunstgress. Lysluggen, som scorte fire mål på en omgang i motsatt oppgjør i vår, sto over forrige kamp mot Løv-Ham, men er forhåpentligvis klar når dommeren blåser i gang søndagens kamp på Askøy.

 

Ellers er det godt nytt at Tommy Dale og Raymond Johannessen er tilbake å se i kamptroppen. Begge to har vært borte en stund, men var i følge rapportene fin i formen på fredagens trening på Krohnsminde.

 

Forventet tropp:

 

Ken-André Melbye, Thomas Falbach, Tord Stensletten, Joakim Neergård, Eirik Gundersen, Daniel David, Allan Maurstig, Mats Larsen, Mats Selø, Even Hansen, Raymond Johannessen, Tommy Dale, Jonathan Hailu, Serkan Bulbul, Andreas Wik, Sindre Årdal, Petter Hopsdal

 

Søndag 18. September 18:00 Follese Trim - Løvstakken: Vel møtt!!

 

 

(Lørdag 17. September 19:06)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Nymark 2 (H) 2-1

Nordnes 2 (B) 8-1

Løv-Ham 3 (H) 5-1

 

Neste Kamp:

 

Follese Trim. (B)

 

Søndag 18. September 18:00

-Follese Kunstgress

 


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

17

2. Andreas Wik

12

3. Even Hansen

7

3. Jonathan Hailu

6

5. Allan Maurstig

4

6. Serkan Bulbul

3

7. Tommy Dale

2

7. Petter Hopsdal

2

9. Daniel David

1

9. Tord T. Stensletten

1

9. Raymond Johannessen

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Andreas Wik

8

2. Even Hansen

6

3. Allan Maurstig

5

3. Tommy Dale

5

3. Serkan Bulbul

5

6. Eirik Gundersen

4

6. Daniel David

4

7. Sindre Årdal

3

9. Tord Stensletten

2

9. Petter Hopsdal

2

11. Jonathan Hailu

1

11. Espen Bakke

1

11. Marius Mosleth

1