www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Seier i 4.div-debuten!

 

NHH - Løvstakken 0-2 (0-0)

 

- Krohnsminde, Tirsdag 22. April - 4.div

 

Etter en tett og jevn kamp med høy intensitet og høyt tempo trakk Løvstakken til slutt det lengste strået og endte opp med tre poeng i seriepremieren på Krohsminde.

 

Løvstakken stilte med to debutanter fra start mot NHH. Alexander Heimark spilte fra start som stopper, mens Christer Johansen fikk sjansen fra start på høyrekanten. Begge to ble spilleklar på kampdagen og er hentet fra den nedlagte 7.divisjonsklubben Løvåsen. Magnus Solevåg, som også akkurat er blitt klar for Stakken, startet kampen på benken med syv sting i haken etter å ha gått på en liten påskesmell i hjemlige trakter. Sunnmøringen skulle likevel spille en viktig rolle i serieåpningen på Krohnsminde.

- Alexander Heimark var en av debutantene som imponerte tirsdag på Krohnsminde.

 

Kampen åpnet svært tett og jevnspilt. NHH førte kampen store deler av den første omgangen uten å spille seg til de store målsjansene. Stakken derimot forsvarte seg godt, men slet med å ta vare på ballen og måtte bruke omgangen til å tilvenne seg tempoet på dette nivået. Begge lagene hadde en farlig dødballsituasjon som var omgangens største sjanser.

 

I den andre omgangen løftet Stakken seg fra start. I en god periode klarte også bortelaget å ta ledelsen. Samuel Hagos, som leverte en fantastisk forestilling i Stakkentrøyen, lekte seg ut av en svær trang situasjon og satt fart fremover. Med en perfekt vektet stikker fant han Andy Wik i bakrommet. Andy viste ingen tegn til nerver når han satt ballen kontrollert til side for NHH-keeperen og Stakken var i ledelsen.

 

Denne scoringen skulle vise seg å være svært viktig. Selv om NHH fortsatt styrre mye av spillet klarte de fortsatt ikke å skape noe særlig foran mål. Stakken hadde nå også spilt på seg en del selvtillit og ble bare farligere og farligere når de angrep. Ikke lenge etter ledelsen måtte både Even Hansen og Allan Maurstig forlate banen med skader og Stakken fikk bruk for en slagkraftig gjeng på benken.

 

Mot slutten av kampen ble flere av Stakkenspillerne svært slitne og NHH flyttet flere og flere spillere frem i jakten på utlikning. Det ble ikke noe bedre da Petter Hopsdal stoppet en NHH overgang på overtid og fikk svært overraskende direkte rødt kort. I denne perioden trøkket NHH-spillerne Stakken langt ned i banen, men klarte ikke å skape noe særlig med klare målsjanser.

 

- Magnus Solevåg har akkurat avgjort kampen på Krohnsminde i debuten sin

 

Langt ut i overtiden skulle avgjørelsen falle da Stakken kom på en siste kontring. Jonathan Hailu dro elegant av en forsvarer inne i hjemmelagets 16-meter før han avsluttet fra skrått hold. Keeperen klarte å stoppe forsøket, men på returen luktet innbytter og debutant Magnus Solevåg. I det alle tror han skal banke ballen i det nærmeste hjørnet finter han både stopper og keeper med en elegant skuddfinte før han kan sette ballen i det ledige motsatte hjørnet. Scoringen utløser herlige jubelscener blant spillere og fans på Krohnsminde som her skjønner at kampen er avgjort.

 

Kampfakta:

 

0-1 Andreas Wik (52. min) - assist Samuel Hagos

0-2 Magnus Solevåg (90. min)

 

Laget i 4-2-3-1:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ken-André Melbye - Daniel David, Kjell H. Christensen, Alexander Heimark, Allan Maurstig (c) (Thomas Falbach fra 60.)- Samuel Hagos (Joakim Neergård fra 86.), Even Hansen (Petter Hopsdal fra 60) - Christer Johansen (Magnus Solevåg fra 82.), Mats Larsen, Jonathan Hailu - Andreas Wik (Sindre Årdal fra 70.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Dagens Stakkensspiller: Samuel Hagos

 

En helt enestående forestilling av Samuel Hagos som viser at han hører hjemme på et svært høyt nivå når han spiller opp mot sitt beste. Tar fullstendig kontroll over midtbanen og opptrer med magisk ro med ballen. Forarbeidet til 1-0 scoringen er svært imponerende.

 

Bilder hentet fra: hordalandsfotball.no

 

(Torsdag 26. April)

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige kamp:

NHH (B) - 2-0

4. div. avd. 2 - Krohnsminde

 

Neste kamp:

Nordhordaland (H)

Lørdag 26. april 2014,

4. div. avd. 2 - Varden Kunstgress

 

Toppscorere Løvstakken 2014

Andreas Wik 1mål

Magnus Solevåg 1mål