www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

 

#12. Ken-André Melbye


 

Født: 09.06.1990

 

Posisjon: Keeper

 

Tidligere klubber: Løv-Ham IL, Frøya IL og Bergen Nord FK

 

Ken-André Melbye har sin oppvekst i Løv-Ham der han begynte som unggutt. Han begynte sin karriere som utespiller, men fant fort ut at han kom til å bli en stjerne som vokteren mellom stengene. Ken har erfaring fra svært høyt nivå som junior elite, tredjedivisjon og har t.o.m. en kamp i addecoligaen for A-laget til Løv-Ham. Ken spilte på kretslaget i sine yngre dager og regnes fortsatt som en av de aller beste keeperne i kretsen i sitt årskull. Kanskje klubbens viktigste spiller!

 

Ferdigheter: Godt overblikk, gode igangsettinger, spillende keeper, passningssikker, ”umulig” å komme forbi en mot en, ekstreme reflekser og god timing.

 

2011:

 

Uvurderlig gjennom hele sesongen. Til tross for sin militærtjeneste stiller Ken alltid opp og viser frem den ene feberredningen etter den andre. Spiller med et voldsomt engasjement og sier ikke nei takk til å terge på seg både motspillere og publikum. Leverte også et voldsomt show når han scorte sitt første for sesongen fra straffemerket i kalasseieren mot Ramsøy på høsten. Klar for Frøya og 4. Div i 2012. Vi vil savne sirkuset med Melbye på banen!

 

Sesong Kamper Mål Clean Sheet GK RK
2011 18 1 5 0 0

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"