www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

Løvstakken - Bjørgvin 8-0

 

Lørdag 2. April 13:00 - 7.div menn avd 3, Varden Kunstgress

 

1-0 Andy

2-0 Andy

3-0 Allan

4-0 Tommy

5-0 Even

6-0 Andy

7-0 Sindre

8-0 Daniel

 

Løvstakkens første ligakamp noensinne ble en festforestilling av Løvstakken. Bjørgvin som også er kjent under navnet Banden klarte ikke å henge med på Stakken sitt tempo når ballen rullet langs gresset.

 

Vi fikk hull på byllen tidlig i den første omgangen. 1-0 og 2-0 kommer etter fint spill og to flotte asister fra Tommy Dale på venstrekanten som Andy kan banke inn foran mål. Vi lar ballen gå fint i laget i den første omgangen og unngår bruddene imot så Bjørgvin ikke får noen muligheter. Mål nr. 3 kommer når Allan prøver å legge inn fra venstrekanten og ballen flakser inn i det nærmeste hjørnet bak en forfjamset Bjørgvin keeper. Denne scoringen gikk kanskje inn på Bjørgvins sisteskanse. For bare noen minutter senere når Tommy sender avgårde det som ser ut å være et ufarlig vådeskudd, står det 4-0. Når dommeren noen minutter senere blåste av til pause kunne Tommy med sin scoring og sine tre assist gå av banen med det bredeste gliset.

 

I andre omgang faller vi litt nedpå fra start og skaper ikke like mye de første minuttene. Vi prøver å fortsette å trille ballen, men blir litt mer unøyaktige. Uansett skaper Bjørgvin ingenting og vi klarer å heve spillet vårt etterhvert. 5-0 kommer ca halvveis i omgangen da Even setter ballen iskaldt nede i hjørnet etter fint spill og glimrende forarbeid av Tord og Eirik. 6-0 kommer etter nydelig spill hvor Børre blir spilt fri på høyrekanten og sener et praktfullt innlegg inn til Andy som goalgetteren vår enkelt kan styre inn på bakerste stolpe.

       Nå var Stakken virkelig i gang og kjørte kampen fullstendig. 7-0 kommer bare noen minutter senere da oppkjøringens toppscorer Sindre blir spilt igjennom og enkelt kan trille inn sitt første for dagen.

        De siste minuttene var Bjørgvin fullstendig sluttkjørt og forståelig nok demotivert. 8-0 kommer noen minutter før slutt når Daniel David skrur ballen gjennom hele feltet og ballen triller på merkelig vis forbi Bjørgvin keeperen som forhåpentligvis ikke hadde sin beste dag på jobben idag.

 

Kampen ender til slutt 8-0 og Løvstakken er godt fornøyd med resultatet og spillet som fulgte med. Andy blir historisk i dag, som første målscorer i serien og naturligvis første spiller som fullfører et hat-trick i ligasammenheng, alt dette i ligadebuten:) Bestemannsprisen må han likevel dele med Tommy Dale som var involvert i samtlige scoringer i første omgang.

 

Vil også berømme Stakken debutant Tord "Børre" Stensletten som blir kastet utpå banen tidlig i dag når Thomas måtte ut med en strekk. Børre som for bare en uke siden tjenestegjorde for selveste Hans Majestet i Garden starter litt falmende for sin nye arbeidsgiver i dag, men spiller seg raskt opp og er i andre omgangen svært god og et giftig angrepsvåpen fra sin høyreback posisjon.

 

Ellers gjør samtlige en god kamp idag og vi gleder oss til fortsettelsen! Neste Lørdag venter tur til Nymark da vi møter deres 2. lag i andre serierunde.

 

Vi takker Bjørgvin for kampen og selvfølgelig en stor takk til det fremmøtte publikum:)

 

(Søndag 3. April 23:39)