www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

Tredje strake og årsbeste for Løvstakken

 

Nordnes 2 - Løvstakken 1-8 (1-7)

 

Torsdag 25. August 20:00 Møhlenpris Kunstgress - 7. Div. Menn avd. 3

 

0-1 Andreas Wik (Even Hansen)

1-1

1-2 Petter Hopsdal (Andreas Wik)

1-3 Andreas Wik (Petter Hopsdal)

1-4 Andreas Wik (Petter Hopsdal)

1-5 Serkan Bulbul (Andreas Wik)

1-6 Even Hansen (Andreas Wik)

1-7 Allan Maurstig (Even Hansen)

(Pause)

1-8 Sindre Årdal (Allan Maurstig)

 

 

Med flere spillere tilbake fra sykdom og andre fraværsgrunner kunne Stakken stille til start med et sterkt mannskap på

Møhlenpris. Allan Maurstig var tilbake å se i startelleveren, overraskende på venstrekanten. Ellers er det verdt å nevne at Petter Hopsdal fikk muligheten på topp og dannet spissparet sammen med Andreas Wik fra start.

 

Kampen åpnet som et fyrverkeri. Andreas Wik ble spilt fri på nydelig vis etter bare noen få minutter og var sikker foran mål. Men bare et par minuter senere utliknet Nordnes på et skudd fra distanse som gikk via en uheldig Stakken-forsvarer. Etter dette lå kampen og vippet. Nordnes var faktisk farlig frempå flere ganger ført frem av en giftig angriper som var vanskelig å holde styr på. Men når Hopsdal på vakkert vis sendte Stakken opp i ledelsen igjen så de hvite seg aldri tilbake. Anført av en sprudlende energisk Andreas Wik på topp var Stakken giftig hver gang de gikk i angrep. Etter Hopsdal sin scoring kom hele fem nye scoringer på løpende bånd i løpet av 20 minutter. Alle etter oppskriftsmessig direkte angrepsspill. Even sin plasserte avslutning i vinkelen fra omtrent 20-meter og Andreas Wik sin tredje der han vipper ballen over siste forsvarsspiller før han enkelt setter ballen i mål var bare noen av godbitene. Når i tillegg Serkan Bulbul scorer med et vakkert hodestøt og kaptein Allan Maurstig runder keeperen før han triller ballen ned i hjørnet kan man forstå at dette var en kveld der det meste stemte for Løvstakken-guttene.

       Første omgang var uten tvil sesongens sterkeste prestasjon av spillerne som fremsto som et fantastisk kollektiv både defensivt og offensivt.

 

I den andre omgangen er det tydelig at spillerne blir slitne etter en enorm innsats de første 45. Nordnes kjemper seg inn igjen i kampen og klarer å henge mer med i spillet. Allikevel klarer Løvstakken å øke ytterligere til 8-1 etter et fantastisk raid av Allan Maurstig som uegoistisk legger inn til innbytter Sindre Årdal. Lysluggen er som vanlig iskald foran mål og setter inn sitt 17. mål for sesongen. I en andre omgang der flere av midtbanespillerne begynner å gå tom for krefter får Allan Maurstig sjansen sentralt på midten og imponerer med løpskapasiteten sin som ingen andre på banen klarer å matche.

 

Nok en viktig seier for Løvstakken som håper å kjempe om opprykk til 6. Divisjon denne sesongen. Laget ser ut å fungere bedre å bedre for hver kamp. Takk for oppmøte til klubbens trofaste publikum og en ekstra takk til leder for supporterklubben som dundret ned på Varden for å med seg hektiske sluttminutter, uten å få med seg noe av kveldens festfotball!

 

Laget: Ken-Andre Melbye - Daniel David, Marius Mosleth, Joakim Neergård, Eirik Gundersen - Serkan Bulbul (Tord Stensletten), Even Hansen (Tommy Dale), Mats Larsen, Allan Maurstig (c)- Andreas Wik (Thomas Falbach), Petter Hopsdal (Sindre Årdal)

 

Dagens Stakken spiller: Andreas Wik

 

Enorm første omgang av kraftspissen. Tre mål og tre assist på Stakkens første seks scoringer er sensasjonet. Godt å se at samspillet med Petter Hopsdal også kan fungere noe som gir en ekstra dimensjon i angrep for Stakken.

Laget

 

(Lørdag 27. August 2011 21:47)

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"