www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

Løvstakken - Løv-Ham 3 5-1 (1-0)

Varden Kunstgress, Søndag 11. September 20:00 - 7. Div. Menn avd. 3

 

Med Mosleth, Super-Ray, Dale og Mats Selø allerede på skadelisten, var det et slag i trynet for de ivrigste Stakken supportere å se toppscorer Sindre Årdal uten fotballtøy på Varden. Kraftspissen sliter med ankelen og pådro seg et kraftig overtråkk på fredagens trening som ikke var leget i tide til kampstart. I tillegg ble en småsyk Even Hansen henvist til benken før kampstart da Stakken trenerne ikke ville ta noen sjanser med midtbaneeleganten.

 

Løvstakken gikk ut i en noe uprøvd 4-2-3-1 formasjon etter sterkt ønske fra coach Bakke. Inn i startelleveren kom Jonathan Hailu på venstrekanten og Thomas Falbach fikk sjansen fra start i midtforsvaret i Mosleth sitt fravær.

 

Kampen åpnet som forventet. Løvstakken førte kampen og prøvde å finne åpningene, mens Løvene forsvarte seg godt og var småfarlig på sine kontringsmuligheter. Stakken styrte kampen mer og mer etter hvert som minuttene gikk, og kom til noen farlige muligheter. Halvveis i omgangen justerte vi tilbake til 4-4-2 for å prøve å samle laget mer i presset.

      Med omtrent et kvarter igjen til pause kom endelig scoringen. Daniel Davids presise corner ble kontant stanget inn i nettet av kaptein Allan Maurstig som hadde timet løpet sitt inn mot første stolpe perfekt. Dermed kunne Stakken gå til pause med en 1-0 ledelse.

 

I pausen kom en småsyk Even Hansen inn på midten. Dette gjorde at Stakken fikk langt mer ro med ball i laget og på kjent vis strødde Even pasningene elegant rundt seg. Allikevel klarte Løv-Ham og kjempe seg inn i kampen og kom til flere store sjanser. Bare en strålende Ken i målet sørget for at Stakken fortsatt var i føringen; men bare enn så lenge.

       Etter omtrent ti minutt spilt av omgangen utlikner Løvene. Denne gangen var det en Løv-Ham spiller som var tøffest i boksen på en corner og dermed var begge lagene fra Fyllingsdalen like langt.

 

I minuttene etter utlikningen ligger kampen og vipper. Løv-Ham spillerne har virkelig fått blod på tann og har virkelig fått troen på tre poeng mot rivalene.

       Men bare ti minutter etter utlikningen tar Løvstakken tilbake ledelsen i kampen. Etter flott forarbeid av Andreas Wik dukker Jonathan Hailu opp på bakerste stolpe og setter enkelt inn ledermålet.

       Nå er virkelig Stakken i dytten og ikke lenge senere får Løvene seg nok et slag i trynet. Daniel David som har vært frisk hele kampen varter opp med et fantastisk raid fra høyrekaten sin, drar med seg ballen inn i banen, runder siste mann og blir dratt ned inne i boksen. Resultatet blir straffe og rødt kort til Løv-Ham stopperen. Straffeeksperten Even Hansen feiler aldri; heller ikke denne gangen selv om keeperen får en hånd på ballen.

 

Bare noen få minutter senere blir Stakken tildelt nok en straffe da tyrkeren Serkan Bulbul blir klippet ned inne i 16-meterern. Denne gangen får keeper Ken-André Melbye muligheten fra 11-metersmerket, men den vanligvis så selvsikre keeperen vår må løpe slukøret tilbake i målet etter å ha satt straffen et stykke over målet.

 

Med en mann mer på banen og en 3-1 ledelse og gå på kjører Løvstakken over Løv-Ham laget i sluttminuttene. Even Hansen scorer sitt andre på et direkte slått frispark fra venstresiden og til slutt kommer også høstens formspiller Andreas Wik på scoringslisten etter å ha blitt flott servert av Serkan Bulbul.

 

Kampen endte med en 5-1 seier til Løvstakken. Må berømme Løv-Ham som sørget for at de første to-tredelene av kampen ble en tett og spennende kamp, men etter at de grønn- og hvitkledde ble redusert til 10 mann hadde de ingen sjanse.

 

Dermed står Stakken med fire strake seire og håpet om opprykk ved sesongslutt lever i aller høyeste grad!

 

Dagens Stakken spiller: Daniel David

En strålende kamp av løpsmaskinen på høyresiden vår. Var en konstant trussel fremover i andre omgang da han ble flyttet frem på kanten. I tillegg sto han for årets soloprestasjonen da han rundet halve Løv-Ham laget før han skaffet straffe og sørget for at Løvene ble redusert til ti mann.

Ellers leverte Mats Larsen nok en strålende kamp i sjefsrollen på midtbanen. Thomas Falbachs innsats som vikarierende stopper må også berømmes. Falbach klarte seg glimrende og var knalltøff i behandlingen av Løv-Hams angrepsspillere.

 

Kampfakta:

1-0 Allan Maurstig (Daniel David)

(Pause)

1-1

2-1 Jonathan Hailu (Andreas Wik)

Rødt kort: Løv-Ham

3-1 Even Hansen (Str.)

4-1 Even Hansen

5-1 Andreas Wik (Serkan Bulbul)

 

Lagoppstilling Stakken:

Ken-André Melbye - Daniel David, Thomas Falbach, Joakim Neergård, Eirik Gundersen (Even Hansen) - Mats Larsen, Allan Maurstig - Serkan Bulbul (Tord Stensleten), Petter Hopsdal, Jonathan Hailu - Andreas Wik

 

(Mandag 12. September 22:12)

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Nymark 2 (H) 2-1

Nordnes 2 (B) 8-1

Løv-Ham 3 (H) 5-1

 

Neste Kamp:

 

Follese Trim. (B)

 

Søndag 18. September 18:00

-Follese Kunstgress

 


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

17

2. Andreas Wik

12

3. Even Hansen

7

3. Jonathan Hailu

6

5. Allan Maurstig

4

6. Serkan Bulbul

3

7. Tommy Dale

2

7. Petter Hopsdal

2

9. Daniel David

1

9. Tord T. Stensletten

1

9. Raymond Johannessen

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Andreas Wik

8

2. Even Hansen

6

3. Allan Maurstig

5

3. Tommy Dale

5

3. Serkan Bulbul

5

6. Eirik Gundersen

4

6. Daniel David

4

7. Sindre Årdal

3

9. Tord Stensletten

2

9. Petter Hopsdal

2

11. Jonathan Hailu

1

11. Espen Bakke

1

11. Marius Mosleth

1