www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Bittert tap i seriepremieren

 

Lysekloster 2 - Løvstakken 1-0 (0-0)

 

- Søndag 14. April, Lysekloster Idrettspark - 5. div menn avd 1

 

Løvstakken gikk på et forsmederlig tap i serieåpningen i Lysefjorden søndag. Allikevel leverer Løvstakken en solid gjennomført bortekamp hvor de ihvertfall hadde fortjent å ta med seg ett poeng fra kampen.

              

Lysekloster som tydeligvis har en stor og solid førstelagstropp mønstret som ventet en sterk ellever i serieåpningen. Løvstakken på sin side hadde kaptein Allan Maurstig og en håndfull andre sentrale spillere ute med skade, men kunne likevel sende et sterkt mannskap ut på matten til seriepremieren.

 

Kampen åpnet med et Løvstakkenlag som stresset Lysekloster høyt i banen. Litt overmodige spillere i de bakre rekkene til de hvite og blå fikk kjørt seg når Stakken gikk ut i hundre i åpningsminuttene. Løvstakken beholdt momentum i hele den første omgangen og det lå lenge en scoring i luften for de svartkledde. Så mange store sjanser ble det kanskje ikke, men med full kontroll bakover og en to-tre farlige avslutninger i den første omgangen kunne Stakkenspillerne gå med hevet hode til pause.

 

I den andre omgangen beholdt Stakken overtaket og var tydelig på jakt etter ledermålet. Allikevel skal det sies at Lysekloster var flinke å forsvare seg og ga ikke Stakkenspillerne mye tid med ballen til å trille ball. Halvveis i omgangen gjør Stakken et reint spissbytte der Årdal kommer inn for fjorårets toppscorer Andreas Wik. Årdal skaper trøbbel med farten sin og er svært nære å gi Løvstakken når han blir spilt fint igjennom av Jonathan. 

     Bare noen minutter seinere er det Lysekloster som tar ledelsen. Ballen blir spilt igjennom mot to angripere som er på vei gjennom. Hurtigtoget Kjell Hagenes i Stakkenforsvaret er dog tidlig ute og har god kontroll på situasjonen. Dette skjønner Lyseklosterangriperne og. I et desperat forsøk rives Kjell tilbake og han andre tupper ballen forbi Ken i Stakkenmålet. Når dommeren noen sekunder seinere peker mot midten og godkjenner scoringen er det få som skjønner hva som skjer. Til tross for store protester står dommeren på sitt og Lysekloster leder 1-0.

     Løvstakken blir litt rystet av denne situasjonen og blir litt stresset i jakten på utlikning i sluttminuttene. Til tross for å sende goalgetter Wik inn igjen på banen og fyrtårnet Joakim Samdal opp fra midtforsvaret klarer ikke Løvstakken å komme tilbake. Dog sistnevnte var svært nære i sluttminuttene da han ble spilt nydelig fri av Kjell, men Samdal ble hardt pressett i avslutningsøyeblikket og avslutningen gikk over.

 

0-1 og 0 poeng ut av en såpass bra bortekamp er selvfølgelig bittert. Ingenting å si på gjennomføringen frem til Lysekloster tar ledelsen. Etter scoringen blir vi litt sjokket og litt mer utålmodig, men klarer likevel å sette inn en sluttspurt.

 

Nå er alt fokus frem mot første hjemmekamp neste lørdag. Da kommer Trott på besøk til Varden kunstgress, og Stakken satser på inkassere sin første trepoenger i 2013.

 

Laget i 4-3-3:

------------------------------------------------------------------------------

Ken-André Melbye - Tord Stensletten (Thomas Falbach), Joakim Samdal, Kjell H. Christensen, Daniel David - Petter Hopsdal, Samuel Hagos, Mats Larsen - Marius Ahlsen, Andreas Wik (Sindre Årdal), Jonathan Hailu

------------------------------------------------------------------------------

 

 Stakkens bestemann: Petter Hopsdal

En av flere på midtbanen som gjør en svært bra jobb i dag. Plasserer seg bra i den dype midtbanerollen og dekker store rom. I tillegg klarer han å unngå de stygge bruddene i sin utsatte posisjon på midtbanen gjennom kloke valg og en stor andel vellykkede pasninger.

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Smørås 2 (N) 3-2

Bønes (B) 1-2

Sædalen (N) 5-2

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Lysekloster 2 (B)

- Søndag 14. April kl. 14:00

 

- Lysekloster Idrettspark

- 5. Divisjon avd 1

---------------------------------

 


 

Toppscorere 5. Div 2013

 

 

Assistkongen 5. Div 2013