www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Årets første hjemmeseier

 

Løvstakken - Halsnøy 2-1 (1-1)

 

- Mandag 20. Mai - Varden Kunstgress - 5. div menn avd. 1

 

Løvstakken tok i dag imot Halsnøy på varden. Halsnøy stod med 12 poeng på 5 kamper og lå før kampen på en 4 plass på tabellen. Det var derfor forventet å bli en tøff affære på Varden.

 

Løvstakken tok tidlig ledelsen ved Sindre Årdal, etter å ha blitt spilt flott igjennom av Samuel Hagos. Målet kom etter en strålende åpning fra de svartkledde. Løvstakken dominerte store deler av første omgang og når dommeren velger å dømme en feilaktig corner, som da Halsnøy scorer på, står løvstakken med et lite hakeslep. Kampen går sin gang og Løvstakken er det beste laget helt til slutten av omgangen. Noen minutter før halvtid snakker Samuel Hagos på seg et rødt kort i frustrasjon.


Løvstakken blir da enig i garderoben om å være enda mer kynisk og vente på de rette mulighetene til å angripe. Denne muligheten kom ganske tidlig etter pausen. Petter Hopsdal skyter med kraft og dødelig presisjon fra 25 meter og sørger for 2-1 til stakken, som også blir sluttresultatet. Stakken kjemper oppofrende resten av kampen og gir ikke vekk seieren.


En heroisk innsats og imonerende lagmoral gjør at Løvstakken vinner kampen med kun 10 mann gjennom en hel omgang. Imponerende!  Stakken har nå 10 poeng på 6 kamper og ligger på en 6 plass. Har klatringen begynt?
Vi ønsker Halsnøy lykke til videre og takker for alle som kom å støttet oss. Dere er hjertelig velkommen igjen.

 

Kampfakta:

 

1-0 Sindre Årdal (11 min)- asisst: Samuel Hagos

1-1 16 min

2-1 Petter Hopsdal (48 min)

 

Laget i 4-3-3:

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ken-André Melbye - Tord Stensletten (Kjell Christensen), Joakim Samdal, Joakim Neergård, Allan Maurstig - Petter Hopsdal, Samuel Hagos, Mats Larsen (Thomas Falbach)- Stian Fedje (Even Hansen), Sindre Årdal, Marius Ahlsen

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Gult kort: Petter Hopsdal

Rødt kort: Samuel Hagos

 

Dagens Stakkenspiller: Petter Hopsdal

 

Kremmerhus av en scoring og viser fram en fantastisk følsom pasningsfot og stor ro med ballen når det blir hektisk i andre omgangen.

 

(Mandag 20. Mai)

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"