www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Sterk borteseier mot Fitjar

 

Fitjar - Løvstakken 1-2 (1-0)

 

Lørdag 25. Mai, Fitjar idrettspark - 5. div menn avd 1

 

Løvstakken kom til Sunnhordaland fulle i selvtillit etter en sterk kollektiv lagseier med 10 mann i en omgang mot Halsnøy på Varden forrige helg.

     Til tross for at dagens motstander Fitjar sto med seks av seks mulige seire i sesongåpningen hadde bortelaget stor tro på å plukke med seg poeng fra den vanskelige utfordringen som ventet på naturgresset til Fitjar.

 

Men kampen utviklet seg ikke slik gjestene hadde håpet i åpningsminuttene. Fitjar tok kontroll fra start og Løvstakken som aldri tidligere har spilt kamp på naturgress slet med å få kontroll på ballen i det varme sommerværet i Sunnhordaland.

     Bare 11 minutter er spilt når Fitjar kommer seg fri på høyrekanten. Et perfekt legg inn i boksen møter pannebrasken til en Fitjarangriper som stanger hjemmelaget i ledelsen.

     Etter den tidlige kalddusjen reiser Løvstakken seg sakte men sikkert. Ca halvveis i omgangen header midtbanespiller Larsen et langt innkast i tverrliggeren og Løvstakkenspillerne begynner å få troen på dette. Stakken dominerer banespillet frem mot pause selv om Fitjar får en kjempesjanse like før pause som Melbye i Stakkenmålet mesterlig avverger en avslutning fra kort hold.

 

Med en 1-1 til pause kunne Stakkenspillerne likevel gå med hevet hode inn i garderoben vel vitende om at det var nettopp de som hadde momentum i kampen og at en vei tilbake i kampen og troen på poeng var høyst velgående.

 

Løvstakken en drømmestart da Tord Stensletten banker inn utlikningen fra kort hold etter bare et minutt spilt av den andre omgangen. Scoringen kom etter noke et langt innkast fra Marius Ahlsen som bortelaget var farlige på gjennom hele kampen.

 

Etter scoringen er det tydelig at Stakken ikke nøyer seg med det ene poenget og pøser på for mer nettsus. Dette er tydelig når vi legger om til 4-4-2 og dytter Andreas Wik inn på topp sammen med Sindre Årdal. Denne formasjonsendringen gjør at Stakken blir enda farligere på siste tredel, men også mer sårbare for kontringer. Midtbanespillerne legger ned en fantastisk innsats og må dekke store rom da kampen til tider bølger frem og tilbake.

     Mot slutten ser det ut til at kampen skal gå mot uavgjort. Men når Daniel David slår en lang ball frem på overtid pakker ballen gjennom hele Fitjarforsvaret til Marius Ahlsen som har skjært inn fra sin høyre kant. Ahlsen løfter elegant ballen over Fitjarkeeperen, som får en hånd på ballen, men ikke kan hindre at den spretter inn i nettmaskene. Scoringen fører til elleville jubelscener blant de tilreisende Stakkenspillerne.

     Bare noen minutter senere kunne jubelropene fort stilnet da kampens første målscorer igjen fikk gå opp å heade et innlegg fra høyrekanten. Men denne gangen nektet Melbye å la seg overliste og fikk avverget til corner på imponerende vis.

 

Dermed endte kampen 2-1 til Løvstakken som svært fortjent vant denne tøffe bortekampen på imponerende vis. Nok en gang er det en heroisk laginnsats fra samtlige som sørger for at Løvstakken har heng på topplagene i avdelingen.

 

Kampfakta:

 

1-0 11min

1-1 Tord Stensletten (46. min) Assist: Petter Hopsdal

1-2 Marius Ahlsen (90. min) Assist Daniel David

 

Laget i 4-3-3:

 

Ken-André Melbye - Tord Stensletten, Joakim Neergård, Joakim Samdal, Kjell H. Christensen - Even Hansen, Petter Hopsdal (Andreas Wik), Mats Larsen (Espen Bakke) - Marius Ahlsen, Sindre Årdal, Daniel David (Stian Fedje)

 

Gult kort: Daniel David

 

Dagens Stakkenspiller: Marius Ahlsen

 

Leverer nok en imponerende forestilling der han gjør gode valg, er flink å utfordre og gjør en helhjertet jobb defensivt. Topper forestillingen med en deilig goll på overtid.

 

I dag leverer samtlige spillere varene, men må også spesielt nevne keeper Ken-André Melbye som stort sett hadde lite å gjøre på, men leverer to helt avgjørende matchvinnerredninger når han blir satt på prøve.

 

Her er hva Fitjarposten skrev om kampen.

 

Vi takker Fitjar for kampen og ønsker lykke til videre!

 

(Mandag 27. Juni)

 

 

 

 

 

 

     T

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Halsnøy (H) 2-1

Fitjar (B) 2-1

Solid (H) 1-3

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Hetlevik (H)

- Søndag 9. Juni kl. 20:00

 

- Varden Kunstgress

- 5. Divisjon avd 1

---------------------------------

 


 

Toppscorere 5. Div 2013

 

1. Sindre Årdal

4

1. Marius Ahlsen

4

3. Samuel Hagos

2

4. Joakim Neergård

1

4. Andreas Wik

1

4. Tord Stensletten

1

4. Petter Hopsdal

1

4. Daniel David

1

4. Joakim Samdal

1

 

 

Assistkongen 5. Div 2013

 

 
1. Even Hansen

2

1. Andreas Wik

2

1. Samuel Hagos

2

4. Petter Hopsdal

1

4. Mats Larsen

1

4. Daniel David

1

4. Marius Ahlsen

1

4. Stian Fedje

1