www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Dramatisk sliteseier i Hardanger

 

Rosendal - Løvstakken 1-2 (1-0)

 

- Lørdag 22. Juni - Rosendal Stadion - 5. div menn avd. 1

 

Bortekampen mot formlaget Rosendal var ventet å bli en tøff utfordring for Løvstakken som hadde flere spillere utilgjengelig av ulike grunner. Allikevel var Løvstakkenspillerne optimistisk og hadde stor tro på poengfangst etter en litt dårlig periode i serien de siste ukene. Her var Løvstakken virkelig avhengig av tre poeng for å henge med i opprykkstriden til høsten.

 

Fra start av var det tydelig at hjemmelaget ikke lot seg skremme av gjestene fra Fyllingsdalen. Rosendal, som kjemper i bunnstriden, gikk offensivt til verks og var mer aggressiv en Stakkenspillerne. Åpningen på kampen var rotete, lite velspilt og preget av tøffe dueller på det fine gressteppet.

     Som så mange ganger før denne sesongen skulle Løvstakken få seg en på trynet i den første omgangen. Etter en tellefeil på bakerste stolpe i Stakkenforsvaret var Rosendal i overtall når et legg kom inn fra siden og kapteinen kunne banke 1-0 etter et velplassert skudd fra 16-meteren. Scoringen halvveis i omgangen ga hjemmelaget en voldsom giv og Løvstakken slet med å få etablert noe spill mot et hardtkjempende Rosendallag.

     Løvstakken klarte ikke skape mer enn noen halvsjanser før hvilen. Det nærmeste Løvstakken kom nettkjenning var en avslutning fra Espen Bakke etter et fint initiativ på venstresiden. Rosendals 1-0-ledelse til pause var ikke noe bortelaget kunne klage på etter en tam åpning på kampen.

 

I den andre omgangen klarte Løvstakken å løfte spille litt, men slet fortsatt med å komme til de helt store målsjansene. Litt før halvspilt i den andre omgangen er Rosendal svært nære å doble ledelsen. En dobbelsjanse der til slutt bare treverket redder bortelaget tyder ikke mye på at Løvstakken skal kjempe seg inn igjen i kampen.

    Løvstakken maler videre, men klarer ikke skape mange store muligheter. Børre får en stor mulighet da han plutselig blir spilt fri aleine med Rosendal keeperen. En litt skrå vinkel gjør at høyrebacken vår, som i dag spilte sin ligakamp nr 50, blir litt usikker. Han prøver å spille på tvers inn til en bedre plassert Andreas Wik, men pasningen blir for unøyaktig og Rosendal får klarert. I det kampen går mot slutten ser det ut til at det skal ende med nok et bittert nederlag for Stakken.

     Men etter 88 minutter spilt skal Løvstakken få uttelling. Innbytter Even Hansen slår en fantastisk pasning gjennom til Daniel David, som etter et flott løp inn bak backfireren til Rosendal, får dyttet ballen forbi keeperen og inn i målet.

     De siste minuttene av kampen er grufulle å se på fra sidelinjen. Begge lag er desperate etter seiersmål og angriper uten noen form for fasong i laget. Stakkenforsvaret henger ikke sammen i det hele tatt og Rosendal er nære å spille seg helt igjennom flere ganger. Dommeren gir beskjed at han legger til fire minutter og Løvstakken er direkte å prøver å flytte ballen opp bak Rosendals haltende forsvarsfirer. Hele fem minutter på overtid får Løvstakken straffespark når Hopsdals avslutning blir blokkert av en liggende forsvarsspiller inne i hjemmelagets 16-meter. Innbytter Even Hansen er sikker fra straffemerket og utløser elleville jubelscener blant Stakkenspillerne.

     Bare et minutt seienere blåser domeren av kampen og Stakkenspillerne kan knapt tro at de har klart å vinne en kamp som bare noen minutter før slutt så ganske tapt ut.

 

Denne kampen kunne vippet begge veier og det er lett å forstå hjemmelagets frustrasjon over tapte poeng i nedrykksstriden. For Stakken sin del er det deilig å endelig ha litt marginer med seg i en sesong som så langt har vært preget av mye stang ut og skuffende resultater.

 

Nå henger Løvstakken med i opprykksstriden og ligger bare tre poeng bak opprykksplass før høstsesongen. Dette var Stakkens fjerde strake borteseier og nok en imponerende seier på naturgress. For å klare å henge med i toppen til høsten må laget forbedre poengfangsten på eget gress. Med bare to seire og 7 poeng på sesongens seks første hjemmekamper er det klart at Løvstakken må bli mer effektive på eget kunstgress.

 

Uansett ser vi frem mot en spennende høstsesong der vi håper å kjempe i toppen til siste spark på ballen!

    

 

Laget i 4-4-2:

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ken-André Melbye - Tord Stensletten, Joakim Samdal, Daniel David, Thomas Falbach (Mats Selø) - Espen Bakke, Mats Larsen, Petter Hopsdal (Even Hansen), Stian Fedje (Stian Bjorøy)- Andreas Wik (Petter Hopsdal), Sindre Årdal

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakkenspiller: Even Hansen

 

Kommer inn fra benken i pausen og blir svært delaktig i snuoperasjonen. Gir laget litt mer ro med ballen, i en periode der Løvstakken sliter å bryte gjennom Rosendalforsvaret. Fantastisk pasning til Daniel David på utlikningen og bombesikker fra straffemerket på overtid.

 

Ellers må også dagens andre målscorer Daniel David nevnes. Daniel David presterer som alltid uansett hvor han plasseres på banen. Energisk i spillestilen og viktig med sin fart i forsvarsfireren. Farlig angrepsvåpen når han flyttes ut på backen og demonstrerer det med sin scoring i sluttminuttene.

 

Også gledelig at enda en andrelagsspiller, Stian Bjorøy, bidrar og er med å hjelpe Løvstakken til seier i debuten sin!

 

(Mandag 24. Juni)

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Hetlevik (H) 3-0

Vadmyra 2 (B) 1-2

Rosendal (B) 2-1

 

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Lysekloster 2(H)

- Søndag 11. August kl. 16:00

 

- Varden Kunstgress

- 5. Divisjon avd 1

---------------------------------

 


 

Toppscorere 5. Div 2013

 

1. Sindre Årdal

5

2. Marius Ahlsen

4

3. Samuel Hagos

3

4. Daniel David

2

5. Andreas Wik

1

5. Tord Stensletten

1

5. Petter Hopsdal

1

5. Joakim Neergård

1

5. Joakim Samdal

1

5. Kjell Christensen

1

5. Mats Larsen

1

5. Even Hansen

1

 

 

Assistkongen 5. Div 2013

 
1. Even Hansen

4

2. Andreas Wik

2

2. Samuel Hagos

2

4. Petter Hopsdal

1

4. Mats Larsen

1

4. Daniel David

1

4. Marius Ahlsen

1

4. Stian Fedje

1

4. Jonathan Hailu

1

4. Mats Larsen

1