www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Follese Trim. - Løvstakken 1-3 (1-0)

- Søndag 18. September, Follese Kunstgress - 7.div Menn avd. 3

 

1-0

(Pause)

1-1 Sindre Årdal

1-2 Tommy Dale (Sindre Årdal)

1-3 Jonathan Hailu (Petter Hopsdal)

 

Med hele 17 spillere i kamptroppen stilte Løvstakken sterkt til kampstart på Follese kunstgress. Mosleth var eneste utilgjengelige spiller før oppgjøret. Som vanlig var det en del utskiftninger i startelleveren.
Mats Selø startet kampen på høyrebacken og fikk dermed sin første ligakamp fra start for sesongen. Ellers var det nok en del som var overrasket over å ikke se Andreas Wik og Even Hansen på banen fra start. Inn kom Sindre Årdal på topp og "Super-Ray" Johannessen på midten. Gledelig var det også å se Tommy Dale på banen igjen, den tidligere Løv-Ham spilleren har ikke startet siden han ble far for en drøy måned siden.

 

Løvstakken tok initiativet fra første spark på ballen. Åpningsminuttene var preget av et Stakken-mannskap som sto høyt i banen og stresset Follese spillerne. Dette resulterte i flere gode muligheter og mange offensive dødballer. Etter omtrent 20. minutter spilt styrer Neergård inn en corner fra bakerste stolpe til Mats Larsen som enkelt setter ballen i mål. Målet blir avblåst da dommeren mener ballen var over dødlinjen. En høyst tvilsom avgjørelse.

       Omtrent 10 minutter senere blir Hopsdal lagt i bakken inne i 16-meteren etter å ha rundet Follese keeperen elegant. Dommeren er aldri i tvil og blåser straffe til Løvstakken. Med straffe- ekspert Even Hansen på benken, får Mats Larsen sjansen til å score sitt første seriemål fra  krittmerket. Desverre velger Follese keeperen rett side og redder straffen.

 

Bare noen minutter senere tar Follese ledelsen på en sjelden visitt på Stakkens banehalvdel. Løvstakken forsvaret henger ikke med når venstrekanten blir spilt fri og chipper elegant inn 1-0 scoringen over en utrusende Ken-André Melbye.

        Dermed går Løvstakken til pause med 0-1 i sekken etter å ha dominert store deler av banespillet. Allikevel ønsker trenerapparet og få til mye mer bevegelse og balltempo i spillet.


 

I andre omgangen setter Løvstaaken innpå flere friske bein og dette skal vise seg å heve spillet.  Stakken får en større trygghet med ballen og samtlige spillere tar seg selv litt i nakken for å kunne snu kampen. Sakte, men sikkert spiller vi oss til større og større målsjanser og når Sindre Årdal i kjent stil knuser inn utlikningen etter omtrent 60 spilte minutter er snuoperasjonen i gang. Bare fem minutter
senere er Årdal på farten igjen. Han spiller ballen videre til en bedre plassert Tommy Dale som elegant og rolig vender av Follese sin høyre back og legger ballen i det lengste hjørnet med silkefoten sin. 2-1, Løvstakken!

       Etter å ha gått opp i ledelsen begynner Løvstakken å stresse litt mer. Follese laget står høyere og kjemper seg til flere dødballer som slettes ikke er ufarlige, men Stakken-forsvaret får stort sett rensket unna. Med et Follese lag som jager utlikning åpner det seg noen enorme rom på deres banehalvdel, men Løvstakken sliter med å sette den siste spikeren i kisten. Dermed blir det noen intense og svært spennende sluttminutter.

        Men Stakken klarer å holde unna og et par minutter inn på overtid blir Jonathan Hailu på vakker vis spilt fri av Petter Hopsdal. Jonathan gjør ingen feil aleine med Follese sin sisteskanse og sklir inn den avgjørende scoringen. Etter denne viktige scoringen fortsetter Løvstakken å kjøre på. Hailu får enorm mulighet til å doble målkontoen sin da han blir servert på blank kassse av Eirik Gundersens presise venstrefot. Desverre går avslutningen fra fem meter himmelhøyt over. Kampen ender uansett med seier. 3-1 er fasiten og Løvstakken spillerne kan slippe jubelen løs for tre svært viktige poeng i opprykkstriden.

 

Med tap i dagens kamp er Trimforeningen fra Askøy etter alle solemerker ute av opprykksdansen. Follese laget er nå fire poeng bak Løvstakken som også har to kamper til gode. Dermed ser det ut som det blir en drakamp mellom Løvstakken, Galgen og Mathopen om de to opprykksplassene helt inn til sesongslutt.

      Neste helg har Stakken en alle tiders mulighet til å feste et sterkt grep om den ene opprykksplassen når Galgen kommer på besøk på Varden. Da er det ventet at Løvstakken spillerne er svært interessert i å revansjere tapet på Nymark i vår som fortsatt svir i minnet. 

 

Laget:

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ken-André Melbye - Mats Selø (Tord Stensletten), Thomas Falbach (Eirik Gundersen), Joakim Neergård, Allan Maurstig - Daniel David, Mats Larsen, Even Hansen (Raymond Johannessen), Tommy Dale (Serkan Bulbul) - Petter Hopsdal (Andreas Wik), Sindre Årdal (Jonathan Hailu)

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakken spiller: Mats Selø

 

Mats imponerer voldsomt i sin første ligakamp fra start. Gladgutten fra Dalen som har spilt lite i år grunnet millitærtjeneste på østlandet er virkelig på høgget fra start og har full kontroll på sin høyre side bakover. I tillegg opptrer han med stor ro med ballen og er en svært viktig bidragsyter til dagens seier.

 

(Mandag 19 September 2011)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Nordnes 2 (B) 8-1

Løv-Ham 3 (H) 5-1

Follese Trim (B) 3-1

 

Neste Kamp:

 

Galgen (H)

 

Søndag 25. September 20:00

-Varden Kunstgress

 


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

18

2. Andreas Wik

12

3. Even Hansen

7

3. Jonathan Hailu

7

5. Allan Maurstig

4

6. Serkan Bulbul

3

6. Tommy Dale

3

8. Petter Hopsdal

2

9. Daniel David

1

9. Tord T. Stensletten

1

9. Raymond Johannessen

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Andreas Wik

8

2. Even Hansen

6

3. Allan Maurstig

5

3. Tommy Dale

5

3. Serkan Bulbul

5

6. Eirik Gundersen

4

6. Daniel David

4

6. Sindre Årdal

4

9. Petter Hopsdal

3

10. Tord Stensletten

2

11. Jonathan Hailu

1

11. Espen Bakke

1

11. Marius Mosleth

1