www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Enveiskjøring i toppkampen

 

Løvstakken - Galgen 4-0 (2-0)

 

- Søndag 25. September - Varden Kunstgress - 7. Div. Menn. Avd 3

 

1-0 Sindre Årdal (Eirik Gundersen)

2-0 Andreas Wik

(Pause)

3-0 Allan Maurstig

4-0 Jonathan Hailu (Tord Stensletten)

 

Søndag var det duket for toppoppgjør mot Galgen på Varden. Samtlige Stakken spillere møtte til kamp noe som forteller om engasjementet knyttet til oppgjøret mot oppryksrivalen.

 

Flomlyset var skrudd på, mens dekket var vått og klart for noen heftige glidetaklinger til kampstart. Alt lå til rette for fotballfest på Varden.
     Helt siden det sviende nederlaget på Nymark en sein og fuktig mai-kveld har Stakken spillerne snakket om denne kampen. Dagen da endelig Løvstakken skulle få sin revansje og knuse de rødkledde fra Galgebakken.

 

Etter en skikkelig pep talk i garderoben var spillerne klare. Med Allan og Daniel på hver sin kant fra start var planen å gå ut i hundre og sjokkere Galgen fra startt. Og det gjorde Løvstakken. Fra første spark på ballen var det tydelig at Stakken ønsket å ta initiativet i kampen og presset Galgen spillerne i rødt knallhardt. Løvstakken spillerne løp som om de ble pisket av høyere makter og nektet Galgen spillerne mer enn to-tre trekk i laget. Dette resulterte i flere store muligheter på Galgen sin banehalvdel.

     Etter omtrent ti minutter fikk Stakken betalt for offensiven. Etter å ha rullet fint opp på venstresiden slår Eirik Gundersen millimeterpresist inn til Sindre Årdal som stanger inn 1-0 med hodet fra 5-meteren. Dermed får Løvstakken en drømmestart etter et mønsterangrep på venstresiden!
     Stakken offensiven bare fortsatte og før omgangen var halvspilt doblet Løvstakken ledelsen. Andreas Wik vinner ballen midt inn på Galgen sin banehalvdel og setter fart fremover i kjent stil. Etter å ha rundet to-tre Galgen forsvarere dytter han elegant ballen forbi en utrustende Galgen-keeper og ned i hjørnet. Fantastisk scoring! 2-0.
      Etter 2-0 scoringen går tempoet litt ned i kampen. Løvstakken spillerne, som fortsatt dominerer spillet fullstendig, bruker litt flere touch med ballen noe som gjør at Galgen får flere spillere på riktig side. Allikevel skaper Løvstakken flere farligheter foran mål. Både Andreas Wik og Sindre Årdal er svært nære å doble målkontoen sin på skuddforsøkene sine. Mot slutten av omgangen blir det litt temperatur ut på banen. Dommeren vifter i overkant med kortstokken
sin og dette resulterer i gule kort til Mats Selø, Andreas Wik, Sindre Årdal og Daniel David.

 

Til pause står det 2-0. Løvstakken leverer en fantastisk første omgang, der innsatsen i spesielt de første 30 minuttene er eksemplarisk. Eneste halvsjansene Galgen skaper er på dødball. Slik det også var i bortekampen på Nymark tidligere i vår.

 

Den andre omgangen ble i starten preget av mye bytter og litt mindre intensitet. Galgen forsøkte å stå høyere i banen, men klarte likevel ikke hindre Stakken å spille seg fint ut bakfra.

      Etter omtrent 55 minutter på klokken får Daniel en skuddmulighet etter corner. Skuddet blir blokkert, men ballen detter ned til Allan Maurstig som får stå merkverdig aleine foran målet. Stakken-kapteinen trenger imidlertidig to muligheter for å finne nettmaskene da det første forsøket går i treverket. På forsøk nummer to er han derimot sikker og øker ledelsen til 3-0. Mens Galgen spillerne desperat roper på offside kan Allan slippe jubelen løs for sitt 5. seriemål for sesongen.
      I løpet av omgangen gjør Stakken flere endringer der mange spillere kommer inn fra benken og leverer imponerende prestasjoner. To av disse sto
bak Løvstakkens fjerde scoring i kampen. Med bare noen minutter igjen å spille kommer innbytter Tord Stensletten fremover på høyrekanten og slår perfekt inn bak forsvarsfireren til Galgen. På bakerste stolpe dukker en annen innbytter opp, Jonathan Hailu timer løpet perfekt og goalgetteren stanger ballen kontant i nettmaskene. 4-0!
     Siste minuttene av kampen er fullstendig enveiskjøring og Stakken har flere gode muligheter til å øke ledelsen ytterligere. Både Hopsdal og Serkan Bulbul får enorme muligheter helt på slutten, men kampen ender til slutt med 4-0 seier.

 

Et sterkt resultat av Løvstakken. Fra fløyten gikk ved avspark var det aldri noen tvil om hvem som ville vinne kampen og seieren kunne fort blitt langt større. Som i det motsatte oppgjøret på Nymark fører Løvstakken hele kampen og det var godt å se at det ga resultater i kveld. Nå er det Løvstakken som sammen med Mathopen er i førersetet om opprykksplassene i avdelingen. Men det
er fortsatt fem kamper som skal spilles før et eventuelt opprykk kan sikres. Vi håper spillerne kan hente frem samme herlige instilling til resten av kampene. Da vi fortsatt er avhengig av å plukke mange poeng
!

 

Allerede Torsdag er det klart for ny kamp. Da kommer Ramsøy på besøk til hengekamp på Krohnsminde (!).

 

Laget:

-------------------------------------------------------------------------

Ken-André Melbye - Mats Selø (Tord Stensletten), Joakim Neergård, Marius Mosleth (Tommy Dale), Eirik Gundersen (Serkan Bulbul) - Daniel David, Mats Larsen(Raymond Johannessen), Even Hansen, Allan Maurstig - Sindre Årdal(Jonathan Hailu), Andreas Wik(Petter Hopsdal)

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakken spiller: Mats Larsen

 

Mats har hatt en stigende formkurve siden skadeavbrekket sitt i sommer. Nå er det tydelig at toppformen nærmer seg. Overlegen i duellspillet og enorm i gjenvinningsfasen. Legger ned mange meter defensivt og er i tillegg nærmest feilfri med ballen. Styrer sentralt sammen med playmaker Even.

 

Ellers er det vanskelig å nevne flere enkeltspillere etter denne kampen. Svært fornøyd med innsatsen samtlige spillere legger ned idag, både de 11 som startet kampen og resten ev spillerne som kom innpå og preget 2. omgangen.

 

(Mandag 26. September)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Løv-Ham 3 (H) 5-1

Follese Trim (B) 3-1

Galgen SK (H) 4-0

 

Neste Kamp:

 

Ramsøy (H)

 

Torsdag 29. September 20:00

-Krohnsminde Idrettsplass

 


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

19

2. Andreas Wik

13

3. Jonathan Hailu

8

4. Even Hansen

7

5. Allan Maurstig

5

6. Serkan Bulbul

3

6. Tommy Dale

3

8. Petter Hopsdal

2

9. Daniel David

1

9. Tord T. Stensletten

1

9. Raymond Johannessen

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Andreas Wik

8

2. Even Hansen

6

3. Allan Maurstig

5

3. Tommy Dale

5

3. Serkan Bulbul

5

3. Eirik Gundersen

5

6. Daniel David

4

6. Sindre Årdal

4

9. Petter Hopsdal

3

9. Tord Stensletten

3

11. Jonathan Hailu

1

11. Espen Bakke

1

11. Marius Mosleth

1