www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Seiersrekken fortsetter

 

Løvstakken - Ramsøy 6-1 (2-0)

- Torsdag 29. September - Krohnsminde Kunstgress, 7.Div. Menn Avd 3

 

1-0 Mats Larsen

2-0 Jonathan Hailu (Tord Stensletten)

(Pause)

3-0 Jonathan Hailu

3-1

4-1 Andreas Wik (Allan Maurstig)

5-1 Petter Hopsdal (Serkan Bulbul)

6-1 Andreas Wik (Even Hansen)

 

Etter å ha stillt fulltallig i helgens kamp mot Galgen var det flere forfall til torsdagens hengekamp mot Ramsøy på Krohnsminde. Thomas Falbach gikk inn i mistforsvaret for Mosleth. Mens Serkan Bulbul og Jonathan Hailu fikk sjansen fra start og erstattet Daniel David og Sindre Årdal som begge måtte sone karantene i dagens kamp.

 

Løvstakken ønsket å åpne kampen på samme måte som i helgens kamp mot Galgen; nemlig å gå ut i hundre og sjokkere motstanderen fra start. Men det høye presset fungerte ikke optimalt og intensiteten var ikke helt den samme som i helgens kamp. Derfor var Ramsøy med på notene i åpningsminuttene i kampen. De gulkledde fra Askøy skapte kampens første store mulighet da en av deres angripere fikk upresset avslutte like utenfor 16-meteren. Heldigvis for Stakken gikk avslutningen i stolpen. Sakte, men sikkert tok Løvstakken kontroll over ballinnehavet i kampen og spilte seg til den ene muligheten etter den andre. Både Andreas Wik og Serkan Bulbul var svært nære på deres avslutninger tidlig i omgangen.

      Omtrent halvspilt i omgangen får Løvstakken hull på byllen. En presis innoverskrudd corner fra Hailu blir stusset videre av Allan Maurstig på første stolpe. Etter litt klabb og babb på streken klarer Mats Larsen og pirke inn 1-0 scorinen fra kloss hold. Dermed kunne midtbaneterrieren juble for sitt første mål for sesongen.

       Det skulle ikke gå lang tid før Stakken doblet ledelsen. Linken Børre-Hailu har vi sett tidligere denne sesongen. Og den skulle vi få se igjen. Etter et fint angrep på høyre siden slår Tord Stensletten et presist innlegg mot bakerste stolpe. Der dukker Hailu opp som enkelt stanger ballen i nettet og dobler Løvstakkens ledelse.

       Resten av omgangen fortsetter Løvstakken å dominere. Mats Larsen har en stor sjanse til å doble målkontoen sin på corner, men hodestøtet ender opp i klypene til Ramsøy-keeperen. 2-0 Pause.

 

I den andre omgangen er det en del rusk fra start. Ramsøy presser litt høyere og det er tydeig at Løvstakken spillerne gjør det litt vanskeligere for seg selv. Allikevel har Stakken brukbar kontroll. Og når Jonathan Hailu setter sitt andre for dagen med pannebrasken etter at keeper ikke klarer å holde et innlegg fra venstrekanten, virker kampen å være kjørt.

        Men Ramsøy nekter å gi opp og bare noen minutter senere melder de seg på igjen da en av angriperne blir spilt fri og elegant avslutter fra skrått hold forbi en sjanseløs Melbye i Stakken-buret.

         Etter reduseringen lever Stakken litt farlig, en del slitne bein og litt dårlige avgjørelser gjør at Ramsøy får muligheten til å yppe seg litt uten å skape de helt store mulighetene.

         Når Andreas Wik øker til 4-1 virker kampen å være kjørt igjen. Scoringen kommer etter fint forarbeid fra Allan Maurstig som perfekt slår inn foran mål til Andreas Wik som enkelt kan sette inn sitt første for kvelden på bakerste stolpe. En fin Løvstakken kontring der ballen går fort og på få touch.

        Herfra og ut handlet alt om Løvstakken og hjemmelaget får flere muligheter til å pynte på resultatet. Et par minutter før slutt leverer Stakken nok et vakkert angrep. Andreas Wik og Serkan kombinerer med fint en touch spill på Ramsøy sin banehalvdel og åpner opp Ramsøy sitt forsvar, Serkan serverer til slutt Hopsdal igjennom som på et touch banker ballen under en utrustende keeper og i mål. En etterlengtet scoring for Hopsdal.

        Stakken ga seg ikke der. Like etter avspark vinner Stakken ballen på Ramsøy sin banehalvdel. Playmaker Even Hansen sender en presis stikker igjennom til Andreas Wik som elegant runder keeper og setter ballen sikkert i mål. En sterk sluttspurt av Løvstakken sørger dermed for en overbevisende 6-1 seier på en middels dag på jobben.

 

Med denne seieren er Løvstakken endelig på opprykksplass igjen. Med fire kamper igjen å spille er Løvstakken to poeng bak Mathopen på første plass og et poeng foran Galgen som har en kamp mer spilt en Stakken. 7 strake seire etter sommeren er imponerende det samme er hjemmestatistikken med 8 av 8 mulige seire denne sesongen.

      Allerede Søndag er det ny kamp borte mot Follese 2 på Follese kunstgress!

 

Laget:

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ken-André Melbye - Tord Stensletten (Mats Selø), Joakim Neergård, Thomas Falbach (Tord Stensletten), Mats Selø (Eirik Gundersen) - Serkan Bulbul, Even Hansen, Mats Larsen, Allan Maurstig (Jonathan Hailu) - Andreas Wik (Petter Hopsdal), Jonathan Hailu (Andreas Wik)

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakken spiller: Serkan Bulbul

 

Får sjansen fra start idag og leverer varene. Skaper alltid mye trøbbel for motstanderene og Ramsøys høyreback fikk virkelig kjørt seg i dag. Fin assist på Hopsdal sin scoring.

 

(Fredag 30. September)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Follese Trim (B) 3-1

Galgen SK (H) 4-0

Ramsøy (H) 6-1

 

Neste Kamp:

 

Follese 2 (B)

 

Søndag 2. Oktober 13:00

-Follese Kunstgress

 


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

19

2. Andreas Wik

15

3. Jonathan Hailu

10

4. Even Hansen

7

5. Allan Maurstig

5

6. Serkan Bulbul

3

6. Tommy Dale

3

6. Petter Hopsdal

3

9. Daniel David

1

9. Tord T. Stensletten

1

9. Raymond Johannessen

1

9. Mats Larsen

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Andreas Wik

8

2. Even Hansen

7

3. Allan Maurstig

6

3. Srkan Bulbul

6

5. Tommy Dale

5

5. Eirik Gundersen

5

7. Daniel David

4

7. Sindre Årdal

4

7. Tord Sensletten

4

10. Petter Hopsdal

3

11. Jonathan Hailu

1

11. Espen Bakke

1

11. Marius Mosleth

1