www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Seiersrekken brutt!

 

Follese 2 - Løvstakken 1-0 (0-0)

 

Løvstakken tapte søndag sin første kamp denne høsten etter å ha vunnet samtlige kamper siden sommerpausen. Dette var en dag der det meste ikke stemte for Stakken-spillerne, verken i motstanderens 16-meter eller foran eget mål.

 

Samtlige 18 spillere i troppen stilte til sesongens andre kamp på Follese Kunstgress. Det ble gjort en del endringer i startelleveren. Allan  ble flyttet ned i midtforsvaret, mens Tommy fikk sjansen fra start på venstrekanten. På topp var toppscorer Sindre tilbake etter karantene og startet i tospann sammen med Hopsdal.

 

Fra kampstart kunne en se at Løvstakken manglet en del av intensiteten og kampgløden som preger spillergruppen når de er i form. Det faktum at dette var lagets tredje kamp på en uke spilte muligens inn.

        Allikevel var det Løvstakken som skapte det meste av sjanser i 1. Spesielt på dødballer var Løvstakken farlig og Allan viste hvilken trussel han er i luften ved flere anledninger, men dagens stoppervikar var uheldig og de fleste forsøkene gikk til side for mål. Også Andreas Wik hadde en fin sjanse etter han ble byttet inn mot slutten av omgangen. Kraftspissen løftet elegant ballen over Follese sin forsvarsspiller, men avslutningen gikk desverre rett på keeper.

         Dermed sto det 0-0 til pause. Løvstakken hadde vært det beste laget, men Follese hadde også hatt noen sjanser de første 45 uten at de klarte å overliste en god Ken i Stakken-målet. I pausen ble Stakken spillerne enig om å intensivere presset sitt og stå høyere i banen.

 

Den 2. omgangen startet bedre for Løvstakken. Follese ble satt under stort press på egen banehalvdel og dette gjorde at Løvstakken skapte noen store muligheter. Omtrent ti minutter ut i omgangen får Hopsdal en stor mulighet da han blir spilt aleine gjennom mot Follese keeperen. Men Hopsdal er uheldig når han skal avslutte og ballen går svakt til side for målet.

        Bare noen minutter senere er Follese på en sjelden visitt på Stakken sin banehalvdel. Venstrekanten vinner ballen høyt i banen og setter fart mot Ken i målet. I det Follese spilleren skal avslutte kaster både Ken og Allan seg helhjertet inn for å avverge skuddet. Men til ingen nytte. Avslutningen går forbi begge og inn i nettmaskene. 1-0 til Follese. Ikke bedre er det at Allan pådrar seg en skikkelig smell i ryggen i duellen og må av banen etter scoringen.

 

Løvstakken har god tid til å snu kamputfallet etter scoringen og maler på for å få utlikningsmålet. Andreas er svært nære med en kanonkule som suser like utenfor vinkelen fra 20 meters hold. Også Daniel er svært nære når han skjærer inn fra høyrekanten og avslutter like utenfor. Men dette er tydeligvis ikke Løvstakkens dag. Løvstakken skaper et enormt trykk på Follese med flust av muligheter på dødballer i sluttminuttene. Men selv om Stakken spillerne er først på ballen i nesten hver dødballsituasjon inne i feltet klarer de ikke å finne veien til nettmaskene. Follese klarer å stå i mot presset og drar i land en sterk 1-0 seier.

 

Dermed har Løvstakken sørget for at spenningen i avdelingen fortsatt lever i høyeste grad. Virkelig surt å ikke hente noen poeng i denne kampen. Selv om Stakken føler de hadde fortjent mer, må de kunne si at prestasjonene i dagens kamp ikke var all verden, og at Follese til tider var med på notene.

 

Laget:

 

Ken-André Melbye - Mats Selø (Tord Stensletten), Joakim Neergård, Allan Maurstig (Marius Mosleth), Eirik Gundersen - Serkan Bulbul (Daniel David), Even Hansen, Mats Larsen (Raymond Johannessen), Tommy Dale (Jonathan Hailu) - Petter Hopsdal (Sindre Årdal), Sindre Årdal (Andreas Wik)

 

Dagens Stakken spiller: Ken-Andre Melbye

 

Trygg å god i feltarbeidet. Gode igangsettinger. Har to svært gode inngripener der han kommer ut og forstyrrer Follese angriperne på vei igjennom. Oppofrende når han kaster seg foran på scoringen. Desverre til ingen nytte!

 

Må også trekke frem Super-Ray Johannessen som har et oppløftende innhopp på midtbanen. Gir laget en ekstra ro med ballen og setter opp mye bra kombinasjonsspill i sluttminuttene. Ray imponerer voldsomt med nærteknikken sin.

 

(Tirsdag 4. Oktober 2011)

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Galgen SK (H) 4-0

Ramsøy (H) 6-1

Follese 2 (H) 0-1

 

Neste Kamp:

 

Åsane Gutter 2 (H)

 

Lørsdag 8. Oktober 13:00

-Varden Kunstgress

 


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

19

2. Andreas Wik

15

3. Jonathan Hailu

10

4. Even Hansen

7

5. Allan Maurstig

5

6. Serkan Bulbul

3

6. Tommy Dale

3

6. Petter Hopsdal

3

9. Daniel David

1

9. Tord T. Stensletten

1

9. Raymond Johannessen

1

9. Mats Larsen

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Andreas Wik

8

2. Even Hansen

7

3. Allan Maurstig

6

3. Srkan Bulbul

6

5. Tommy Dale

5

5. Eirik Gundersen

5

7. Daniel David

4

7. Sindre Årdal

4

7. Tord Sensletten

4

10. Petter Hopsdal

3

11. Jonathan Hailu

1

11. Espen Bakke

1

11. Marius Mosleth

1