www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Viktig trepoenger i opprykksstriden

 

Løvstakken - Åsane Fotball Gutter 2 4-0 (2-0)

 

- Tirsdag 11. Oktober 18:00 - Varden Kunstgress - 7. div Menn avd. 3

 

1-0 Even Hansen

2-0 Andreas Wik (Jonathan Hailu)

(Pause)

3-0 Raymond Johannessen

4-0 Eirik Gundersen (Sindre Årdal)

 

Tirsdag klokken 18:00 var det duket for match på Varden kunstgress. Etter at Galgen bare klarte uavgjort mot Trimforeningen i helgen hadde Stakken en mulighet til å avansere opp på opprykksplass med seier.

 

Etter mye om og men med dommer ble kampen omsider sparket i gang rundt ti over seks. De første ti minuttene var ganske jevnspilt der begge lag følte litt på hverandre. Løvstakken tok mer og mer over og kom seg til større og større farligheter foran målet. Etter omtrent 15 minutter blir Andy lagt i bakken i full fart på vei gjennom. Løvstakken får frispark litt skrått på 16 meterstreken. Dødballekspert Even Hansen trer fram og knuser ballen forbi Åsane keeperen i keeper hjørnet. Ikke imponerende keeperspill, men likevel en flott scoring! 1-0 Løvstakken.

       Etter scoringen fortsatte Stakken å skape flere store målsjanser. Sindre var nære å doble ledelsen da han ble spilt aleine gjennom, mens Allan sitt forsøk fra ca 30 meter var bra. Åsanekeeperen leverte ukarakteristisk keeperspill som man ser oftere på parketten fremfor på kunstgressdekket. Men det må likevel sies at han klarte seg bra i starten av kampen.

        Også Åsane skapte sine halvsjanser i den første omgangen, men selv om de var farlig frempå flere ganger klarte stort sett Løvstakkenforsvaret å forstyrre de oransjekledde såpass at de aldri kom til de helt farlige avslutningene.

         Noen minutter før pause doblet Stakken ledelsen. Etter massivt press på en corner spretter ballen ut til Andy. Kraftspissen som fylte 21 år forrige uke knuser til på direkten og Åsanekeeperen har ingen mulighet til å stoppe avslutningen. Dermed sto det 2-0 til pause.

 

Etter å ha prøvd på et høyt press i den første omgangen som ikke helt fungerte prøvde Løvstakken å senke seg litt mer i banen i den andre. Dette gjorde at Åsane fikk en mulighet til å sende flere spillere fremover i banen. Tidlig i omgangen får en Åsanespiller en alle tiders mulighet etter at Stakken roter det til i eget forsvar, men angriperen sin avslutning aleine med Ken går svakt til side for mål.

        Men når Åsane ikke har noen spillere på benken og himmelen i tillegg åpner seg over Varden i den andre omgangen blir det tungt å komme tilbake for Åsane-laget. Etter hvert tar Stakken mer over. Litt før halvveis i omgangen øker Raymond Johannessen ledelsen, nok en gang etter en corner. Etter at Åsane ikke greier å klarere corneren skikkelig står Super-Ray klar for å klinke til fra 16-meter. Det blir ikke drømmetreff, men ballen går via en Åsane spiller og spretter dermed over en forfjamset Åsanekeeper og i mål. Raymond topper en fin forestilling på midtbanen med sitt andre ligamål for sesongen.

        Mot slutten av kampen går flere av Åsanespillerne helt tom for krefter og Løvstakken har en mulighet til å sluttkjøre kampen helt. Allikevel er Åsanespillerne flink å ta vare på ballen når de først vinner den. Omtrent ti minutter før slutt får de nok en gigantsjanse når angriperen deres blir spilt igjennom. Etter å ha rundet keeper Ken klarer likevel ikke angriperen å sette ballen i åpent mål fra spiss vinkel.

         Det meste dreier seg uansett om Løvstakken som har et stort ballinnehav i sluttminuttene. Tord Stensletten er nære flere ganger på offensive dødballer, mens Sindre Årdal har noen farlige skuddforsøk uten at noen av de klarer å tegne seg på scoringslisten. Den som derimot klarer det er Eirik Gundersen. Fem minutter før slutt kommer Stakken i stor fart fremover. Sindre Årdal blir spilt fri, men i stedet for å gå på avslutning selv dytter han ballen videre til en bedre plassert Gundersen. "Eggbert" har all verdens tid, men velger å knuse til med vristen fra hjørnet av 16-meteren. Ballen stiger lekkert opp i det lengste krysset og Gundersen kan feire sitt første ligamål for sesongen. Hvilken scoring av den kortvokste rockestjernen! De siste minuttene kontrollerer Løvstakken som til slutt vinner kampen 4-0.

 

Fullt fortjent seier til Løvstakken som leverer en grei gjennomkjøring. Ekstremt viktig trepoenger i opprykksstriden og det var tydelig å se at lettelsen var stor blant Stakkenspillerne som tuslet hemover etter kampslutt på Varden. Hadde kanskje forventet at Åsane skulle ha mer å stille opp med, men det ble tøft for de oransje uten noen spillere på benken. Nå har Løvstakken to matchballer der de kan sikre seg opprykk før sesongslutt. Den første kommer Søndag kl 20:00 på Follese Kunstgress mot Ramsøy!

 

Dagens Stakken spiller: Tord Stensletten

 

Som vanlig solid når han spiller. Farlig frempå på flere offensive dødballer og noen svært viktige inngripener i egen boks. Flink å plassere seg defensivt og villig til å involvere seg fremover i banen gjennom samtlige 90 minutter.

 

Laget:

 

Ken-André Melbye - Tord Stensletten, Joakim Neergård, Marius Mosleth (Thomas Falbach), Eirik Gundersen (Serkan Bulbul) - Daniel David, Even Hansen (Jonathan Hailu), Raymond Johannessen (Even Hansen), Allan Maurstig - Andreas Wik (Eirik Gundersen), Sindre Årdal

 

(Torsdag 13. Oktober 2011)

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Ramsøy (H) 6-1

Follese 2 (B) 0-1

Åsane G.2 (H) 4-0

 

Neste Kamp:

 

Ramsøy (B)

 

Søndag 16. Oktober 20:00

-Follese Kunstgress

 


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

19

2. Andreas Wik

16

3. Jonathan Hailu

10

4. Even Hansen

8

5. Allan Maurstig

5

6. Serkan Bulbul

3

6. Tommy Dale

3

6. Petter Hopsdal

3

9. Raymond Johannessen

2

10. Tord T. Stensletten

1

10. Daniel David

1

10. Mats Larsen

1

10. Eirik Gundersen

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Andreas Wik

8

2. Even Hansen

7

3. Allan Maurstig

6

3. Serkan Bulbul

6

5. Tommy Dale

5

5. Eirik Gundersen

5

5. Sindre Årdal

5

8. Daniel David

4

8. Tord Sensletten

4

10. Petter Hopsdal

3

10. Jonathan Hailu

2

12. Espen Bakke

1

12. Marius Mosleth

1