www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Opprykket sikret etter kalasseier

 

Ramsøy - Løvstakken Fotball 0-17 (0-9)

- Follese Kunstgress, Søndag 16 Oktober 2011 - 7. div menn avd 3

 

Søndag var det nok en gang klart for kolonnekjøring fra Fyllingsdalen til Askøy. For tredje gang i år skulle Løvstakken ut i ilden på Follese Kunstgress. De tidligere oppgjørene i høst mot Follese Trim. og Follese 2 hadde begge vist seg å bli svært tøffe utfordringer.  Stakken var forberedt på nok en tøff bortekamp, til tross for de fakta at bunnlaget Ramsøy sto og ventet på motsatt banehalvdel. Utgangspunktet før kampen var enkelt; seier til Løvstakken og opprykket ville være sikret.

 

Foruten begge Matsene; Selø og Larsen som er ute for resten av sesongen, var også Tommy Dale utilgjengelig for Søndagens oppgjør. Den nybakte faren tok turen til Sunnfjord for å døpe sin førstefødte sønn i helgen. Ellers stilte Stakken fulltallig til kamp.

     I startelleveren fikk Thomas Falbach sjansen fra start på høyrebacken, mens Petter Hopsdal fikk sjansen sentralt på midten og Jonathan Hailu startet ute på venstrekanten.

 

Løvstakken gikk rett i strupen til Ramsøy fra start. Et tydelig inspirert og agressivt  Stakkenmannskap imponerte med høyt balltempo og flere motsatte bevegelser fremover i banen. Dette gjorde at målsjansene kom som perler på en snor i starten av kampen. Etter bare fem minutter spilt ga Jonathan Hailu Stakken ledelsen etter å ha blitt spilt nydelig gjennom av evigunge Mosleth. Et par minutter senere doblet Sindre Årdal ledelsen med sitt 20. ligamål for sesongen. Lysluggen ble fint spilt igjennom av Daniel David og var som vanlig iskald aleine med keeper.

     Bare et par minutter var spilt og kampen virket allerede kjørt, men Stakkenspillerne i hvitt og blått nektet å sette på håndbremsen. Hele den første omgangen var preget av helhjertede bevegelser og angrepsspill som ville varmet ethvert fotballhjerte. Hopsdal og Even Hansen opptrådde som dirigenter på midten og rulte opp det ene mønsterangrepet etter det andre. Med Andy alltid spillbar i mellomrommet og Sindre Årdal som hele veien jaget bakrommet var spillalternativene mange. I tillegg fungerte Allan Maurstig som et ekstra angrepsvåpen når han stormet i angrep fra sin backposisjon på venstresiden.

     Før dommeren blåste i fløyten for halv tid hadde Hailu levert to scoringer til, Sindre hadde doblet målkontoen sin, mens kraftspissen Andreas Wik også hadde stått bak to scoringer. Når i tillegg Daniel David hadde pirket et corner i mål og en Ramsøyforsvarer hadde satt en ball i eget nett sto det hele 9-0 til pause i regnværet på Askøy. Det hjalp ikke for de gulkledde at de ble redusert til ti mann like før pause da en Ramsøyspiller hadde fått nok og klippet ned Hopsdal på midten helt umotivert.

 

I pausen gjorde Stakken hele fire endringer. Super-Ray, Tord Stensletten, Serkan Bulbul og Eirik Gundersen entret kunstgressmatten. Toppscorer Sindre Årdal fikk sjansen til å avslutte kampen i midtforsvaret, noe han gjorde med bravur.

     Etter mange endringer i pausen tok det litt tid før spillet satt seg ordentlig i den andre omgangen. Men etter ti minutter var scoringsshowet i gang igjen. Jonathan sto bak sin fjerde for kvelden, før Eggberten satt sitt andre Stakkenmål på like mange kamper. Nok et selvmål kom deretter før kveldens store høydepunkt inntraff i flomlyset på Follese.

     Stakken ble tildelt straffe og Ken fikk muligheten fra 11-metersmerket. Happy-Kenneth var sikker fra krittmerket, men dommeren markerte at straffen måtte tas på nytt. Mens samtlige spillere ventet på at Ken skulle ta sitt straffe nr. to leverte Stakkenkeeperen et show av de sjeldne i feiringen av det han trodde var sitt første ligamål for Stakken. Men når han endelig skjønte han måtte ta straffen på nytt chippet han like så godt ballen opp i motsatt hjørne og fortsatte den elleville feiringen. Stort øyeblikk for sisteskansen til Løvstakken!

     På dette tidspunkt slet både dommer og undertegnede med å holde styr på stillingen i kampen. Etter straffemålet kom nok et selvmål etter at Hailu sitt skudd gikk både via stolpen og keeperen før den trilte i målet. Hailu fikk likevel sitt siste for dagen etter et perfekt innlegg fra Tord Stensletten på høyrebacken. Det var Hailu sin femte scoring og dermed ny Stakkenrekord. Fantastisk prestasjon av venstrekanten som nå står med totalt 15 ligamål.

     Løvstakken avsluttet kampen med Allan Maurstig og Joakim Neergård på topp. Også denne kombinasjon skulle betale seg med nettsus i kveld. Allan Maurstig pirket inn sitt sjette ligamål for sesongen på en corner. Kveldens siste mål kom etter et presist oppspill inn i boksen fra David som nevnte Allan headet uegoistisk ned i beina til sin spissmaker. Neergård gjorde ingen feil og kunne endelig strekke armene i været for sin første nettkjenning i Stakkendrakten.

    Dermed endte det hele 17-0 til de tilreisende fra Fyllingsdalen. Et imponerende resultat mot et motstanderlag som ga opp tidlig i den første omgangen.

 

Dermed er opprykket sikret og Løvstakken kan begynne å forberede seg på tilværelsen i 6. Divisjon. Men først kommer seriemester Mathopen på besøk til Varden Kunstgress neste Søndag. Da skal Løvstakken avslutte sesongen med stil og fullføre seiersrekken på eget gress. Vel møtt!

 

Kampfakta:

-------------------------------------------------------------------------------

Målscorere Løvstakken:

Jonathan Hailu 5, Sindre Årdal 2, Andreas Wik 2, Daniel David Eirik Gundersen, Ken-André Melbye, Allan Maurstig, Joakim Neergård, Selvmål 3

 

Assists:

Even Hansen 3, Allan Maurstig 2, Daniel David 2, Thomas Falbach,  Tord Stensletten

 

Laget:

Ken-André Melbye - Thomas Falbach, Joakim Neergård (Serkan Bulbul), Marius Mosleth (Eirik Gundersen), Allan Maurstig (Tord Stensletten) - Daniel David, Even Hansen (Raymond Johannessen), Petter Hopsdal, Jonathan Hailu - Sindre Årdal, Andreas Wik 

-------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakkenspiller: Jonathan Hailu

 

Setter Stakkenrekord med fem scoringer i en og samme kamp. Fantastisk prestasjon av venstrekanten som virkelig har bevist han har en nese for mål denne høsten. Utgjør sammen med venstreback Allan en venstreside som er en konstant trussel for Ramsøyspillerne i første omgang.

 

Må også berømme Petter Hopsdal som fikk sjansen på midten idag. Står bak flere nydelige angrep med sine presise avleveringer fra dypet.

 

(Søndag 16. Oktober 2011)

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Follese 2 (B) 0-1

Åsane G.2 (H) 4-0

Ramsøy (B) 17-0

 

Neste Kamp:

 

Mathopen (H)

 

Søndag 23. Oktober 20:00

-Varden Kunstgress

 


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

21

2. Andreas Wik

18

3. Jonathan Hailu

15

4. Even Hansen

8

5. Allan Maurstig

6

6. Serkan Bulbul

3

6. Tommy Dale

3

6. Petter Hopsdal

3

9. Raymond Johannessen

2

9. Daniel David

2

9. Eirik Gundersen

2

12. Mats Larsen

1

12. Tord Stensletten

1

12. Joakim Neergård

1

12. Ken-André Melbye

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Even Hansen

10

2. Andreas Wik

8

2. Allan Maurstig

8

4. Serkan Bulbul

6

4. Daniel David

6

6. Eirik Gundersen

5

6. Sindre Årdal

5

6. Tommy Dale

5

6. Tord Stensletten

5

10. Petter Hopsdal

3

10. Jonathan Hailu

2

12. Espen Bakke

1

12. Marius Mosleth

1

12. Thomas Falbach

1