www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Poengdeling i sesongavslutningen

 

Løvstakken - Mathopen 1-1 (1-0)

- Søndag 23. Oktober 2011 - Varden Framobanen, 7. Div Menn avd. 3

 

1-0 Allan Maurstig

(Pause)

1-1 Straffe

 

Søndag var det klart for siste serierunde i Løvstakkens avdeling. Motstander Mathopen hadde allerede sikret seg tittelen som avdelingsmestre, mens Løvstakken også hadde sikret seg opprykk i forrige helgs nedsabling av Ramsøy. Allikevel var Løvstakken spillerne motivert til å revansjere våroppgjørets tap mot Mathopen og slå seriemesterne. Løvstakken sto før kampen med seier i samtlige 9 hjemmekamper denne sesongen, mens Mathopen sto med smått utrolige 14 seire på rad i serien. Minst en av seiersrekkene måtte ryke i dagens kamp.

 

Andreas Wik måtte sone karantene i søndagens kamp etter tre gule kort, mens Eirik Gundersen stilte opp uten fotballtøy på Framobanen. Eggfjerten følte seg ikke helt i form og ønsket da heller å tilbringe kampen på benken iført rockestøvlettene sine. Tommy Dale derimot var tilbake på venstrekanten etter å ha stått over forrige helgs oppgjør mot Ramsøy.

 

Fra starten av kampen tok Stakken kontroll og hadde mye ballinnehav. Allerede etter ti minutter tar Løvstakken ledelsen. Etter at Mathopen ikke får klarert en corner er kaptein Allan Maurstig frempå og pirker ballen i mål fra kort hold. Etter scoringen beholder Løvstakken fortsatt initiativet i kampen. Mathopen er tydelig redd for å gi Stakken spillerne rom og legger seg svært lavt i banen. Stakken trilte mye ball denne omgangen, men bevegelsene var ikke helt på topp og Mathopen lå godt organisert defensivt.

     Omgangen var preget av et Løvstakken lag som hele veien letet etter åpningene og skapte masse halvsjanser. Den største sjansen foruten scoringen var Tommy Dale sitt skuddforsøk fra omtrent 25 meter som gikk i tverliggeren. Defensivt hadde Løvstakken god kontroll, og til tross for noen småfarlige dødballer hadde ikke Mathopen klart å sette vår keeper på en eneste prøve i 1. omgang.

 

Den andre omgangen utviklet seg svært likt som den første. Løvstakken hadde svært mye ball og kunne med litt mer presisjon på den siste tredelen kanskje avgjort kampen. Mathopen begynte etterhvert å løfte presset sitt noe uten at de klarte å skape mange farligheter, men slitne Løvstakken bein på midtbanen gjorde at Mathopen gradvis kom inn igjen i kampen. I løpet av den andre omgangen gjorde Løvstakken en del endringer. Den mest oppsiktsvekkende var kanskje når Marius Mosleth entret kunstgressteppet som angrepsspiller.

     Toppscorer Sindre var svært nære ved en anledning etter å ha satt fart mot Mathopen keeperen midtveis i omgangen, men avslutningen gikk til side for mål. Også tyrkeren Serkan Bulbul og Jonathan Hailu hadde sine muligheter, men Løvstakken klarte ikke å få den etterlengtede tomålsledelsen. Omtrent ti minutter før full tid fikk Mathopen sin første skikkelige målsjanse i kampen da en angrepsspiller ble servert foran mål, men avslutningen gikk over målet til Ken og det så ut som om kampen skulle ebbe ut i en 1-0 seier til Løvstakken.

     Men slik ble det ikke. På overtid ble Mathopens angrepsspiller spilt igjennom. Keeper Ken-Andre Melbyé reagerer kjapt og stopper angrepsspilleren. Men dommeren mener at Ken drar ned mannen etter å ha stoppet ballen og blåser straffe. Straffesituasjonen er grei, men Mathopenspilleren så ut til å være i en klar offsideposisjon når ballen ble spilt. Men til tross for enorme protester fra vår energiske keeper er dommeren sikker i sin sak og Mathopen utlikner i kampens siste minutt på straffesparket. Dermed ender kampen 1-1 på Varden og Løvstakkens seiersrekke på eget gress er brutt. Mathopen sine jubelscener ved kampslutt gir oss et greit bilde på hvilket lag som hadde mest å juble for etter poengdeling på Varden i kveld.

 

Surt å måtte nøye seg med poengdeling i denne kampen mot Mathopen. Var tydelig å se at spillerne så på dette resultatet som et tap etter kampslutt. Allikevel leverer vi ingen stor kamp og kan ikke legge skylden på noen andre enn oss selv. 

 

Laget:

-----------------------------------------------------------------------------

Ken-André Melbye - Tord Stensletten (Thomas Falbach), Joakim Neergård, Daniel David, Allan Maurstig - Serkan Bulbul, Raymond Johanessen, Petter Hopsdal (Even Hansen), Tommy Dale (Marius Mosleth) - Sindre Årdal (Petter Hopsdal), Jonathan Hailu

-----------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakken spiller: Allan Maurstig

 

Målscorer og kanskje Stakkens farligste angrepsvåpen i første omgang fra sin venstrebackposisjon. Ser alltid etter en mulighet til å komme seg fremover og aldri på etterskudd defensivt.

 

Nå tar Løvstakkenspillerne snart en velfortjent ferie. Vi er godt fornøyd med opprykk i klubbens første sesong og vi ønsker å takke alle som har gjort en innsats for klubben og alle som har støttet klubben gjennom en lang og spennende sesong!

 

(Mandag 24. Oktober)

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Åsane G.2 (H) 4-0

Ramsøy (B) 17-0

Mathopen (H) 1-1

 

Neste Kamp:


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

21

2. Andreas Wik

18

3. Jonathan Hailu

15

4. Even Hansen

8

5. Allan Maurstig

7

6. Serkan Bulbul

3

6. Tommy Dale

3

6. Petter Hopsdal

3

9. Raymond Johannessen

2

9. Daniel David

2

9. Eirik Gundersen

2

12. Mats Larsen

1

12. Tord Stensletten

1

12. Joakim Neergård

1

12. Ken-André Melbye

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Even Hansen

10

2. Andreas Wik

8

2. Allan Maurstig

8

4. Serkan Bulbul

6

4. Daniel David

6

6. Eirik Gundersen

5

6. Sindre Årdal

5

6. Serkan Bulbul

5

6. Tord Stensletten

5

10. Petter Hopsdal

3

10. Jonathan Hailu

2

12. Espen Bakke

1

12. Marius Mosleth

1

12. Thomas Falbach

1