www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Seier i seriepremieren!

 

Sotra 2 - Løvstakken 1-5 (0-4)

 

0-1 Sindre Årdal (Andreas Wik)

0-2 Espen Bakke (Sindre Årdal)

0-3 Sindre Årdal

0-4 Sindre Årdal

(Pause)

1-4

1-5 Andreas Wik (Petter Hopsdal)

 

- Søndag 15. April 2012, Straume Idrettspark - 6. Div. Menn Avd. 3

 

 

Søndag var det endelig duket for seriefotball igjen og Løvstakkens debut i 6. Divisjon etter fjorårets opprykk.

Sotra sitt nest beste mannskap sto klar på motsatt banehalvdel på Straume Idrettspark.

 

Løvstakken manglet sentrale spillere som Joakim Neergård, Thomas Falbach og Mats Larsen ute med skade og sykdom, mens Samuel Hagos og Jonathan Hailu var utilgjengelig for kampen.

 

Allikevel fikk Løvstakken en fantastisk åpning på kampen og seriespillet 2012. Etter at Andreas Wik har hatt et par store muligheter i starten av kampen er det spisspartneren og fjorårets toppscorer Sindre Årdal som setter inn Løvstakkens første scoring i 6. Divisjon. Årdal blir lekkert spilt igjennom av Wik og er som vanlig iskald aleine med motstanderens keeper som prøver å komme ut og avverge scoring. 1-0 etter få minutter spilt.

 

Løvstakken fortsetter dominansen og kjører nå over Sotraværingene. Det går ikke lang tid før nok en scoring kommer og nok en gang kommer målet etter svært fint angrepsspill. Lynvingen Espen Bakke og Sindre Årdal kombinerer med lekkert ett-to spill før Espen Bakke avslutter fra ca. 16 meter. Keeper er etter ballen, men klarer ikke å stoppe det velplasserte skuddet. Dermed scorer Bakke sitt første ligamål i Stakkentrøyen i sin første kamp siden comebacket fra Hovding.

     Løvstakken er nå inne i en svært god periode og nekter å gi seg der. 3-0 kommer ca. halvspilt i omgangen når et innlegg fra høyresiden skaper litt kaos inne i Sotrafeltet. De blåkledde tror de har avverget faren når Sindre Årdal stiger til værs og prøver å heade ballen mot målet fra ca. 16 meter. Keeperen står litt feilplassert og ballen flyr i en perfekt bue over keeperen og i målet. Et fantastisk hodestøt fra Årdal.

     4-0 kommer bare et par minutter senere når kaptein Allan Maurstig kommer på et av sine helhjertede initiativ på venstresiden. Innlegget mot feltet er bra og Sotrakeeperen klarer ikke å kontrollere ballen. Da dukker selvfølgelig Sindre Årdal opp på bakerste stolpe og han klarer akkurat å stokke beina i tide til å sette inn sitt tredje for omgangen.

     Stakken dominerer resten av omgangen og kan gå til pause med en svært så komfortabel 4-0 ledelse.

 

I den andre omgangen er det tydelig at Stakkenspillerne begynner å bli litt slitne etter den svært så intense første omgangen. Sotra tar over mye av initiativet i kampen og Stakken blir løpende mye etter ball. Uansettl klarer ikke Sotraværingene å skape mer enn noen halvsjanser i starten av omgangen, og debutant Sindre Lundberg i Stakkenmålet og resten av forsvaret har brukbar kontroll.

     Allikevel får Sotra til slutt betalt for dominansen i den andre omgangen. Ca. halvveis i omgangen kommer Sotra i overtall på deres høyreside og når ballen blir spilt inn på tvers foran målet blir Børre lagt i bakken i en 50-50 duell med en Sotraangriper som deretter setter ballen sikkert til side for Lundberg i Stakkenmålet. Til tross for protestene fra Børre som ligger å spreller på kunstgresset velger dommeren å godkjenne målet.

     Etter denne scoringen lever Stakken noe farlig i de kommende minuttene der Sotra intensiverer presset og Stakken har mange farlige ballbrudd på egen halvdel.

     Kampens mest dramatiske øyeblikk kommer noen minutter senere når keeper Sindre Ludnberg blir liggende etter en duell med en Sotraangriper. Debutanten blir liggende tydelig preget av kollisjonen, men ingen forstår riktig hva som har skjedd med keeperkjempen. Først når han tar av seg keeperhanskene går det et gisp igjennom hele forsamlingen på Straume Kunstgress. Lundbergs lillefinger står rett i vinkel og har tydelig gått ut av ledd. I det Lundberg blir ført av banen tar kaptein Allan Maurstig ansvar og trer på seg keeperhanskene i sluttminuttene.

     Mens kampen fortsetter har en av Stakkens tilhengere fått tak i medisinsk personell som hjelper Lundberg på sidelinjen. Keeperens lillefinger blir satt på plass og teipet sammen.

 

Mot slutten av kampen klarer Løvstakken å heve spillet sitt noe og med Mosleth på banen i sluttminuttene blir det litt mer struktur over laget. Til tross for Sotras dominans gjennom hele omgang har Stakken skapt flere muligheter på farlige kontringer. En slik kontring ligger også til grunne for kampens siste mål.

     Ca. 10 minutt før slutt sender Hopsdal ballen fremover mot Andreas Wik som setter fart mot Sotramålet. Aleine mot keeper har han med seg Sindre Årdal, men Wik velger å selv sette ballen forbi keeperen og inn i det tomme målet. En scoringen Wik absolutt fortjente etter å ha jobbet steinhardt gjennom hele kampen. Målet blir kampens siste og Løvstakken vinner til slutt 5-1.

 

Et sterkt resultat på en vanskelig bortebane i Løvstakkens 6. Divisjonsdebut. Leverer en fantastisk førsteomgang og en under middels andreomgang som blir preget av slitne bein og få innbyttere.

 

Laget i 4-4-2:

--------------------------------------------------------------------------------------------

Sindre Lundberg (Allan Maurstig) - Tord Stensletten, Joakim Samdal (Marius Mosleth), Daniel David, Allan Maurstig (Mats Selø) - Espen Bakke, Even Hansen, Petter Hopsdal, Eirik Gundersen - Sindre Årdal, Andreas Wik

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakkenspiller: Sindre Årdal

 

Etter 21 mål i fjorårssesongen fortsetter han i samme spor med hat-trick i 6. Divisjonsdebuten. Fantastisk effektiv foran mål i tillegg til fint samarbeid med Bakke og assist på 2-0 scoringen.

   

(Onsdag 18. April)

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Flaktveit 0-3

Frøya (B) 1-2

Sotra 2 (B) 5-1

 

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Loddefjord 2 (H)

- Søndag 21. April 18:00

 

- Varden Kunstgress- 6. Div

---------------------------------

 


 

Toppscorere 6. Div 2012

 

1. Sindre Årdal

3

2. Andreas Wik

1

3. Espen Bakke

1

 

 

 

Assistkongen 6. Div 2012

 

1. Sindre Årdal

1

1. Andreas Wik

1

1. Petter Hopsdal

1