www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Nok en seier i årets første hjemmekamp!

 

Løvstakken - Loddefjord 2 5-0 (1-0)

 

- Søndag 22. April - Varden Kunstgress, 6 Div Menn Avd 3

 

1-0 Andreas Wik (Sindre Årdal)

(Pause)

2-0 Andreas Wik

3-0 Andreas Wik (Petter Hopsdal)

4-0 Samuel Hagos (Eirik Gundersen)

5-0 Kjell Christensen

 

Etter et halvt år uten seriefotball hjemme på Varden Kunstgress var det på søndag endelig duket og klart for kampdag på Varden Kunstgress. Omsider var det klart for å invitere vårt publikum til 6. Divisjonsspill i vår egen storstue. Etter å ha vunnet 9 av 10 hjemmekamper i fjorårets sesong var naturligvis forventningene høye blant hjemmepublikumet.

 

Løvstakken gikk som i premieren på Sotra ut i en 4-4-2-formasjon med den fryktede angrepsduoen Årdal-Wik på topp. Det store usikkerhetsmomentet var naturligvis på keeperplassen. Etter de dramatiske scenene på Sotra forrige helg var det naturlig at keeper Sindre Lundberg var utilgjengelig til dagens kamp, og som sist helg var det kaptein Allan Maurstig som nå var klar for å tre på seg keeperhanskene. Etter en uke på treningsfeltet med intens keepertrening mente trenerapparatet at Allan nå var klar for oppgaven. Ellers var det også gledelig å ha Thomas Falbach tilbake i kamptroppen som har slitt hele sesongoppkjøringen med sykdom, men som har levert imponerende innsats på treningsfeltet de siste ukene.

 

Åpningsminuttene på Varden var svært rolig og relativt jevnspilt. Etterhvert som minuttene gikk begynte Stakkenmaskineriet sakte men sikkert å sette sitt preg på kampen. Med full kontroll bakover kunne de svartkledde begynne å sende flere menn fremover i banen for å jage den første scoringen. Stakken er farlig frempå på flere dødballer, den største sjansen kommer når Børre ruver høyest som luftens baron inni boksen, uheldigvis treffer ballen en forfjamset Loddefjordspiller som redder ballen på streken.

     Omtrent halvspilt i den første omgangen kommer den forløsende scoringen når Løvstakken angriper med høyt tempo. Lysluggen Sindre Årdal får ballen sentralt i banen og flikker perfekt til Andreas Wik som stormer frem mot målet og setter sikkert ballen under en utrustende Loddefjord-keeper. 1-0 etter vakkert samarbeid mellom angrepsduoen.

     Etter scoringen leverer Stakken en orgie av store målsjanser. Sindre Årdal er nære ved et par anledningen, mens både Espen Bakke og Marius Mosleth er ekstremt nære å øke Stakkens ledelsen etter å ha skjært inn fra hver sin side, men både avslutningene og avleveringene blir litt for upresise.

     Mot slutten av omgangen letter Løvstakken litt på gassen og Loddefjord har sin beste periode i hele kampen der de skaper et par halvsjanser uten å komme til noen farlige avslutninger. Dermed sto det 1-0 når dommeren blåser for halv tid.

 

I starten av den andre omgangen var det tydelig at Stakkenspillerne hadde blitt enige om å løfte spillet sitt. Samuel Hagos og Mats Larsen kommer inn med friske bein og gir laget en ekstra ro med ballen. Løvstakken triller mye ball i starten av omgangen og det går ikke lang tid før det er tydelig at Loddefjord spillerne begynner å bli slitne. Løvstakken varter opp med mye flott angrepsspill som går fort i lengderetningen på få touch. Mats Larsen ble helt klart snytt for en scoring da han ble spilt igjennom og løftet ballen over keeperen. Ballen gikk i tverliggeren og pakket ned et godt stykke innenfor målstreken, men dommeren lot spillet gå videre. Heldigvis skulle ikke denne situasjonen bli avgjørende.

     Når det er spilt omtrent et kvarter av den andre omgangen flikker Joakim Neergård en corner fra innbytter Thomas Falbach videre inn i feltet. Etter litt klabb og babb i feltet får Andreas Wik sendt avgårde en noe halvhjertet avslutning i retning mot målet. Det er ikke mye kraft i "skuddet", men ballen daler ned helt oppe i hjørnet over en desperat motstander som ikke makter å nå opp. 2-0!

    

Etter denne scoringen går luften helt ut av de rødkledde og resten av kampen er enveiskjøring. 3-0 kommer like etter når debutant Samuel Hagos kommer inn fra kanten og ekspeder et fint legg fra lille Eirik Gundersen i målet.

     Løvstakken ruller nå opp det ene mønsterangrepet etter det andre og det tar ikke lang tid før Andreas Wik fullfører hat-tricket sitt. Mye av æren må gis til Hopsdal som på fantastisk vis spiller angriperen igjennom på et touch, stikkeren er perfekt og Wik kler av motstanderens stopper i løpsduellen. Wik velger å gå rundt keeper og selv om keeper får en hånd på ballen klarer kraftspissen å sette inn 4-0 fra skrått hold.

    Enda en debutant skulle tegne seg på scoringslisten like etter. Etter kombinasjoner med en livlig Gundersen på venstresiden kommer Wik til nok en avslutning. Forsøket reddes av Loddefjordkeeperen, men på returen lukter Kjell Christensen som har tatt et helhjertet løp fra sin høyrebackposisjon. Christensen gjør ingen feil og øker til 5-0 i sin Stakkendebut.

     I sluttminuttene har Løvstakken flere store muligheter til å øke ledelsen ytterligere. Hop er fryktelig nære når han blir spilt igjennom, men lobben er akkurat ikke følsom nok. Noen minutter senere blir Bakke spilt igjennom og gir ballen til Hagos som setter inn sin andre. Desverre blir Hagos avblåst for offside, noe debutanten tydelig ikke er enig i. Flere mål blir det ikke og kampen ender til slutt 5-0 til de svartkledde.

 

Et sterkt resultat av Løvstakken som tydelig er i god form om dagen. Det faktum at Løvstakken scorer fem ganger og kanskje kunne doblet dette antallet er oppløftende. Ikke mindre oppløftende er det at laget holder nullen og ikke slipper Loddefjord til en eneste klar målsjanse.

 

Laget i 4-4-2:

---------------------------------------------------------------------------------------------

Allan Maurstig - Tord Stensletten, Joakim Neergård (Kjell Christensen), Marius Mosleth (Thomas Falbach), Mats Selø - Espen Bakke (Eirik Gundersen), Even Hansen (Mats Larsen), Petter Hopsdal, Daniel David (Samuel Hagos) - Sindre Årdal, Andreas Wik

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakkenspiller: Andreas Wik

Tre mål sier det meste. Andreas jobber knallhardt på topp og er en konstant trussel for Loddefjords forsvarsfirer gjennom hele kampen. Er nå Løvstakkens toppscorer med fire mål på to kamper.

 

Er også godt å se Thomas Falbach tilbake i aksjon. Falbach fikk en omgang i dag og opptrådte med stor ro defensivt og kom også med fine offensive bidrag.

 

Må også nevne kveldens vikar mellom stengene, Allan Maurstig som leverer en solid kamp uten å bli satt på de helt store prøvene. Gjør uansett jobben og er overbevisende trygg i feltarbeidet og med ballen i beina.

 

(Mandag 23. April)

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Frøya (B) 1-2

Sotra 2 (B) 5-1

Loddefjord 2(H) 5-0

 

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Kalandseid (B)

- Fredag 27. April 19:00

 

- Kaland Idrettsplass - 6. Div

---------------------------------

 


 

Toppscorere 6. Div 2012

 

1. Andreas Wik

4

2. Sindre Årdal

3

3. Espen Bakke

1

3. Kjell Christensen

1

3. Samuel Hagos

1

 

 

 

Assistkongen 6. Div 2012

 

1. Sindre Årdal

2

1. Petter Hopsdal

2

3. Andreas Wik

1

3. Eirik Gundersen

1