www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Nok en trepoenger på Varden

 

Løvstakken - Eidsvåg 4-1 (2-0)

- Lørdag 12. Mai, Varden Kunstress - 6. Div Menn Avd 3

 

1-0 Samuel Hagos (Andreas Wik)

2-0 Andreas Wik (Tord Stensletten)

(Pause)

2-1

3-1 Joakim Neergård (Even Hansen)

4-1 Even Hansen (Str.)

 

Løvstakken gikk til kampen lørdag med fire strake seire i serieåpningen og forventningene var store før helgens oppgjør mot bunnlaget Eidsvåg 2.

 

Lysluggen Sindre Årdal var utilgjengelig til denne kampen. Gledelig var det da å ha Jonathan Hailu hjemme på perm fra militærtjenesten i nordnorge. Hailu dannet spissparet sammen med toppscorer Andreas Wik fra start.

 

Kampen åpnet forrykende for Stakkens del. Bare fem minutter er spilt når Andreas Wik spiller Samuel Hagos gjennom fra sin høyrekant. Samuel Hagos er bestemt og dunker til fra spiss vinkel. Eidsvågkeeperen har ingen sjans å avverge kanonkulen og Stakken har fått en drømmestart på kampen. Dette var Hagos sitt tredje mål på tre ligakamper i Stakkentrøyen.

     Etter scoringen kan Løvstakken roe ned og spille mye ball. Til tross for dominansen sliter Stakken med å spille seg frem til de helt store målsjansene. Det blir noen brudd på egen halvdel, men bra returløp og et konsentrert forsvar gjør at Sindre Lundberg i målet ikke blir stilt på noen store prøver i den første omgangen.

     Løvstakken skaper en del farligheter på dødball. Fyrtårnet Joakim Samdal er farlig frempå et par ganger uten å tegne seg på scoringslisten.

     Omtrent ti minutter før pause skal Løvstakken etterhvert få betalt for dominansen. Tord Stensletten, som leverte en solid forestilling på høyrebacken, blir spilt fri på høyrekanten. Innlegget inn mot Andreas Wik på bakerste stolpe er presist. Storscoreren Wik stanger ballen med pannebrasken tilbake i det lengste hjørnet og kan juble for sitt niende  ligamål for året (se bildet).

    Til pause står det 2-0 og Løvstakken bestemmer seg for å gå ut i hundre i den andre omgangen og drepe all spenning i kampen.

 

Dette blir ikke tilfellet. Bare to minutter er spilt når Eidsvåg setter fart fremover mot et Stakkenforsvar i ubalanse. En Eidsvågangriper blir spilt fri og setter fart mot Lundberg i Stakkenmålet. En skuddfinte setter Stakkenspillerne ut av spill og avslutningen går forbi Lundberg og inn i nettmaskene.

     På 2-1 lever plutselig Løvstakken litt farlig og bare noen minutter er samme angriper på farten igjen. Han blir spilt helt aleine igjennom, men Lundberg kommer ut og forstyrrer angriperen så han må prøve seg på en lobb over Stakkenkeeperen. Heldigvis går avslutningen i tverliggeren og spretter ut i feltet før Stakkenforsvaret får klarert.

     Etter disse hektiske åpningsminuttene er det tydelig at de svartkledde tar seg sammen. De skrur opp balltempoet og lar ballen gå på få touch så Eidsvågspillerne må begynne å løpe mellom ballen. Etter å ha lagt om til 4-3-3 i pausen får Løvstakken et overtall sentralt i banen og utnytter dette på imponerende vis. Det ene mønsterangrepet etter det andre blir rullet opp og dette resultaterer i flere store muligheter.

     3-1 kommer på en corner fra venstre som Even Hansen svinger inn i feltet. Ballen detter ned på pannebrasken til Joakim Neergård som stanger ballen via en Eidsvågsforsvarer og bak en utspilt Eidsvågkeeper.

     Herfra og ut forsvinner den store spenningen i kampen, men Stakken fortsetter å levere mye fint angrepsspill på få touch der Eidsvågspillerne ikke henger med i det hele tatt. Toppscorer Andreas Wik har flere gode skuddforsøk som går like til side for målet, mens dagens kaptein Mats Larsen er svært nære med et hodestøt som går på feil side av nettmaskene.

     Mot slutten av omgangen blir Stakken tildelt straffespark etter fantastisk fotarbeid av Samuel Hagos som blir revet ned inni 16-meteren etter et klassiskt soloraid. Stakkens egen straffespesialist Even Hansen er sikker og ekspederer ballen i mål for første gang i år.

     Resten av kampen blir en transportetappe der Løvstakken har full kontroll og trår pedalen litt av gassen. Allikevel har de flere muligheter til å øke ledelsen, men når dommeren blåser av kampen er de fleste tilfreds med tre poeng og 4-1 seier.

 

Dermed står Løvstakken med fem strake seire og 15 poeng på de fem første seriekampene. Stakken troner dermed aleine på toppen av tabellen med en fire-poengs ledelse.

 

Laget i 4-4-2:

------------------------------------------------------------------------------

Sindre Lundberg - Tord Stensletten (Thomas Falbach), Joakim Neergård (Allan Maurstig), Joakim Samdal, Mats Selø (Eirik Gundersen) - Samuel Hagos, Mats Larsen, Even Hansen, Espen Bakke (Daniel David) - Andreas Wik, Jonathan Hailu (Petter Hopsdal)

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakkenspiller: Samuel Hagos

 

Nok en stor kamp av Sammy som har gitt Stakken en helt ny dimensjon fremover i banen. Enorm ro med ballen og flink å sette opp kombinasjoner. 1-0 scoringen er en kanonkule og straffesparket før 4-1 skaffer han på egenhånd etter et flott soloraid.

 

Må også nevne Andreas Wik sin forestilling på topp. Wik er i enorm form om dagen og scorte et flott mål også idag, dermed har han tangert Årdal sin rekord fra fjoråret med fem strake kamper med scoring.

 

Neste helg venter et fantastisk lokalderby mot Bønes på Fjellsdalen. Still opp på Fjellsdalen neste lørdag kl 13:00 og vi lover stor fotballunderholdning!

 

(Tirsdag 15. Mai)

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Kalandseid (B) 3-2

Tertnes 2 (B) 8-3

Eidsvåg (H) 4-1

 

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Bønes (B)

- Lørdag 19. Mai 13:00

 

- Fjellsdalen Idrettsplass - 6. Div

---------------------------------

 


 

Toppscorere 6. Div 2012

 

1. Andreas Wik

9

2. Sindre Årdal

6

3. Samuel Hagos

3

4. Espen Bakke

2

4. Joakim Neergård

2

6. Kjell Christensen

1

6. Tord Stensletten

1

6. Even Hansen

1

 

 

 

Assistkongen 6. Div 2012

 

1. Sindre Årdal

4

2. Andreas Wik

3

2. Samuel Hagos

3

2. Even Hansen

3

5. Petter Hopsdal

2

6. Eirik Gundersen

1

6. Tord Stensletten

1