www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

Løvstakken - Nordnes 2, 4-1

 

Lørdag 30. April 11:00 - 7.div menn avd 3, Varden Framobanen

 

1-0 Sindre

2-0 Sindre

(pause)

3-0 Jonathan

3-1 Str. (Nordnes)

4-1 Serkan

 

 

Etter tre uker med spillefri var Løvstakken klar for sesongens andre hjemmekamp Lørdag formiddag. Kampen som for anledningen var flyttet fra Varden Kunstgress 1 til Framobanen hadde avspark kl 11:00 i nydelige spilleforhold. Etter to solide seire gikk vi til kampen i dag med håp om nok en tre-poenger mot Nordnes 2. Et Nordnes 2 lag som allikevel var et helt ubeskrevet blad for oss, ettersom dette var årets første seriekamp for deres del.

 

Det var knyttet litt bekymring til enkeltes fravær før dagens match. Spesielt ryktene om at vår uerstattelige sisteskanse Ken-André Melbye måtte stå over helgens kamp grunnet vakt på Håkonsværn vekket bekymring. Skepsisen ble bare større for de som så Allan Maurstig tre på seg keeperhanskene under Fredagens avslutningstrening.

        Også Raymond Johannessen var uaktuell for dagens kamp. Super-Ray som glitret i forrige serierunde med scoring og fint spill har desverre pådratt seg sykdom og er utilgjengelig en stund fremover.

 

Til kampen fikk vi likevel stablet sammen et sterkt mannskap. Serkan og bursdagsbarnet Daniel David var eneste nyinnslag fra startelleveren mot Nymark. Når keeper Ken også stilte opp var det mange som kunne puste lettet ut.

 

Selve kampen åpner bra for vår del. De første fem minuttene var litt sånn "ta å føle på hverandre". Vi spilte ball uten å skape det store. Etterhvert får vi løftet spillet litt å begynner skape noen sjanser.

        Etter omtrent ti minutter spilt blir Sindre tredd igjennom etter fint forarbeid av Serkan. Lysluggen er som vanlig sikker foran mål og setter inn 1-0. Etter dette faller vi litt nedpå igjen og inviterer litt Nordnes med på leken. Allikevel skaper de fint lite og vi klarer å spille oss til litt fler sjanser mot slutten av omgangen. Både Allan og Daniel på venstresiden og Børre på høyresiden er flink til å angripe fra backposisjon og kommer til farlige innlegg fra siden.

         Ti minutter før pause triller Even ballen perfekt i beina på Sindre som bare kan avansere aleine mot Nordnes keeperen. Denne gangen løfter han ballen elegant i hjørnet og dobler ledelsen med sin andre scoring. Vi gikk til pause med en komfortabel 2-0 ledelse, men allikevel bestemt på å være litt mer effektive i 2.omgang.

 

Andre omgangen åpner slapt. Vi har mye ball og får mye rom å boltre oss i, men vi er upresise og gir dermed ballen vekk mye. Vi er heller ikke like skarp i gjennvinningen så Nordnes får prøve seg mer fremover. Fortsatt skaper de lite.

          Selv om vi er upresise skaper vi fortsatt våre sjanser. Spissparet fra start i 2. omgang, Andy og Egg har hver sine muligheter og Allan er svært nær å øke ledelsen på corner. Til slutt er det ligadebutant Jonathan som får hull på byllen. Jonathan som har slitt med skader den siste måneden får en ball innpå Nordnes banehalvdel, avanserer og klemmer til fra ca 25 meter. Skuddet er hardt og keeper når ikke til siden på skuddet som limes inn til stolpen.

          Noen minutter senere imponerer Nordnes med sine teatralske egenskaper når de får idømt et straffespark etter litt knuffing i feltet. Ken går riktig vei, men når ikke langt nok på straffen som limes nede ved stolperoten! 3-1.

          Bare noen minutter senere er Serkan iskald aleine med keeper etter en nydelig 50 meters pasning fra Daniel på høyreback posisjon. 4-1. De siste minuttene dominerer vi kampen fullstendig selv om flere spillere blir fryktelig sliten i den hete sommertemperaturen. Noen minutter før slutt får vi også en tvilsomt annulert scoring for offside. Men det ender 4-1.

 

Laget:

 

Ken-André Melbye - Tord "Børre" Stensletten (Thomas Falbach), Joakim Neergård, Allan Maurstig, Daniel David - Serkan Bulbul (Jonathan Hailu), Espen Bakke, Mats Larsen (Even Hansen), Tommy Dale - Andreas Wik, Sindre Årdal (Eirik "Egg" Gundersen)

 

Vi spiller ingen stor kamp idag, men vi plukker tre poeng og kontrollerer hele veien. Med litt bedre struktur og kondisjon på spillerne kan vi derimot dominere disse kampene langt mer! 9 poeng på tre kamper er strålende og vi håper at seiersrekken vår skal stå lenge!

 

Vår nye toppscorer er nå Sindre Årdal med fire seriemål. Lysluggen har virkelig fått en ny vår i Løvstakken og fortsetter å imponere. 10 mål på totalt 9 kamper i vinter og vår (medregnet TBWL og treningskamper) er imponerende!

 

Dagens Stakken spiller: Daniel David

 

Både Daniel og Allan imponerer med sin voldsomme løpskapasitet og arbeidsvilje. 50-meter crosseren til Serkan på 4-1 målet topper forestillingen og gjør at bursdagsbarnet Daniel David får bestemannsprisen idag.

 

(Lørdag 30. April 22:09)