www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Tre nye poeng og opprykket nærmer seg!

 

Løvstakken - Tertnes 2  5-0 (2-0)

- Søndag 9. September, Varden Kunstgress - 6. Div Menn Avd 3

 

1-0 Tommy Dale

2-0 Daniel Hummelsund (Marius Ahlsen)

3-0 Daniel Hummelsund (Dan-Mikal Ihlen Hansen)

4-0 Joakim Samdal (Marius Ahlsen)

5-0 Selvmål (Dan-Mikal Ihlen Hansen)

 

Løvstakken tok Søndag i mot Tertnes til kamp på Varden og måtte finne seg i å være store favoritter før kampstart. Tertnes har slitt hele sesongen i bunnstriden og kan fort bli å finne på nederste nivå i ligasystemet neste år.

 

Med toppscorer Andy Wik og kaptein Allan Maurstig på charterfeber i Hellas var det naturlig at det måtte bli en del rokkeringer på Stakkenlaget Søndag. Når i tillegg vår andre goalgetter Sindre satt småskadet på benken, var det duket for Marius Ahlsen og formspilleren Daniel Hummelsund på topp.

    Det skulle ikke gå lang tid før Daniel skulle få muligheten til å vise seg tilliten verdig. Etter et snaut minutt får spissvikaren evig med tid på fem meter. Mens keeper ligger nede og spreller får Hummelsund tid til å finstille siktet før han avslutter midt på Tertneskeeperen. En svak avslutning, men Hummelsund hadde heldigvis med 89 minutter igjen på kampuret god tid til å revansjere seg.

    Stakken dominerte i åpningen, men noen svært farlige ballbrudd gjorde at Tertnes fikk noen halvsjanser. Det er ingen tvil om at et bedre lag med mer kvalitet og selvtillit på siste tredel av banen kunne straffet Løvstakken langt hardere i denne perioden. 

    Etter et drøyt kvarter skulle likevel de svartkledde ta ledelsen. Tommy Dales corner skrur gjennom hele feltet og inn i det lengste hjørnet. Stakkens hjemvendte sønn sitt første mål etter comebacket i klubben.

     Bare noen minutter senere dobler Løvstakken ledelsen etter et fint angrep på høyresiden. Marius Ahlsen drar seg lekent ned til linjen og legger ballen perfekt inn foran mål til Daniel, som kontant setter ballen i mål ved første stolpe.

     Løvstakken hadde i den første omgangen flere store muligheter til å øke ledelsen ytterligere. Den største hadde Ahlsen da han helt aleine og med all verdens tid setter ballen rett på Tertneskeeperen. 2-0 til pause.

 

I den andre omgangen skulle Løvstakken fortsette å kontrollere kampen. 3-0 kommer når innbytter Dan Ihlen Hansen legger fint inn til en umarkert Hummelsund som bruker to berøringer for å sette ballen i mål under sterkt press fra Tertneskeeperen.

     Løvstakken dominerer kampen fullstendig no og 4-0 kommer på nok en dødball. En presis corner spesial signert Ahlsen blir flikket i mål av stopperkjempen Samdal som har kommet på et tungt løp inn mot den første stolpe. Dagens kaptein Samdal sitt andre mål på like mange kamper.

     5-0 kommer bare noen minutter senere når Dan Mikal nok en gang serverer til Hummelsund som avanserer mot Tertnesmålet. Spissvikaren blir fulgt hele veien av en Tertnesforsvarer som tilslutt får en fot på ballen, men bare for å sette den i sitt eget mål bak en forfjamset Tertneskeeper.

     Resten av kampen byr ikke på den helt store underholdningsverdien for de frammøtte på Varden. Sluttminuttenes største beholding er når keeper Sindre Lundberg ligger strak langs kunstgresset og varter opp med en feberredning. Keeperen i nytt grønt antrekk var tydelig fornøyd med clean sheet etter kampen.

 

Med dette resultatet og Juristene sitt tap mot Skogsvåg fredag er det knapt tenkelig at Stakken kan rote bort opprykket. 12 poengs ledelse med fem kamper
som gjenstår lukter det opprykk av lang vei.

 

Seieren mot Tertnes gjør at Stakken står med 8 av 8 seire hjemme på Varden. Klubben er fortsatt ubeseiret hjemme i seriesammenheng siden klubben ble stiftet. Løvstakken har faktisk vunnet samtlige 16 hjemmekamper spillt på klubbens opprinnelige hjemmebane Varden Kunstgress.

 

 

Laget i 4-4-2:

------------------------------------------------------------------------------
Sindre Lundberg - Tord Stensletten (Mats Selø), Joakim Samdal, Joakim Neergård (Tord Stensletten), Daniel David - Petter Hopsdal (Eirik Gundersen), Even Hansen, Tommy Dale (Mats Larsen), Espen Bakke (Dan-Mikal Ihlen Hansen) - Marius Ahlsen, Daniel Hummelsund (Sindre Årdal)
 

------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakkenspiller: Daniel Hummelsund

 

Hummelsund får bb-prisen i sin siste kamp for klubben. Jobber utrettelig og beviser nok en gang sin giftighet foran mål ved å score to ganger. I tillegg er han svært delaktig i kampens siste scoring. Nå reiser Daniel over til Birmingham i England for å fortsette på økonomistudiene. Vi takker løpsmaskinen for hans uvurderlige bidrag de siste fem kampene og vi håper virkelig å se han i Stakkentrøyen igjen...

 

I tillegg må Marius Ahlsens innsats på topp sammen med Daniel nevnes. Ahlsen har glidd rett inn i laget som en nøkkelspiller og leverer i dag to lekre assists i tillegg til å være svært nære scoring.

 

(Søndag 10. September)

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Sotra 2 (H) 2-1

Loddefjord 2 (B) 0-2

Kalandseid (H) 8-3

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Tertnes 2(H)

- Søndag 9. Sepember 18:00

 

- Varden Kunstgress - 6. Div

---------------------------------

 


 

Toppscorere 6. Div 2012

 

1. Andreas Wik

14

2. Sindre Årdal

8

3. Even Hansen

4

3. Joakim Neergård

4

3. Daniel Hummelsund

4

6. Espen Bakke

3

6. Samuel Hagos

3

8. Mats Larsen

2

8. Joakim Samdal

2

8. Petter Hopsdal

2

11. Kjell Christensen

1

11. Tord Stensletten

1

11. Eirik Gundersen

1

11. Dan Mikal Hansen

1

11. Tommy Dale

1

 

 

 

Assistkongen 6. Div 2012

 

1. Even Hansen

7

2. Sindre Årdal

5

2. Andreas Wik

5

4. Allan Maurstig

4

5. Samuel Hagos

3

5. Petter Hopsdal

3

5. Dan-Mikal Ihlen Hansen

3

5. Daniel David

3

9. Mats Larsen

2

9. Tord Stensletten

2

9. Eirik Gundersen

2

12. Thomas Falbach

1

12. Daniel Hummelsund

1

12. Marius Ahlsen

1