www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

5-1 seier i lokalderby

 

Løv-Ham 3 - Løvstakken 1-5 (0-2)

 

Søndag 15. Mai - Varden Kunstgress, 7. Div Menn avd. 3

 

0-1 Sindre Årdal

0-2 Andreas Wik

(Pause)

1-2

1-3 Tord Stensletten

1-4 Jonathan Hailu

1-5 Selvmål

 

Søndagens kamp mot Løv-Ham 3 ble en tøff batalje på Vardens Kunstgress. Som ventet la løvene ingenting i mellom i duellene og kjempet for et resultat til langt uti den andre omgangen. En sterk sluttspurt av Stakken sørget derimot for et forjent og komfortabelt resultat.

 

Det var duket for et lokalderby av dimensjoner søndag kveld på Varden. På motsatt banehalvdel ventet denne gangen Løv-Ham sitt tredjelag. Flere av klubbens spillere har et nært forhold til denne store klubben i Fyllingsdalen. Tommy Dale som hittil i år har herjet på Stakkens venstrekant meldte overgang fra nettopp Løv-Ham 3 i vinter. I tillegg til tre poeng stod det altså mye prestisje på spill.

 

Stakken stilte med en sterk tropp som telte hele 17 mann til kampstart. Etter å ha spilt i en 4-4-2 formasjon i seriespillet så langt, falt valget på en 4-3-3 formasjon i dag. Falbach fikk tillit fra start på høyrebacken, mens Mats Larsen gikk inn i treeren på midten. Ellers var startelleveren uendret fra forrige seriekamp mot Nordnes.

 

Kampen åpnet i kjent Stakken-stil der Løvstakken trillet ballen i laget og leitet etter åpningene. Før kvarteret var spilt tok Løvstakken ledelsen etter stort ballinnehav i åpningen. Toppscorer Sindre var nok en gang iskald foran mål etter fint forarbeid av Andy. Etter scoringen trykket Stakken voldsomt på for en andre scoring. Enorme sjanser for Allan, Daniel og Andy i et bombardement mot Løv-Ham målet ga ikke uttelling. Både treverket og en god Løv-Ham keeper skal ha æren for at Stakken ikke klarte å øke ledelsen i denne perioden. Noen minutter før pause fikk Stakken betalt for dominsansen med nok en scoring. Andy økte til 2-0 etter en retur fra Løv-Ham keeperen på corner.

 

Stakken kunne gå fornøyd til pause med en 2-0 ledelse. Dominansen i den 1. omgangen var stor selv om løvene hadde et par store kontringsmuligheter som vår siste solide sisteskanse avverget mesterlig.

 

I andre omgang var det tydelig at Løv-Ham bestemte seg for å løfte spillet sitt og fremsto langt mer agressive. Kampbildet endret seg totalt og Stakken slet voldsomt med å finne åpningene bakenfra. Mye balltap i den bakre firer gjorde at løvene var farligst i åpningen på omgangen. Det gikk ikke lang tid før Løv-Ham fikk tildelt straffespark da Daniel var uheldig og ballen spratt opp i hånden hans. Løvstakken slapp imidlertidig med skrekken da Ken reddet det svake straffesparket.

       Løv-Ham hadde likevel fått blod på tann i denne perioden og bare noen minutter senere reduserte de til 2-1 på et fint plassert skudd fra utsiden av 16-meteren. Nå levde Stakken virkelig farlig og prestasjonene var tydelig preget av Løv-Hams uventede comeback i kampen.

        På 2-1 lå kampen og vippet. I en periode der Løv-Ham fort kunne fått sin utlikning var det Stakken som fikk en etterlengtet opptur. Hailu stormet fremover, spilte fri Serkan som kom seg til linjen og la inn på tvers av Løv-Ham boksen. På bakre stolpe dukket Børre opp og avsluttet et nydelig Løvstakken-angrep. 3-1! Denne scoringen preget tydelig Løv-Ham laget som nå mistet troen på poeng i matchen.

 

Etter scoringen klarte Løvstakken å få tilbake roen i de bakre rekker og ta over kontrollen igjen. Store rom fremover på banen gjorde at vi skapte en del feite målsjanser. Både Andy, Jonathan, Hopsdal og Egg hadde store muligheter til å øke ledelsen.

         Innbytter Jonathan Hailu fikk sin scoring da han omsatte en stuss fra Allan etter corner i scoring. 5-1 kom bare noen minutter senere da en Løv-Ham spiller satte et fikst Daniel David innlegg lekkert i eget mål. Dermed endte kampen med 5-1 seier til Stakken.

 

- Vi er godt fornøyd med 5-1 resultatet og prestasjonene vi leverer i den 1. omgangen. Samtidig er det skuffende hvordan Løv-ham får lov til å kjempe seg inn igjen i kampen. Vi har til gode å kontrollere en kamp gjennom samtlige 90 minutter. Dette må vi jobbe med! Allikevel er vi svært fornøyd med måten vi reiser oss på slutten og punkterer kampen i suttminuttene.

 

Laget:

 

Ken-André Melbye - Thomas Falbach (Tord Stensletten), Joakim Neergård (Marius Mosleth), Daniel David, Allan Maurstig - Even Hansen, Mats Larsen (Jonathan Hailu), Espen Bakke (Serkan Bulbul) - Andreas Wik (Petter Hopsdal), Sindre Årdal (Eirik Gundersen), Tommy Dale

 

Dagens Stakken spiller: Ken André Melbye:

 

Leverer noen mesterlige redninger i første omgang og redder også Løv-Ham's straffespark. Sjanseløs på baklengsmålet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Løvstakken Fotball er på grasrotandelen og vi trenger din støtte!

 

Husk å endre grasrotmottaker neste gang du leverer spill hos norsk tipping!

 

Org. nr: 996515338

 

 

 

Siste 3:

 

Nymark 2 (B) 4-1

Nordnes 2 (H) 4-1

Løv-Ham 3 (B) 5-1

 

 

Neste Kamp:

 

Follese Trim. (H)

 

Søndag 22. Mai kl 20:00

-Varden Kunstgress

 

 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

5

2. Andreas Wik

4

3. Even Hansen

2

3. Tommy Dale

2

3. Jonathan Hailu

2

5. Daniel David

1

5. Allan Maurstig

1

5. Raymond Johannesen

1

5. Serkan Bulbul

1

5. Tord T. Stensletten

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Tommy Dale

3

2. Even Hansen

2

2. Serkan Bulbul

2

2. Andreas Wik

2

2. Daniel David

2

6. Tord Stensletten

1

6. Eirik Gundersen

1

6. Allan Maurstig

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"