www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Årdal brennhet i sterk 5-0 seier!

 

Løvstakken Fotball - Follese Trimforening 5-0 (0-0)

 

Søndag 22. Mai 20:00, Varden Kunstgress - 7.div menn avd 3

 

(0-0 pause)

1-0 Sindre Årdal

Rødt Kort Løvstakken (Tommy Dale)

2-0 Allan Maurstig

3-0 Sindre Årdal

4-0 Sindre Årdal

5-0 Sindre Årdal

 

Helgens kamp mellom Løvstakken og Follese så lenge ut til å bli en målfattig kamp. Helt til Sindre Årdal kom innpå og hissigproppen Tommy Dale pådro seg et uforståelig rødt kort. Da var Stakken plutselig i fyr og flamme.

 

Vi var forberedt på en tøffere kamp enn de forestående i sesonginnledningen. Follese som i det siste har imponert med sterke resultater pustet oss i nakken før Søndagens kamp.

 

Vi startet kampen i en 4-3-3 formasjon uten de store endringene fra forrige helg. Mest oppsiktsvekkende var det at toppscorer Sindre Årdal startet kampen på benken. På den andre side var det gledelig å se Marius Mosleth i startelleveren for første gang i serien etter å ha slitt med onde hæler. Mosleth gikk inn i midtforsvaret sammen med Neergård.

 

Kampen åpnet som vanlig med at motstanderen la seg ned og lot Stakken få styre mye av spillet. Det var tydelig at Follese var et bedre lag enn tidligere motstand, da de nektet oss mye rom og stengte brukbart igjen bakfra. Mosleth pådrar seg frispark i farlig posisjon og et svært billig frispark tidlig i omgangen. Utførelsen på frisparket er ikke noe å skrive hjem om!

        Stakken er svært aggresivt og spesielt gode i gjennvinningsfasen i første omgang. Det gjør at vi har trykket oppe stort sett hele omgangen og skaper noen enorme målsjanser. Kaptein Espen Bakke blir spilt igjennom, men klarer på merkerlig vis å sende ballen utover sidelinjen på så og si blank kasse. Tommy Dale har også en enorm mulighet der han blir lekkert servert fra venstre siden, men klarer å sette avslutningen over fra et par meter. Defensivt har vi god kontroll de første 45 minuttene. Eneste unntak er et skudd fra distanse som Ken fister ut til 5-meter (?!). For første gang denne sesongen fullfører vi en omgang uten å score mål.

 

I pausen velger vi å legge om til 4-4-2 for å få flere oppspillspunkt høyere i banen og for å true litt mer bakrom. Da var det duket for Sindre inn på topp sammen med Andy. Toppscorer Sindre som naturligvis var skuffet over å være benket fra start virket å være fast bestemt på å vise seg frem og score i sin femte strake ligakamp.

 

Det går ikke lang tid før byttene gir betaling. Bare et par minutter ut i omgangen spiller Tommy Sindre nydelig igjennom. Sindre setter fart mot mål og banker ballen vakkert i nettmaskene bak Follese keeperen. Sindre scorer altså i sin femte strake ligakamp. Hvilken prestasjon!

         1-0 scoringen var en stor lettelse for Stakken spillerne, men snart skulle vi få et slag i trynet. Det skjer når Tommy gjør en god jobb på venstrekanten og vinner ballen på beundringsverdig vis. Kveldens dommer velger å gi Follese frispark. Når han i tillegg drar opp det røde kortet fra baklommen er det få som skjønner mye på Varden. En helt fair takling beskrives av dommeren som en fare for motspillerens sikkerhet. Dermed må Stakken fullføre de siste 40 minuttene med ti mann.

 

Denne utvisningen klarer faktisk å vekke Stakken spillerne. Idet Stakken blir en mann mindre skjønner spillerne at de må jobbe hardere og valgene blir plutselig også mye klokere. Vi er flink til å bruke alle rommene på banen og Even Hansen ligger midt i banen å strør pasninger som bare en playmaker kan gjøre.

         Bare noen minutter etter utvisningen kriger Allan inn en 2-0 ledelse etter et massivt Stakken press fra corner. Innbytter Sindre var også involvert i denne scoringen da han var nest sist på ballen før Allan smalt ballen i nettmaskene. Denne scoringen gjør at Follese tydelig mister troen på poeng. Løvstakken derimot fortsetter med sine giftige kontringsangrep.

         Sindre øker til 3-0 etter å ha blitt prikket nydelig igjennom av Allan før omgangen er halvspilt. Sindre er knalltøff i duellen med keeper og er deretter iskald når han setter ballen forbi forsvarsspilleren som prøver å avverge.

 

Sindre hadde ikke gitt seg her. Det skulle bli ytterligere to scoringer og scoringsrekord i Stakken trøyen før kvelden var over. Scoring nummer tre er en gavepakke etter nydelig forarebeid av Daniel og Jonathan og til slutt et presist slått innlegg fra sistnevnte. Sindre er helt riktig plassert og kan bare bredside ballen i mål. På siste scoring er det Daniel som serverer Sindre og lysluggen er iskald nok en gang. Fasit for vår soleklare toppscorer: fire mål på fire sjanser - alt på en omgang!

 

Kampen ender 5-0.

 

Andre omgangen vi leverer i dag er årsbeste. Selv om vi spiller nesten hele andre omgangen med ti mann kjører vi over Follese og skaper store målsjanser i nesten hvert eneste angrep. Bakover har vi også svært god kontroll og slipper nesten ikke Follese til noen muligheter. Til slutt klarer vi også å holde nullen idag. Det er første gang siden sesongstarten mot Bjørgvin at vi klarer dette.

 

Der vi i oppkjøringen sletmed løpsstyrken i andre omgang ser det nå ut som vi har et ekstra gir å gå på i denne fasen. Dette lover svært bra for de kommende ukene!

 

Oppmuntrende innhopp av Jonathan Hailu og Børre som er svært aktive fremover i banen. Jonathan har blitt en slags superinnbytter med to mål og en assist i sine tre innhopp fra benken de siste ukene. Også godt å se Ray tilbake på banen som glitret med sin rolige opptreden med ballen i sluttminuttene.

 

Laget:

------------------------------------------------------------------------------

Ken-André Melbye - Daniel David (Tord Stensletten), Joakim Neergård, Marius Mosleth, Allan Maurstig - Mats Larsen, Espen Bakke (Raymond Johannesen), Even Hansen - Serkan Bulbul (Sindre Årdal), Tommy Dale - Andreas Wik (Jonathan Hailu)

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakken Spiller: Sindre Årdal:

 

På en dag der flere leverer årsbeste innsats er det likevel liten tvil om at Sindre med fire mål og en assist fortjener banens beste prisen. Måten Sindre kommer inn i kampen idag og endrer kampbildet er overbevisende. I tillegg til det offensive gjør han også en svært god jobb hjemover i banen. Noe som vi trengte etter å ha blitt redusert til ti mann.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

9

2. Andreas Wik

4

3. Even Hansen

2

3. Tommy Dale

2

3. Jonathan Hailu

2

3. Allan Maurstig

2

5. Daniel David

1

5. Raymond Johannesen

1

5. Serkan Bulbul

1

5. Tord T. Stensletten

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Tommy Dale

4

2. Daniel David

3

3. Serkan Bulbul

2

3. Andreas Wik

2

3. Even Hansen

2

3. Allan Maurstig

2

7. Eirik Gundersen

1

7. Tord Stensletten

1

7. Sindre Årdal

1

7. Jonathan Hailu

1