www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Seiersrekken brutt!

 

SK Galgen - Løvstakken 1-0 (0-0)

 

Nymark Kunstgress - 7. div. menn avd.3 - Søndag 29. Mai 20:00

 

Etter fem strake seire i sesonginnledningen ble det tap for Galgen på Nymark kunstgress Søndag kveld. Løvstakken dominerte kampen, men var både uheldig og udyktig foran serielederenes mål i en kamp som var preget av svær vanskelige spilleforhold.

 

Løvstakken gikk til Søndagens match med flere frafall. Det hadde lenge vært klart at keeper Ken var utilgjengelig grunnet tjeneste i forsvaret. Det ble også klart forrige helg at Tommy Dale måtte stå over denne runden grunnet karantene.

 

Serkan var sporty og tok på seg keeperhanskene i Kens fravær. Til pausen var det avtalt at Jonathan Hailu skulle ta over plassen mellom stengene. Da også både Daniel David og Allan Maurstig meldte seg utilgjengelig før kampstart måtte det enda mer rokkeringer til. Troppen talte bare 13. mann til kampstart og en tidlig skade på Mats Larsen gjorde at troppen denne stormfulle søndagen så enda tynnere ut.

 

Likevel tok Stakken føringen fra start. Galgen viste tidlig at de hadde planer om å kjempe om poengene i kveld og ga ikke Stakken spillerne like mye rom å boltre seg i som de har blitt vant til. En svært frisk motvind i åpningsminuttene gjorde også at vi slet til tider å komme oss fremover på banen. Da Mats pådro seg en stygg skade halvveis i omgangen kom Ray inn og imponerte med sine involveringer. I det kampen nærmet seg pause virket det som om Løvstakken fikk kampenmer og mer inn i sitt eget spor.

 

Uten å ha skapt så mye målsjanser i førsteomgangen var optimismen stor i pausen på å ta fullstendig over i den andre med vinden i ryggen. Dette klarte vi noenlunde og skapte et bra trykk fremover i banen. Men omtrent ti minutter ut i omgangen scorer Galgen på en avslutning fra distanse, som på merkelig vis blåser i vinkelen. Dette var Galgens første og eneste avslutning på mål i kampen. Dermed var Stakken for førsta gang i år liggende under resultatmessig.

 

Med mye tid igjen på kampuret hadde vi stor tro på å snu resultatet. Men stort press de siste 40 minuttene resulterte ikke i scoring til tross for flere muligheter til bl.a. Even Hansen, Sindre Årdal, Andy Wik og ikke minst Joakim Neergård. Bare noen minutter før slutt ble hans avslutning reddet på streken av en Galgen forsvarer og det var da tydelig at dette ikke var Stakkens kveld.

 

Da dommeren blåste av kampen måtte Stakken spillerne gå slukøret av banen i regnværet etter sitt tap i seriespillet, mens Galgen spillerne danset jublende over hele kunstgressteppet.

 

Seiersrekken er dermed brutt og Galgen topper tabellen i ensom majestet. Galgen viste stor moral og arbeidsinnsats i dagens kamp, men vi var allikevel ikke imponert av kvaliteten på motstanderen. Dette er en kamp vi burde ha vunnet og som vi nok også ville ha gjort i de fleste tilfeller. Vi graver oss ikke ned!

 

Løvstakkens lag:

 

Serkan Bulbul - Tord Stensletten, Joakim Neergård, Marius Mosleth, Thomas Falbach (Eirik Gundersen) - Espen Bakke, Mats Larsen (Raymond Johannessen), Even Hansen, Jonathan Hailu - Andreas Wik, Sindre Årdal

 

Dagens Stakken Spiller: Even Hansen

 

På en dag der ingen imponerer voldsomt prøver Even og stå foran og ta ansvar i midtbaneleddet når det trengs. Er som vanlig kreativ og styrer det meste av spillet på midten.

 

Må også berømme Serkan og Jonathan som på sporty vis tok på seg keeperhanskene. Både den lille tyrkeren og Hailu gjorde jobben bra, men ser foreløpig ikke ut å true keeper Ken om førstevalget mellom stengene.

 

Ønsker også midtbanespiller Mats Larsen som fikk seg en skikkelig smell i ankelen idag god bedring. Mats som har vært svært viktig på midten så langt i år må nok belage seg på en lengre periode utenfor fotballbanen. Forhåpentligvis kan Ray som ser ut å nærme seg godformen fylle dette tomrommet etter Matsen fremover.

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Løv-Ham 3 (B) 5-1

Follese Trim (H) 5-0

Galgen (B) 0-1

 

Neste Kamp:

 

Follese 2 (H)

 

Lørdag 4. Juni kl 15:00

-Varden Kunstgress

 

 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

9

2. Andreas Wik

4

3. Even Hansen

2

3. Tommy Dale

2

3. Jonathan Hailu

2

3. Allan Maurstig

2

5. Daniel David

1

5. Raymond Johannesen

1

5. Serkan Bulbul

1

5. Tord T. Stensletten

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Tommy Dale

4

2. Daniel David

3

3. Serkan Bulbul

2

3. Andreas Wik

2

3. Even Hansen

2

3. Allan Maurstig

2

7. Eirik Gundersen

1

7. Tord Stensletten

1

7. Sindre Årdal

1

7. Jonathan Hailu

1