www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Seier mot Follese 2

 

Løvstakken - Follese 2 5-2 (2-1)

 

Lørdag 4. Juni 15:00, Varden Kunstgress - 7. divisjon menn avd. 3

 

1-0 Sindre Årdal

2-0 Sindre Årdal

2-1 (Straffe)

---------------

Pause

---------------

3-1 Sindre Årdal

4-1 Jonathan Hailu

5-1 Sindre Årdal

 

Follese som er plassert midt på tabellen i avdelingen kom fra et 3-5 tap hjemme mot Nordnes 2 i forrige serierunde. Allikevel var det aldri snakk om å ta lett på oppgaven for Løvstakken spillerne. Etter forrige helgs enorme nedtur mot Galgen på Nymark var det et Løvstakken mannskap som var fast bestemt på å løfte seg til Lørdagens kamp mot Follese.

         Både Joakim Neergård og Mats Larsen måtte stå over helgens kamp med skader, mens Tommy Dale fortsatt måtte fortsatt sone sin karantene etter det røde kortet han pådro seg mot Trimforeningen. Utenom disse tre stilte Stakken fulltallig med en 16-manns tropp.

          Godt var det også å ha keeper Ken-André Melbye og forsvarsspillerne Daniel David og Allan Maurstig tilbake i startelleveren. Gledelig var det også å ha Mats Selø igjen tilgjengelig som har tilbringt mesteparten av vårsesongen i tjeneste på Østlandet.

 

Kampen åpnet noe haltende fra Stakken sin side. Fakta er at Follese åpnet kampen best de første to-tre minuttene uten å skape de store målsjansene. Etter hvert tok Løvstakken mer og mer over. Etter det var passert ti minutter spilt fikk Løvstakken tildelt frispark nesten på hjørnet av 16-meteren. Toppscorer Sindre Årdal tok da løpefart og knuste lærkulen som et prosjektil langs bakken, via stolperoten og i mål bak en sjanseløs keeper.

 

(Sindre Årdal gir Stakken ledelsen på frispark med sitt tiende mål for sesongen- Foto Tord Bjørnevik)

 

Bare fem minutter senere er lysluggen frempå igjen. Eirik Gundersen kommer seg fri på venstre kanten og slår et presist legg inn på føste stolpe. Der dukker selvfølgelig storscoreren Sindre opp og dobler målkontoen sin for dagen.

 

I denne perioden hadde Stakken løftet spillet sitt betraktelig og kjørte kampen fullstendig. Spissparet Andy og Sindre fikk noen store sjanser til å øke ledelsen ytterligere, men det ble med to Stakken scoringer i den første omgangen. Follese 2 fikk sin redusering på straffespark etter at dommeren mente at Børre hadde vært for hardhendt med en Follese-angriper inni boksen. Billig straffe. Men Ken klarte ikke å forhindre scoring på Stakkens tredje straffespark imot i år. Dermed sto det 2-1 til pause.

 

Selv om Stakken var i ledelsen var ikke stemningen på topp i pausen. Vi ønsket å dominere denne kampen langt mer og ble enig om å åpne de andre omgangen med større balltempo. Dette klarte vi ikke da den første omgangen startet litt som den første med Follese i førersetet. Dette gjaldt heldigvis bare noen få minutter før Stakken tok over kontrollen igjen. Etter omtrent 60 minutter kommer Allan seg fri på venstrekanten og slår et farlig innlegg bak forsvaret til e hvitkledde. På innlegget er Sindre fremme og går uredd opp i duell med keeper og stanger nydelig inn 3-1. Denne scoringen er svært viktig og Stakken spillerne henter tydelig inspirasjon til å fortsette å male på freover. Bare noen minutter senere leverer Jonathan Hailu et kremmerhus av en scoring. Han knuser til fra 25 meter og ballen går i en fin bue inn i nettmaskene bak en forfjamset Follese keeper. Jonathans tredje ligamål, flest i Stakken utenom våre to tankspisser.

 

Vi fortsetter å kjøre kampen uten å levere det helt overbevisende spillet. Heldigvis har vi en spiss som er i dødelig form foran mål om dagen. Sindre Årdal scorer sitt fjerde og siste mål omtrent halvveis i omgangen da han plasserer seg helt riktig inn i feltet og kan sette kronen på et svært bra forarbeid av Serkan på høyrekanten som gjør detmeste selv. Denne scoringen blir det siste Sindre gjør før han tas av banen til trampeklapp på Varden. 5-1!

       Etter denne scoringen blir vi litt for overmodige og lar Follese være med på leken de siste minuttene. Det gjør at de får noen muligheter og til og med også en scoring et par minutter før slutt. Et passivt Løvstakken forsvar får ikke presset en Follese angriper som får all verdens tid til å sikte og sender ballen rett i vinkelen fra distanse. Ken er sjanseløs og plutselig har Stakken sluppet inn mer enn en scoring for første gang denne sesongen. Kampen ender 5-2.

 

Ingen stor kamp av Løvstakken, men vi sikrer oss hvertfall tre poeng. Vi leverer bra spill til tider der ballen ruller fint i laget og motstander Follese sliter med å henge med. Mens vi i andre lengre perioder av kampen detter ned på motstanderens nivå, noe som er skuffende. Skuffende er det også å slippe inn to mål for første gang i år.

 

 

Løvstakken (4-4-2): Ken-André Melbye - Tord Stensletten (Thomas Falbach), Marius Mosleth (Petter Hopsdal), Daniel David, Allan Maurstig - Espen Bakke, Even Hansen, Raymond Johannessen (Serkan Bulbul), Eirik Gundersen (Jonathan Hailu) - Andreas Wik (Mats Selø), Sindre Årdal

 

Dagens Stakken spiller: Sindre Årdal

 

4 mål. Trenger ikke si mer. Sindre har vist seg frem som en scoringsmaskin i det siste. Fire mål i to strake hjemmekamper mot henholdsvis Follese Trimforening og Follese 2 beviser vel at han koser seg i møte med Askøyværingene. 13 mål totalt på 7 kamper er heller ikke så verst fra målmaskinen vår.

 

(Tirsdag 7. Juni 12:23)

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Follese Trim (H) 5-0

Galgen (B) 0-1

Follese 2 (H) 5-2

 

Neste Kamp:

 

Åsane Gutter 2 (B)

 

Mandag 13. Juni kl 19:00

-Myrane Kunstgress

 


Hvem har vært Løvstakkens viktigste spiller i vårsesongen?
Ken André Melbye
Joakim Neergård
Even Hansen
Sindre Årdal
Andre

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

13

2. Andreas Wik

4

3. Jonathan Hailu

3

4. Tommy Dale

2

4. Even Hansen

2

4. Allan Maurstig

2

7. Daniel David

1

7. Raymond Johannesen

1

7. Serkan Bulbul

1

7. Tord T. Stensletten

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Tommy Dale

4

2. Daniel David

3

2. Serkan Bulbul

3

2. Allan Maurstig

3

5. Even Hansen

2

5. Andreas Wik

2

5. Eirik Gundersen

2

8. Tord Stensletten

1

8. Sindre Årdal

1

8. Jonathan Hailu

1

8. Espen Bakke

1