www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Tilbake på vinnersporet

 

Bjørgvin- Løvstakken 0-7 (0-4)

 

Søndag 14. August 20:00, Nymark Kunstgress - 7. divisjon menn avd. 3

 

Et velspillende Løvstakken-lag vant komfortabelt i høstsesongens første match mot Bjørgvin på Nymark søndag kveld. Før kampen var det knyttet en del spørsmål omkring laget som ble sendt ut på banen til denne kampen, da vi blant annet manglet vår eneste keeper og flere av spillerne i førsteelleveren på samme dag kom hjem fra ferie. Det skulle senere vise seg unødig å bekymre seg over.

 

Løvstakken tar tak i kampen fra første spark og triller ball slik vi ønsker. Det var relativt store rom å spille på, og når bevegelsen i laget i tillegg er bra, skaper vi som oftest sjanser. Kveldens første scoring kommer drøyt ti minutter ut i kampen etter at Mats Larsen slår ballen ut til Even som skrur den i hjørnet. Deretter noterer Andreas seg igjen på scoringslisten to ganger etter å ha kriget seg fri i boksen ved begge anledninger og satt ballen sikkert i mål bak Bjørgvins målvakt. Even avslutter omgangen med en ny scoring fra drøyt 20 meter og lagene kan gå til pause på stillingen 0-4, en god omgang fra Løvstakkens side hvor balltempoet, bevegelsen og pasningsspillet er bra.

 

Andre omgang blir en slags transportetappe hvor vi har mye ball, men fremdriften i spillet som var der i første omgang, er nå mer eller mindre borte. Det blir mye spill på tvers og man kjenner vel kanskje følelsen av at kampen allerede er vunnet. Bjørgvin kjemper bra og gjør at vi ikke kommer til så mange store sjanser som vi ønsker, men Andreas fullfører sitt hat trick med en fin avslutning alene med keeper. Joanathan (for dagen både midtstopper og spiss) scorer vårt sjette mål på flott vis, også han nokså alene med keeper, før Petter Hopsdal runder av scoringsballet med en frekk lobb på slutten.

 

Etter en småtrøblete vårsesong var dette absolutt et steg i riktig retning, i hvert fall i store deler av kampen. Med litt mer innsats og vilje kunne nok kanskje seieren vært enda større, men Bjørgvin skal ha kredit for at de står på gjennom 90. Ellers kjennes viktigheten av å ha Marius tilbake i midtforsvaret, han styrer det meste bakfra, er spillende og gir gode beskjeder til de foran seg. Sindre måtte ut med skade tidlig i første omgang, men stod sporty i mål i 2. omgangen. Petter Hopsdal for øvrig i mål den første omgangen og markerte seg med en strålende beiparade. 

 

Kampfakta: Bjørgvin – Løvstakken 0-7 (0-4)

 

0-1: Even Hansen (Assist: Mats Larsen)

0-2: Andreas Wik (Assist: Eirik Gundersen)

0-3: Andreas Wik (Assist: Sindre Årdal)

0-4 Even Hansen (Assist: Eirik Gundersen)

 --

0-5: Andreas Wik (Assist: Even Hansen)

0-6 Jonathan Hailu (Assist: Andreas Wik)

0-7 Petter Hopsdal (Assist: Allan Maurstig)

 

Laget:

 

Petter Hopsdal (Sindre Årdal) – Tord Stensletten, Marius Mosleth, Allan Maurstig, Eirik Gundersen – Mats Larsen (Serkan Bulbul), Raymond Johannessen, Even Hansen, Tommy Dale – Andreas Wik (Joakim Neergård), Sindre Årdal(Jonathan Hailu).

 

Dagens Stakken spiller: Even Hansen

 

Even styrer dagens kamp på midten og beviser hvor mye fotball som bor i han. Leverer til tider spill på et helt eget nivå utpå kunstgressmatten. I tillegg så topper han forestillingen med to praktscoringer.

 

Ellers må også prestasjonene til tremålscorer Andreas Wik og Eirik Gundersen, med sine to flotte assists, trekkes frem etter dagens kamp.

 

(Mandag 15 August 01:17)

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"