www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

 

Sterk sluttspurt sørget for tre viktige poeng mot Nymark

 

Løvstakken - Nymark 2 2-1 (0-0)

 

- Lørdag 20 August 11:30- Varden Kunstgress - 7. Div Menn avd. 3

 

 

0-1

1-1 Andreas Wik (Tord Stensletten)

2-1 Sindre Årdal (Marius Mosleth)

 

 

Etter å ha kommet greit fra høstpremieren mot Bjørgvin var det knyttet mer spenning før møtet med Nymark 2 på Varden. Med Allan Maurstig og Thomas Falbach ute med sykdom og Daniel David bortreist på ferie, var det flere som stilte spørsmålstegn rundt hvordan forsvarsfireren ville se ut. Også superveteranen Marius Mosleth var ikke å se i startoppstillingen etter å ha pådratt seg lyskeproblemer i oppgjøret mot Bjørgvin. Løsningen ble Joakim Neergård inn igjen i midtforsvaret sammen med Mats Larsen som også fikk tildelt kapteinsbindet i Allan Maurstigs fravær.

 

Det var helt tydelig et forsterket Nymark lag fra våroppgjøret som stilte til dyst på Varden. Nymark la seg dypt og lot Løvstakken trille ball og ventet på sine kontringsmuligheter. Første omgangen ble en jevnspilt affære uten mange store målsjanser. Løvstakken hadde mest ball men slet med å trenge igjennom Nymark laget som forsvarte seg godt. De fleste farlighetene kom etter skudd fra distanse. Den nybakte faren Tommy Dale var nærmest med en suser i tverliggeren fra et par og tjue meter. Nymark skapte også sine muligheter etter å ha komt til flere farlige innlegg på deres venstreside. Likevel sto det 0-0 til pause. Skuffende første omgang av Stakken som preges av lite bevegelse og glød fra spillerne.

 

Den andre omgangen begynte der den første avsluttet og Nymark ble mer og mer farlige på deres kontringer. Etter at de lyseblå hadde brent noen kjempesjanser måtte Løvstakken gjøre noen grep for å få mer løpskraft på midten. Stakken klarte å heve spillet sitt noe, men slet med å komme til de helt store målsjansene. Midtveis i omgangen er det Nymark som tar ledelsen på nok en kontring der de kommer i overtall og kan enkelt sette inn 1-0.

       Etter denne scoringen i mot er det tydelig at Løvstakken spillerne skjerper seg betraktelig. Plutselig er samtlige Stakken spillere mer aggresiv og bestemt i alle avgjørelser. Even Hansen som tidlig i omgangen antydet at han måtte bytte ut trår frem og tar fullstendig over sjefsrollen på midten. Omtrent femten minutter før slutt får Stakken betalt for dominansen når Tord Stensletten slår en presis ball i bakrom til Andreas Wik som akkurat får dyttet ballen forbi keeper og ballen triller inn i målet ved stolperoten.

       På slutten setter Løvstakken inn Marius Mosleth som gir oss enda mer ro på midten i hektiske sluttminutter. Løvstakken presser på for scoring mens Nymark heller ikke er ufarlige på sine visitter. Mange minutter på overtid og i det kampen ser ut til å ebbe ut i poengdeling får Løvstakken en siste mulighet. Mosleth vinner ballen på midten og slår en millimeter presis pasning i bakrom til Sindre Årdal. Toppscoreren er iskald og lobber ballen elegant over en utrustende Nymark keeper. Dermed avgjør lysluggen oppgjøret i kampens aller siste minutt. For et herlig øyeblikk!

 

Kampen sett under ett var ingen stor forestilling av Løvstakken. Flere av spillerne ble tunge ut i andre omgangen og Nymark skal ha ros for innsatsen. Allikevel er det godt å se hvordan laget hever spillet sitt etter å ha fått 0-1 i mot og snur kampen i sluttminuttene. En seier som fort kan vise seg å bli avgjørende når poengene telles opp etter endt sesong i Oktober.

 

 

Laget: Ken André Melbye - Tord Stensletten, Joakim Neergård, Mats Larsen (c), Eirik Gundersen (Mats Selø) - Jonathan Hailu, Even Hansen, Raymond Johannesen, Tommy Dale (Serkan Bulbul)- Sindre Årdal (Petter Hopsdal), Andreas Wik (Marius Mosleth)

 

 

Dagens Stakken spiller: Jonathan Hailu

 

I en kamp der Løvstakken sliter med å bryte gjennom Nymark sin forsvarsfirer er Jonathan Hailu kanskje lagets farligste angrepsvåpen fra sin kantposisjon. Flink å utforde på siden og bare tilfeldigheter gjør at ingen av involveringene hans resulterte i scoring.

 

Ellers må også Mats Larsens solide innsats i midtforsvaret nevnes. Dagens kaptein leverte virkelig varene i de bakre rekker og bekreftet at han ikke bare kan brukes i midtbaneleddet.

 

(Mandag 22. August 16:35)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Mathopen (B) 1-2

Bjørgvin (B) 7-0

Nymark 2 (H) 2-1

 

Neste Kamp:

 

Nordnes 2 (B)

 

Torsdag 25. August 20:00

-Møhlenpris Kunstgress

 


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

16

2. Andreas Wik

8

3. Jonathan Hailu

5

4. Even Hansen

4

4. Tommy Dale

2

4. Allan Maurstig

2

4. Serkan Bulbul

2

8. Raymond Johannesen

1

8. Daniel David

1

8. Tord T. Stensletten

1

8. Petter Hopsdal

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Tommy Dale

5

2. Serkan Bulbul

4

2. Eirik Gundersen

4

2. Allan Maurstig

4

2. Even Hansen

4

2. Andreas Wik

4

7. Daniel David

3

7. Sindre Årdal

3

9. Tord Stensletten

2

10. Jonathan Hailu

1

10. Espen Bakke

1

10. Marius Mosleth

1