www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

Løvstakken - Smørås 2   1-3

 

Slåtthaug Kunstgress, 16. Mars 2011, TBWL

 

 

Det var klart for gruppefinale og Løvstakken Fotball skulle revansjere det forsmederlige poengtapet mot Vestkysten fra forrige fredag. Status før kampstart var: Seier ville gi oss puljeseier, mens uavgjort ville også sende oss videre til kvartfinale i TBWL som en av beste toere. Smørås hadde allerede imponert i vinterserien med tre overbevisende seire og vi visste dette ville bli en tøff match. Vi stilte med en rekordsterk 16-mannstropp og gikk til kamp optimistiske om avansement i TBWL.

 

I fjerde kamp på rad satte Even vårt handicapstraffe helt inntil stolperoten, denne gang motsatt vei; til høyre. For en kald fisk denne tidligere Frøya spilleren har vist seg å være.

 

Kampen åpner bra og vi sjokkerer Smørås litt i åpningsminuttene med vårt voldsomme press og dette gir en aggresiv Andy noen muligheter fra start. Etterhvert får vi mer balltap på midten og Smørås tar mer over, og skaffer seg noen dødballer. Her skal det vise seg at de er svært farlig. Med et høyreist skyts inni boksen smeller ballen i tverliggereren og vi sliter å få klarert unna ballen. Men vi holder unna med et nødskrik. Litt før halvspilt i omgangen utlikner Smørås på et frispark fra siden. Vi klarer ikke å følge opp markeringen og en Smøråsspiller kan enkelt sette inn 1-1 fra kort hold. Etter denne scoringen klarer vi å løfte spillet vårt og skaper noen muligheter før pause. Etter en relativt jevnspilt 1. omgang kan vi gå til pause med 1-1.

 

Vi gjør noen små grep i pausen og får innpå noen friske bein. I den andre omgangen beviser vi at vi ikke har noen planer om å falle nedpå som vi har gjort i alle våre forestående 2. omganger. Vi presser Smørås enda tøffere og kommer til noen svært farlige sjanser. Andy blir tidlig i omgangen spilt igjennom, men blåser ballen like over krysset fra 16-meteren. Også Sindre som i dag måtte starte på benken, er frisk etter han kommer innpå og er svært nære ved flere anledninger. Smørås kommer ikke til mange opplagte sjanser, men får til noen farlige avslutninger fra 20 meter og utover.

 

Klokken tikker mot 90 minutter og spillet bølger frem og tilbake. Heroisk innsats fra samtlige gjør at Smørås fortsatt ikke skaper noen store målsjanser. 2 minutter før slutt derimot sliter vi med å få klarert et innlegg fra siden. En Smørås spiller på full fart fremover plukker opp halvklareringen vår og dundrer til fra 20 meter. Ballen går til side for en sjanseløs André i målet vårt og Smørås har tatt ledelsen bare noen minutter før slutt. Vi legger om til 4-4-2 og kaster alle folk i angrep. Dette gjør at Smørås kommer i overtall på overtid og enkelt kan sette inn 3-1 målet. Vi er dermed ute av TBWL etter nok en gang ha sluppet inn den avgjørende scoringen i sluttminuttene.

 

Vi er uheldige idag som ikke klarer å hale inn et uavgjort resultat. Kampen var uten tvil jevnspilt der vi i andre omgang skapte de fleste og største målsjansene.

 

 

Laget:

André Ljones - Thomas Falbach (Serkan Bulbul), Joakim Neergård, Marius Mosleth, Allan Maurstig - Daniel David, Even Hansen (Raymond Johannesen), Mats Larsen (Jonathan Hailu), Espen Bakke, Tommy Dale (Eirik Gundersen) - Andreas Wik (Sindre Årdal)

 

 

Dagens Stakken spiller: Espen Bakke

Espen hever sitt spill betraktelig fra Fredagens kamp mot Vestkysten og går idag foran og spiller som en kaptein verdig. Flink å ta vare på ballen og jobber upåklagelig gjennom hele kampen.

 

Idag fortjener hele laget skryt som la ned en voldsom innsats mot et svært sterkt

 

Smørås lag som nok hadde med seg en del forsterkninger fra A-laget.

Nå er TBWL over for vår del. Det er litt synd vi ikke er videre, men er stort sett fornøyd med det vi har levert mot 6.div og 5.div motstand.

 

(18. Mars 2011: 12:41)