www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

Tornado Bergen - Løvstakken 3-5

 

Mandag 7. Februar 2011, Nygårdsmyren - Tornado Bergen Winter League

 

0-1 Even Hansen (str.)*

0-2 Mats Larsen (str.)*

0-3 Tommy Dale

0-4 Tommy Dale

3-5 Andreas Wik

 

* Handicapstraffer tildelt før kampstart.

 

Idag skrev Løvstakken historie på Nygårdsmyren. Første 11-er kamp noensinne ble spilt mot TBWL arrangørene Tornado Bergen på Nygårdsmyren.

 

Kampene åpnet bra da Even og Mats satt våre to handicapstraffer iskaldt nede i venstre hjørnet før kampstart. Disse straffene er en del av reglementet i TBWL og blir tildelt for divisjonsforskjellen mellom lagene. Siden Løvstakken skal spille 7div-fotball i år, mens Tornado Bergen skal spille i 5div. fikk vi to straffer før kampstart.

 

1. omgangen var en svært god omgang for vår del. Vi hadde full kontroll bakover og var flink til å holde ballen i laget og la Tornado Bergen spillerne løpe. Som belønning for dominansen fikk vi også en scoring midt i den 1. omgangen. Tommy Dale svingte et frispark fra rundt 40 meter i en høy bue og rett i lengste kryss. Om dette var flaks eller ikke er det bare målscoreren selv som kan si sikkert. Noen minutter seinere økte vi ledelsen, da Tommy Dale kunne bare bredside ballen i målet fra kort hold etter fint forarbeid fra Allan på venstrekanten. Vi kunne fornøyd gå til pause med 4-0 ledelse.

 

I andre omgang bestemte Tornado Bergen for å reise seg og presse oss høyere i banen. Selv om Tornado Bergen dominerte hadde vi likevel brukbar kontroll i starten av omgangen. Men når Tornado Bergen reduserte til 1-4 halvveis ut i omgangen raknet det fullstendig for Stakken. Vi klarte ikke å ta vare på ballen og angrepsrettede TB tok fullstendig over. Tornado Bergen fikk fortjent både en andre og tredje redusering etter fullstendig dominans i  2. omgang. På dette tidspunktet så det stygt ut og Tornado Bergen presset på for utlikning. Heldigvis klarte vi å reise oss de siste minuttene og ta litt vare på ballen. Når Andy økte ledelsen med en godt plassert avslutning rundt ti minutter før slutt var kampen kjørt og vi kunne konstatere 5-3 seier i vår første kamp i TBWL.

 

 

Laget: André - Thomas Falbach, Joakim Neergård, Nguyen Cong Nguyen, Allan Maurstig - Mats Larsen, Tommy Dale (Raymond Johannessen) - Espen Bakke (Sindre Årdal), Even Hansen, Jonathan Hailu (Jonas Larsen) - Andreas Wik

 

Dagens Stakken Spiller: Tommy Dale:

Tommy skrev seg inn i Løvstakken sine historiebøker idag da han scorte Løvstakkens to første mål i ordinær spilletid. Utenom dette spilte han også en bra kamp og fortjener tittelen BB.

 

Vi er godt fornøyd med resultatet som kan være med på å føre oss videre til sluttspillet i TBWL. 5 div laget til Tornado Bergen ga oss som ventet en tøff match idag. Synes vi vinner fortjent, selv om resultatet like godt kunne vippet i Tornado Bergens favør etter dagens 2. omgang. Vi ser at vi må jobbe med utholdenheten til spillerne etter måten vi kollapset i  2. omgangen, men første omgangen er vi svært godt fornøyd med!

 
Vi takker Tornado Bergen for en fin kamp og ser frem mot kommende kamper i TBWL.