www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

Nordnes - Løvstakken 2-1

 

Fredag 11. Februar, Møhlenpris - Treningskamp

 

Denne kjølige fredagskvelden var det duket for Løvstakkens andre match på en snau uke. Nordnes ligger som forrige motstander Tornado Bergen i 5. divisjon. Så det var klart for nok en tøff kamp for Stakken. Vi hadde tidlig bestemt oss for å bruke denne treningskampen til å teste ut nye spillere i forskjellige posisjoner.
Vi gikk ut i en spennende 3-5-2 formasjon fra start, med Allan og Tommy på hver sin vingback.

Kampen åpner greit for vår del. Vi får til mye bra spill og har brukbar kontroll bakover. Kampens store høydepunkt for vår del kommer ca. halvveis ut i omgangen. Sindre får ballen midt på Nordnes banehalvdel, drar av en forsvarsspiller før han setter fart fremover og dunker inn 1-0 via tverliggeren. En herlig scoring. Utover omgangen kommer Nordnes mer og mer inn i kampen, men vi kan fortjent gå til pause med 1-0.

Som i 2. omgangen mot Tornado Bergen får vi også kjørt oss idag etter hvilen. Nordnes presser høyere og lite stemmer for vår del. Vi sliter med å få samlet oss og Nordnes spillerne løper enkelt gjennom midtbaneleddet vårt. Vi klarer heller ikke ta mye vare på ballen, selv om vi kommer til et par store sjanser også i andre omgangen. Nordnes får til slutt lønn for strevet i andre omgang og
scorer to ganger. Vi er ydmyke etter denne kampen og fastslår at Nordnes vant fortjent idag! Vi spiller en bra første omgang og en dårlig andre, enkelt og greit.

Laget: Dani - Thomas Falbach (Mats Selø), Marius Mosleth (Jonathan Hailu), Joakim Neergård - Tommy Dale, Even Hansen, Petter Hopsdal
(Espen Bakke), Mats Larsen, Allan Maurstig - Sindre Årdal (Eirik Gundersen), Andreas Wik

Dagens Stakken spiller: Sindre Årdal:
Sindre, som ikke har spilt organisert fotball på 3-4 år imponerer idag med stor fart, fysikk, bra spill og ikke minst en fantastisk scoring!

Ellers er det verdt å nevne Marius Mosleth sitt comeback på fotballbanen idag. Den tidligere storspilleren ga laget den ekstra tryggheten bak i første omgang med imponerende spill i de bakre rekker.
 

Vi takker Nordnes for kampen!