www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

Søfteland - Løvstakken 2-5

 

- Lørdag 26 Februar, Krohnsminde - Tornado Bergen Winter League

 

0-1 Even Hansen (str.)*

1-1 

1-2 Allan Maurstig

1-3 Sindre Årdal

1-4 Sindre Årdal

1-5 Sindre Årdal

2-5

 

* Handicapstraffe utdelt før kampen

 

Kampen åpnet i kjent stil da Even satte vår handicapstraffe sikkert til venstre for Søfteland sin keeper. Da dommeren blåste i gang kampen tok Løvstakken kommandoen umiddelbart. Allikevel klarte Søfteland å utnytte en glipp i Stakken forsvaret og utliknet etter bare fem minutter spilt.

         Stakken løftet seg uansett og lar seg ikke prege av dette tidlige baklengsmålet. Vi triller ballen fint i laget og lar Søfteland spillerne løpe. Dette resulterte fort i målsjanser. Litt før halvspilt i omgangen får vi betalt for dominansen når Allan sender inn et farlig legg med høyrefoten som går gjennom hele feltet og inn i nettmaskene bak en forfjamset Søfteland keeper. Denne scoringen løftet oss og nå tok vi fullstendig over. Vi var flink å variere mellom å trille ballen bak og å spille lenger i bakrom på Andy og Sindre. 3-1 kommer etter fint spill på venstrekanten og et presist slått innlegg fra Allan som Sindre setter kontant i mål. Sindre som har imponert stort de siste ukene var ikke ferdig med denne scoringen. Bare noen minutter senere får han et fint oppspill fra Thomas med mann i rygg, før han elegant vender vekk Søfteland forsvareren og setter nok en gang ballen sikkert i mål. Dermed kunne Løvstakken gå til pause med en 4-1 ledelse.

 

I andre omgang bestemmer vi oss for å holde ballen mer i laget da flere av våre spillere begynte å få slitne bein. Sindre toppet en fantastisk dag på jobben med sin tredje scoring etter glimrende forarbeid av Andy. Vi skaper mange store sjanser utover omgangen, men er ikke like effektive foran mål som i 1. omgang.

        Mot slutten sliter omtrent halve mannskapet vårt med krampe og dette gjør at vi ikke klarer å holde samme tempoet og Søfteland får noen muligheter. De klarer også å redusere til 5-2 før slutt etter et fint plassert skudd fra distanse.

 

Bra gjennomkjøring av Stakken idag. Vi triller til tider ball i hatt med motstanderen og har svært stort ballinnehav. Samtlige gjør en god jobb hjemover, men det er ikke bra at vi slipper inn to mål i en kamp vi dominerer så mye.

 

 

 

Laget: André Ljones - Thomas Falbach, Marius Mosleth, Joakim Neergård, Stian Foldøy - Espen Bakke, Raymond Johannessen, Even Hansen (Daniel David), Allan Maurstig - Andreas Wik, Sindre Årdal (Jonathan Hailu) 

 

 

 

Dagens Stakken spiller: Sindre Årdal:

3 mål sier det meste om Sindres innsats idag. Sindre har allerede vist seg å være en måljeger og kan bli svært viktig for oss i året som kommer. Det at han er beste Stakken spiller i andre kamp på rad sier litt om formen han er inne i for tiden.

 

Må også nevnes at Sindre fikk god hjelp av spissmakkeren Andy som var enorm på topp idag og alltid var en trussel for Søftelands forsvarsrekke.