www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Løvstakken Fotball - Vestkysten SK 4-4

 

- 11. Mars 2011, Krohnsminde - TBWL

 

 

På grunn av et snølagt gressteppe på Slåtthaug ble kampen i siste liten flyttet til Krohnsminde. Også her var banen preget av det voldsomme snøværet, men allikevel noe jevnere og fullt oppnåelig å spille på.

 

Løvstakken møtte bare med 12 spillere til start, men håpte likevel at dette skulle være nok til å sikre tre poeng mot Vestkysten og plass i viderespillet i TBWL.

 

Kampen åpnet som vanlig med at Even Hansen sikkert satte handicapstraffen helt inn til stolperoten i Vestkysten målet.

        Fra dømmeren blåser i gang kampen tar vi kontroll og lar ballen gå. Vi lar Vestkysten spillerne løpe og det tar ikke lang tid før vi spiller oss frem til våre første sjanser. Andy dobler ledelsen tidlig etter at Espen vinner ballen høyt i banen og serverer kraftspissen vår hans andre scoring i vinterserien. Vi fortsetter å dominere, står høyt i banen og lar ikke Vestkysten få ta vare på ballen. Når vår toppscorer Sindre halvveis i omgangen enkelt kan sette inn 3-0 etter bra forarbeid av spissmakker Andy virker kampen allerede kjørt. Kanskje er det dette som gjør at vi inviterer Vestkysten fremover i banen. For bare noen minutter senere kommer Vestkysten på en sjelden visitt og reduserer til 3-1 ut av ingenting.

        Vi reiser oss derimot mesterlig og tar fullstendig over kontrollen mot slutten av omgangen. Like før pause scorer også Andy sitt andre fra kloss hold etter fint forarbeid av Sindre. 4-1 til pause gjør at vi kan gå fornøyd til pause.

 

I andre omgang satser vi på å fortsette å kontrollere å holde ballen i laget. I begynnelsen klarer vi dette noenlunde. Men etterhvert som spillerne våre blir mer og mer slitne blir også Vestkysten spillerne mer og mer aggresive. Midt i omgangen reduserer Vestkysten til 4-2 og får plutselig troen på tre poeng. Våre balltap kommer stadig hypigere etter hvert som kampen utløper og mot slutten kommer Vestkysten flere ganger i overtall. 10 minutter før slutt reduserer nok en gang Vestkysten til 4-3 etter at vi ikke klarer å klarere vekk en corner. De siste minuttene blir dermed et drama da Vestkysten jager utlikning, mens vi er farlig frempå og prøver å avgjøre kampen. Det går mot tre viktige poeng når en Vestkysten angriper blir spilt fri og triller ballen forbi keeper Ken i det lengste hjørnet. Like etter blåser dommeren og kampen ender 4-4!

 

Ekstremt skuffende resultat for oss etter måten vi dominerte mesteparten av denne kampen. Allikevel må vi innrømme at både vi og Vestkysten fikk som fortjent i andre omgang da de rosa hevet spillet sitt betraktelig. Det samme kan ikke sies om vårt spill. Nok en gang leverer vi en svak andre omgang og det at vi roter vekk en 3-målsledelse er alt for svakt.

 

 

Laget:

Ken-André Melbye - Thomas Falbach, Joakim Neergård, Mats Larsen, Allan Maurstig - Espen Bakke (Jonathan Hailu), Raymond Johannesen, Even Hansen, Tommy Dale - Sindre Årdal, Andreas Wik

 

 

Dagens Stakken Spiller: Andreas Wik

 

Med to mål og en målgivende er Andy involvert i alle våre scoringer. Er i tillegg en voldsom trussel for Vestkysten sitt forsvar med sin fart og fysikk gjennom hele kampen.

 

Nok en gang fungerer samarbeidet med spissmaker Sindre bra som sammen står bak 7 av 10 mål for Stakken i vinterserien på våre tre første kamper.

 

 

(15. Mars 2011 00:32)

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tabell TBWL:

 

Gruppe 4
  K V U T MF MI POENG
1. Smørås IL 4 4 0 0 20 7 12
2. Løvstakken 4 2 1 1 15 12 7
3. Tornado  Bergen FK 4 1 1 2 10 13 4
4. Vestkysten 4 1 1 2 12 16 2
4. Søfteland 4 0 1 3 6 15 1

 

 

Toppscorere TBWL 2011

 

1. Sindre Årdal

4 mål

2. Andreas Wik

3 mål

3. Tommy Dale

2 mål

4. Allan Maurstig

1 mål

5. Even Hansen

(4 mål)*

6. Mats Larsen

(1 mål)*

 

* Mål scoret på handicapstraffer

 

 

 

Assistkongen TBWL 2011

 

1. Allan Maurstig 2
1. Tommy Dale 2
3. Even Hansen 1
3. Andreas Wik 1
3. Espen Bakke 1
3. Thomas Falbach 1
3. Sindre Årdal 1