www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Nok en jubelsesong og tredje strake opprykk!

 

Les en liten oppsummering av året som gikk. Klubbens tredje strake opprykk, en heseblesende opprykksfest og noen oppsiktsvekkende dødballer slått av Eggeberten er bare noe av de som fant sted i 2013.

 

 

Året startet som de foregående to sesongene med en intens oppkjøring med knallharde treninger og deltakelse i Tornado Bergens vinterturnering. Etter å ha måttet se seg slått i henholdsvis gruppespillet og semifinale de foregående sesongene klarte Løvstakken i 2013 å gå til topps i vinterturneringen. Turneringen er en fin indikator på hvilke steg klubben har tatt i sine første sesonger da det i flere kamper var helt tydelig at Løvstakken ikke fikk matchet seg i denne turneringen. Allikevel var det en fin triumf å beseire Sædalen i finalen og hente hjem seierspokalen.

 

Etter triumfen stilte Løvstakken med friskt mot til seriespillet og var fast bestemt på å kjempe helt i toppen av sin 5. div avdeling. Allikevel ble det en treig start. Etter bare 4 poeng på de fire første kampene var det får som trodde på opprykk ved sesongslutt. Men Løvstakken klorte seg fast og nektet å gi opp. Flere viktige sliteseire, som overtidsseirene mot Fitjar og Rosendal på våren gjorde at opprykket ikke var uoppnåelig på høsten selv om vi var et stykke bak topplagene.

 

Høstsesongen skulle vise seg å bli en helt annen historie for Løvstakken. Til tross for blytunge bortetap mot Trott og Halsnøy og poengdeling hjemme mot avdelingsvinnerne Fitjar imponerte Stakken voldsomt gjennom hele høstsesongen. Høydepunktet var kanskje nedsablingen borte mot opprykksrival Vestsiden-Askøy. Etter å ha ligget under tidlig i kampen slo guttene voldsomt tilbake og nedsablet hjemmelaget med sluttsifrene 2-7.

 

Til tross for å ha hengt litt etter opprykkslagene knappet Løvstakken innpå mot slutten av sesongen og når de andre resultatene gikk Stakkens vei kunne opprykket sikres hjemme mot bunnlaget Rosendal på sesongens siste dag. Også her ble Løvstakken liggende under tidlig, men også her skulle de svartkledde slå fryktelig tilbake og også her skulle sluttresultatet ende med de overbevisende sifrene 7-2. Seieren utløste noen elleville jubelscener og en opprykksfest byens befolkning absolutt aldri har vært vitne til.

 

På julebordet ble det delt ut priser tradisjonen tro:

 

Årets spiller: Andreas Wik

 

Andy hadde en treig vårsesong preget av skader og lite spilletid der han bare scorte et mål. På høstsesongen derimot løsnet det skikkelig for Stakkens goalgetter. Hele 13 scoringer på sesongens siste 11 seriekamper sier litt på Andys innflytelse i opprykkssesongen.

 

Årets komet: Kjell H. Christensen

 

Kjell, som tidligere var regnet som andrelagsspiller, har vært en åpenbaring for Løvstakken gjennom 2013. Med sine ekstreme fart gir han Stakkenforsvaret en helt ny dimensjon. Etter Jokke Samdal sin sjokkerende overgang til Hovding og Jokke Neergårds like sjokkerende beinbrudd har Kjells tilstedeværelse i forsvaret vært helt avgjørende for at Løvstakken skulle klare å sikre opprykket til slutt.

 

Toppscorer: Andreas Wik 14 mål

 

1. Andreas Wik 14

2. Sindre Årdal 8

2. Marius Ahlsen 8

2. Jonathan Hailu 8

5. Mats Larsen 5

5. Samuel Hagos 5

 

Assistkongen: Even Hansen 10 assists

 

1. Even Hansen 10

2. Mats Larsen 8

3. Daniel David 4

4. Samuel Hagos 3

4. Marius Ahlsen 3

4. Andreas Wik 3

 

(Onsdag 1. Januar)

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"