www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Årets treningskamper gjennomført

 

Etter helgens 4-1-seier mot divisjonskollega på Nordre Fjell er sesongens planlagte oppkjøringskamper gjennomført. Les deg opp om hva trenerapparatet syns om kampene.

 

Løvstakkens resultater i treningskampene 2014:

 

 

Bønes - Løvstakken 2-5

Bergen Nord - Løvstakken 2-1

FK Fyllingsdalen jr. - Løvstakken 5-3

Lyngbø - Løvstakken 4-0

Løvstakken A - Løvstakken B 8-1

Løvstakken - Dale i Sunnfjord 2-1

Nordre Fjell - Løvstakken 1-4

 

Tidlig i oppkjøringen møtte Løvstakken Claus Lundekvams mannskap til kamp i Fjellsdalen. Dette ble ikke helt den kampen vi hadde håpet på da Bønes stilte svakere lag enn forventet og byttet det ut med reint juniorlag i pausen.

 

Deretter ventet kamp mot Bergen Nord i Salhus helgen etter. Her fikk Løvstakken kjenne litt på nivået som venter i 4. divisjon i år. Kampen var stort sett en oppløftende affære og 2-1-resultatet lyger litt ettersom Løvstakken styrte mesteparten av kampen.

 

I neste kamp møtte Løvstakken fjorårets juniormestre FKF. Dette ble som forventet en tøff kamp for Løvstakken, men allikevel en god gjennomkjøring mot svært talentfulle unggutter fra Fyllingsdalen.

 

Bortekampen mot Lyngbø i Lyngbøparken var forventet å bli den tøffeste testen for Stakken i oppkjøringen. Laget som imponerte i 3. divisjon i fjor ble naturligvis en tøff nøtt å knekke. Men vi var fornøyd med hvordan vi hang med i store deler av kampen selv om det raknet litt mot slutten og resultatet ikke var noe særlig å skrive hjem mot.

 

Deretter fulgte to kamper mot litt svakere motstand i internkampen mot Løvstakken sitt b-lag og i kampen mot Sognelaget Dale som også var gode gjennomkjøringer for vår del.

 

I generalprøven mot Nordre Fjell i helgen var vi dog forberedt på litt tøffere motstand. Nordre Fjell som klarte seg bra i 4. divisjon i fjor tok ledelsen på Ågotnes, men herfra og ut skulle det meste handle om Løvstakken. En svært imponerende forestilling av guttene i svært tettsittende svarte drakter endte opp med imponerende 4-1 på resultattavlen.

 

Nå som treningskampene er vel gjennomført er det eneste som gjenstår å se hvordan det går når alvoret sparkes i gang neste tirsdag på Krohnsmide mot NHH. Vi gleder oss og er optimister før det braker løs!

 

(Tirsdag 15. April)

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"