www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Første trening for sesongen!

 

Mandag sparket Løvstakken i gang oppkjøringen med en treningsøkt på Krohnsminde. Gledelig er det å melde at oppmøte var bra og at spillerne virket svært giret under årets første treningsøkt.

 

 

 

Med et bart kunstgressteppe og milde temperaturer for å være januar lå alt til rette for en fin treningsøkt på mandag. Til tross for en vinterpause på hele tre måneder virker spillergruppen klar til å ta fatt på en tøff og lang sesongoppkjøring før seriespillet sparkes i gang i april.

 

Vi håper etter hvert å få flyttet treningsøktene til Varden og Fyllingsdalen i løpet av vinteren i og med at det skal være ledig kapasitet der når Oasebanen står klar i Februar. Foreløpig må vi nøye oss med matten på Krohnsminde som helt klart har sett sine beste dager.

 

Treningsøktene fremover vil bli ganske tøffe fysisk der det er fokus på lange spilløkter som skal få spillerne i form til en lang og spennende sesong. Stakken skal ikke være med på noen vinterturnering i år. Det satses heller på flere treningskamper mot bra lag som skal være med å forberede gruppen på nivået som venter i fjerdedivisjon.

 

Ingen nye spillere er på plass, men det er ventet at Løvstakken ønsker å forsterke troppen før sesongstart.

 

(Tirsdag 7. Januar)

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"