www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Årets første treningskamp

 

Løvstakken stiller med en stor og sterk tropp i årets første kamp mot Bønes klokken 20.00 på Fjellsdalen Idrettsplass mandag 27. januar. Til tross for at det bare er snakk om en treningskamp er møtene mot Bønes alltid preget av mye prestisje.

 

Det er nå to divisjoner mellom lagene, men Løvstakken forventer en tøff kamp mot et alltid hardtkjempende Bøneslag. Stakkentrener Joakim Neergård ser på dette som en god mulighet til å prøve ut flere flere spillere. Samtidig legger han ikke skjul på at revansjelysten etter fjorårets 2-1-tap i et tilsvarende oppgjør fortsatt er tilstede. Det er derfor ventet at Stakken vil gå hardt ut for å starte året med seier.

 

Stakkenfansen vil også kunne få se et nytt fjes i Løvstakkendrakten mandag. Midtstopper Alexander Heimark har blitt hentet inn i troppen denne sesongen og har imponert på trening den siste tiden. Vi gleder oss til å se hvordan Heimark og resten av guttene vil gjøre det når oppkjøringen til 2014-sesongen endelig spennes i gang på mandag. Vel møtt!

 

 

 

Keeper Ken-André Melbye lite fornøyd med å se Løvstakken tape 2-1 for Bønes i fjor vinter.

 

 

Troppen til mandagens kamp er som følger:

 

Ken-André Melbye

Sindre Lundberg

Thomas Falbach

Kjell H. Christensen

Tord T. Stensletten

Alexander Heimark

Allan Maurstig

Daniel David

Mats Selø

Even Hansen

Petter Hopsdal

Espen Bakke

Mats Larsen

Daniel L. Hummelsund

Jonathan Hailu

Stian Fedje

Sindre Årdal

Andreas Wik

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"