www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Komfortabel seier mot Bønes

 

Bønes - Løvstakken 2-5 (1-3)

 

- Mandag 27. Januar, Fjellsdalen Idrettsplass - Treningskamp

 

Bønes tok mandag imot Løvstakken til bortelagets første kamp i kalenderåret 2014. Etter at Løvstakken i fjor rykket opp til 4. divisjon er det to divisjoner mellom disse lagene i årets seriespill.

 

Claus Lundekvams Bønes var nære opprykk fra 6. divisjon ifjor, men måtte til slutt se seg slått på målstreken og må belage seg på en ny sesong i 6. divisjon.

 

Løvstakken stilte opp med en sterk 18-mannstropp til årets første treningskamp og var forberedt på å møte et hardtkjempende Bøneslag på Fjellsdalen.

 

Med fokus på å matche den forventede aggresiviteten til Bønesspillerne gikk Løvstakken ut i hundre og tok kommandoen fra start. Bare et par minutter var spilt da bortelaget tok ledelsen på corner. En presis corner fra Petter Hopsdal ble headet kontant mot målet av stopper Kjell Christensen. Like foran mål dukker Mats Larsen opp som troll i eske og stuper ballen i nettmaskene.

 

Løvstakken åpnet kampen bra og det var tydelig at Bønesspillerne ikke var komfortable med ballen i beina når Stakkenspillerne la press på dem. Etter bare ti minutter spilt var ledelsen doblet da Daniel David fikk æren av å avslutte et fint angrep fra kort hold på høyresiden.

 

Med denne tidlige tomålsledelsen faller litt nivået i spillet til Løvstakken. Spillerne blir mer ukonsentrerte og gjør flere enkle feil. Dette gjør at Bønes får noen muligheter. Ca halvveis i omgangen reduserer hjemmelaget etter at et fint legg fra venstresiden blir vakkert ekspedert i målet.

 

Mats Larsen øker ledelsen til 3-1 noen minutter før pause med sin andre nettkjenning. Scoringen er av det vakre slaget da Larsen banker ballen helt nede i hjørnet fra ca 20 metter.

 

I den andre omgangen bytter overraskende nok Bønes ut hele laget og sender utpå juniorlaget i erstatning for de mer rutinerte spillerne de siste 45 minuttene.

Dette gjør at nivået på kampen faller ytterligere. Løvstakken får tildelt straffe etter bare noen sekunder i den andre omgangen. Even Hansen som kom inn i pausen er sikker fra ellevemetersmerket.

 

Løvstakken styrer det meste av spillet i andre omgangen også. Uten å legge for mye i prestasjonene mot et ikke altfor meritert juniorlag. Fjorårets toppscorer Andreas Wik får seg en fortjent scoring i løpet av omgangen, mens Bønes reduserer til 5-2 på et frispark mot slutten av kampen.

 

Det som var forventet å bli en tøff og jevn kamp mot et hardtkjempende Bøneslag ble en noe skuffende affære. Spesielt når Bønes sender innpå hele juniorlaget sitt i pausen ble det ikke helt den gjennomkjøringen vi hadde håpet på. Men vi er glad for å være i gang og gleder oss til fortsettelsen av oppkjøringen.

 

Kampfakta:

----------------------------------------------------------------------------

Laget i 4-2-3-1:

Ken André Melbye - Tord Stensletten (Mats Selø), Kjell Christensen, Aleksander Heimark, Allan Maurstig (Thomas Falbach) - Petter Hopsdal (Even Hansen), Espen Bakke (Daniel Hummelsund) - Daniel David (Stian Fedje), Mats Larsen, Sindre Årdal (Jonathan Hailu) - Andreas Wik

 

Målscorere Stakken: Mats Larsen x2, Daniel David, Even Hansen (str.), Andreas Wik

 

Dagens Stakkenspiller: Alexander Heimark

 

Imponerende kamp av Stakkens nye midtstopper. Viser at han kan bli viktig i sesongen som kommer. Spennende å se han mot litt tøffere motstand

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Tirsdag 28. Januar)

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"