www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Ny-Krohnborg 2 - Løvstakken 0-6 (0-1)

- Krohnsminde. Lørdag 25. Februar - Tornado Bergen Winter League

 

I første helgen i vinterferien ble det naturligvis en del fravær til denne kampen. Med globetrotterne Andreas Wik, Allan Maurstig og Eirik Gundersen på eventyr i henholdsvis Thailand, Egypt og Tysnes(!) ble det en del endringer på laget før dette oppgjøret.

     Som i oppgjøret mot Kalandseid gikk Løvstakken ut i en 4-3-3 formasjon med fokus på det defensive presset i front. Allerede tidlig i kampen ble Ny-Krohnborg sine forsvarsspillere stresset når trioen vår på topp satte inn presset. Det var tydelig å se at arbeidet på treningsfeltet hadde gitt resultater.

     Stakken leverer en imponerende førsteomgang der de triller ball i hatt med Ny-Krohnborg. Allikevel tar det litt tid før de svartkledde tar ledelsen. Sindre Årdal treffer blant annet stolpen fra kort hold etter et lekkert klikk-klakk angrep fra Stakken.

     Ca. midtveis i omgangen får imidlertidig Løvstakken hull på byllen når midtstopper Joakim Samdal ruver høyest på en presis corner fra Even og setter inn sin første scoring i Løvstakkentrøyen. Til tross for imponerende spill må Løvstakken nøye seg med en 1-0 ledelse til pause.

 

I løpet av den andre omgangen får Stakkenpublikumet stifte bekjentskap med noen nye fjes. Kjell Hagenes Christensen og Tossa Kurseth kommer begge innpå banen og gjør en fin figur i den svarte adidasdrakten. Begge to spiller opprinnelig på andrelaget til Løvstakken, men kan fort få flere sjanser i 6. Divisjon i løpet av sesongen.

 

I løpet av den andre omgangen er det mye rart som skjer i solskinnet på Krohnsminde. Først blir stopper Joakim Neergård vist det røde kortet, da dommeren mener han legger angriperen i bakken på vei gjennom mot keeper. Så et par minutter senere dobler 10-mannsterke Løvstakken ledelsen ved hjelp av en gavmild Ny-Krohnborg forvsarer som elegant vipper 2-0 scoringen over en utrusende keeper.

     Bare noen minutter senere blir en Ny-Krohnborg spiller utvist etter å ha lagt Sindre Årdal i bakken på vei mot motstanderens mål. Dommeren går da med på å sende Neergård tilbake på banen igjen og fullføre kampen 11 mot 11!

     Herfra og ut er det enveiskjøring, Ny-Krohnborg spillerne er tydelig slitne og Stakken får boltre seg i et hav av rom på motstanderens banehalvdel. Sindre Årdal beviser sin målteft og scorer to ganger enkelt aleine med keeper. Lysluggen som idag spilte 90 minutter aleine på topp står nå med smått fantastiske 31 mål på 27 obligatoriske Stakkenkamper.

     Joakim Neergård som tidligere i omgangen hadde vært i fokus økte ledelsen til 5-0 når han stanget nok en corner i noten, mens Even Hansen sto for sesongens siste scoring da han satte inn 6-0 fra straffemerket.

 

Alt i alt en oppløftende kamp av Løvstakken. Selv om motstanden ikke var all verden var det godt å få revansjert forrige helgs sviende nederlag mot Kalandseid. Neste helg venter Trane til siste kamp i gruppespillet. Med seier der tyder det meste på at Løvstakken er sikret en plass i sluttspillet i TBWL.

 

Laget i 4-3-3:

Ken-André Melbye - Tord Stensletten (Kjell Hagenes Christensen), Joakim Neergård, Joakim Samdal, Mats Selø - Mats Larsen, Even Hansen, Petter Hopsdal - Daniel David, Sindre Årdal, Espen Bakke (Tossa Kurseth)

 

Dagens Stakkenspiller: Even Hansen

 

Som vanlig solid kamp av playmakeren vår. Styrer tempoet i kampen og er også blitt svært flink i det defensive spillet. Satte punktum med straffescoringen sin.

 

(Torsdag 1. Mars)

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Arna-Bjørnar 2 H 1-0

Kalandseid H 4-5

Ny-Krohnborg 2 H 6-0

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Trane (B)

- Lørdag 3. Mars 14:00

Krohnsminde- TBWL

---------------------------------