www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Seier og avansement i vinterserien!

 

Trane - Løvstakken 1-4 (1-3)

 - Lørdag 3. Mars, Tornado Bergen Winter League - Krohnsminde

 

0-1 Even Hansen (Handicapstraffe)

1-1

1-2 Jonathan Hailu (Espen Bakke)

1-3 Jonathan Hailu (Sindre Årdal)

(Pause)

1-4 Mats Larsen (Sindre Årdal)

 

Etter å ha snublet mot Kalandseid to uker tidligere var utgangspunktet enkelt før siste gruppespillskampen mot Trane. Stakken var avhengig av seier mot 5. Divisjonslaget Trane for å gå videre.

     Som sist helg var det en del fravær til kampen. Kaptein Allan Maurstig og Andreas Wik var fortsatt vekkreist på vinterferie. Det samme gjaldt også stopperne Joakim Samdal og Marius Mosleth, mens Thomas Falbach, Ray og Samuel Hagos var utilgjengelig med sykdom, skade og jobb.

     Men selv med hele syv viktige spillere utilgjengelig kunne Stakken stille med et slagkraftig lag til kampstart, noe som viser viser tegn til hvilken bredde det er i Løvstakkens tropp denne sesongen...

 

Even Hansen gikk som vanlig frem for å ta handicapstraffen Løvstakken fikk utdelt før kampstart, og i kjent stil var midtbaneeleganten sikker fra krittmerket. Dermed startet Løvstakken kampen med 1-0 i lommen.

     Trane åpnet kampen friskt og var på høyde med Stakken den første halvtimen. Flere balltap på egen banehalvdel gjorde at de grønne fikk muligheten til å sette fart mot Løvstakkens mål. Dette var også tilfelle da ledelsen ble utlignet halveis i omgangen. Etter å ha mistet ballen på egen banehalvdel blir venstrekanten til Trane spilt opp og under hardt press fra både høyreback Daniel David og keeper Sindre Lundberg klarer han å pirke inn utlikningen.

      Etter scoringen ligger kampen å vipper noen minutter. Men en Espen Bakke i voldsomt slag på venstrekanten er svært delaktig i å hjelpe Stakken i front igjen. Etter flere gode initiativ på venstresiden topper det seg når han passerer to-tre Traneforsvarere før han runder keeper og triller ballen inn foran mål. Der dukker Jonathan Hailu opp og setter enkelt inn 2-1.

      Noen minutter senere viser nok en gang goalgetteren Hailu seg frem. En presis corner fra Even stusses videre av Sindre på nærmeste stolpe og på bakerste stolpe dukker Hailu opp og styrer den inn med magen. Dette skulle vise seg å være det siste som skjedde i 1. omgang og Stakken hadde dermed sikret seg et bra utgangspunkt før den andre omgangen.

 

Den første omgangen var kanskje jevnspilt, men det samme kan ikke sies om kampen etter sidebytte. Et utkjørt Tranemannskap ble løpende i mellom, mens Løvstakken fullstendig kontrollerte kampen. Med litt mer kynisme på siste tredel kunne Stakken fort ha vunnet med tennissifre, men det ble med en scoring i den andre omgangen, som også skulle vise seg å bli kampens store høydepunkt. Etter mange trekk på motsatt banehalvdel setter Mats Larsen fart mot Tranemålet, og kombinerer fint med veggspill med både Samuel Hagos og Sindre Årdal før han er helt igjennom og setter iskaldt 4-1-scoringen til side for Tranekeeperen. Champagnefotball av Løvstakken!

     Også Petter Hopsdal, Sindre Årdal og Espen Bakke har sine muligheter til å øke ledelsen ytterligere, men når dommeren blåser i fløyten for full tid er stillingen på tavlen 4-1 til Løvstakken.

 

Nok et sterkt resultat av Løvstakken, med flere viktige spillere ute med skade. Dermed er laget videre i vinterserien og er klar for kvartfinale neste helg. Der venter Lysekloster 2 på Nygårdsmyren...

 

Laget i 4-3-3:

--------------------------------------------------------------------------------------

Sindre Lundberg - Daniel David, Mats Selø, Joakim Neergård,Eirik Gundersen (Kjell Hagenes Christensen) - Even Hansen, Petter Hopsdal, Mats Larsen - Jonathan Hailu (Samuel Hagos), Sindre Årdal, Espen Bakke (Tossa Kurseth)

 

Dagens Stakkenspiller: Espen Bakke

 

Mye involvert fra sin venstrekant. Flere herlige dribleraid, blant annet et før Jonathan Hailu sitt første mål. Viser at han har blitt mye kjappere i fotarbeidet da han nå også er en trussel i bakrommet.

 

Jonathan Hailu sin første forestilling for året må også nevnes. Hailu som i helgen var hjemme på perm, scorte to mål fra venstrekanten og beviste dermed nok en gang sin fantastiske målteft.

 

(Mandag 5. Mars)

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"