www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Knepent tap i generalprøven

 

Frøya - Løvstakken 2-1 (1-0)

 

Tjønnen - Tirsdag 27. Mars, Treningskamp

 

1-0

(Pause)

1-1 Allan Maurstig

2-1

 

Oppløftende kamp av Løvstakken som leverer en bunnsolid kamp mot bra 4. Divisjonsmotstand. Kampen som halvveis var regissert av overgangen til fjorårets sisteskanse i Stakken, Ken-André Melbye som før denne sesongen gikk til nettopp Frøya. Samtlige spillere løfter seg for anledningen og tar Frøya litt på sengen i åpningen av kampen. Etter å ha åpnet kampen friskt tar Frøya litt over initiativet mot slutten av den første omgangen og scorer ca. 10 minutter før pause, når en fem-meter fra Stakken blir returnert og spissen Andre Dahl blir sendt igjenom og løfter ballen sikkert over en utrustende Sindre Lundberg i Stakkenburet.

 

Om Frøya avsluttet den første omgangen best er det hvertfall ingen tvil om at Løvstakken startet den andre omgangen best og stresset Frøyaspillerne høyt i banen. Omtrent halvspilt i omgangen får også Løvstakken betalt for dominansen når Allan Maurstig dukker opp på første stolpe på en innoverskrudd corner. Kapteinen vår varter opp med en elegant "Crespo"avslutning med hælen som går forbi Melbye i Frøyamålet. Utlikningen var fortjent og de neste minuttene hadde Stakken flere muligheter til å gå opp i ledelsen.

     Men når avgjørelsen falt ti minutt før slutt var det Frøyaspillerne som kunne juble. En kanonkule fra ca 30 meter gikk opp i hjørnet og forbi en sjanseløs Stakkenkeeper. Til tross for å legge stort press på Frøya i avslutningsminuttene klarte ikke Stakken å komme tilbake og kampen endte 2-1 til Frøya.

 

Laget i 4-4-2:

----------------------------------------------------------------------------------------------

Sindre Lundberg - Mats Selø (Tord Stensletten), Joakim Neergård, Joakim Samdal, Allan Maurstig - Espen Bakke, Petter Hopsdal, Mats Larsen (Marius Mosleth), Eirik Gundersen (Daniel David) - Andreas Wik (Jonathan Hailu), Sindre Årdal

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakkenspiller: Allan Maurstig

 

Kapteinen vår går foran som et godt eksempel og beviser at han hører hjemme på dette nivået. Full kontroll defensivt og et av våre farligste angrepsvåpen i tillegg, løper samtlige 90 minutter opp og ned linjen som en pisket veddeløpshest. På toppen av dette pirker han inn dagens scoring med hælen på corner.

 

Svært bra innsats fra samtlige Stakkenspillere idag. En annen som fortjener litt skryt er Espen Bakke, som i likhet med vår kaptein løfter seg et hakk når motstanden er bedre.

(Onsdag 28. Mars)

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Flaktveit 0-3

Frøya (B) 1-2

Sotra 2 (B) 5-1

 

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Loddefjord 2 (H)

- Søndag 21. April 18:00

 

- Varden Kunstgress- 6. Div

---------------------------------

 


 

Toppscorere 6. Div 2012

 

1. Sindre Årdal

3

2. Andreas Wik

1

3. Espen Bakke

2

 

 

 

Assistkongen 6. Div 2012

 

1. Sindre Årdal

1

1. Andreas Wik

1

1. Petter Hopsdal

1