www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Spillerstatus før kamp (Løv-Ham 3)

 

 

Vi er godt i gang med sesongen og er nå på vei inn i en fase der vi må bevise at vi kan prestere på et jevnt høyt nivå. Med bare en kamp på de siste snaue 5 ukene og ikke voldsomt treningsoppmøte på de få treningene vi har hatt, er det naturlig at folk stiller spørsmålstegn om Stakken fortsatt vil levere.

 

Til helgen er det knyttet usikkerhet rundt flere av våre spillere. Mats Selø er utilgjengelig med tjeneste for kongen på østlandet. Om Daniel David og Eirik "Egg" Gundersen er tilgjengelig for helgens kamp er også høyst usikkert da også de skal tilbake i tjeneste til neste uke.

 

En hard lekeøkt i "Krybben" forrige uke har også satt sine spor. Stensletten endte opp med en bandasjert høyrearm og kaptein Bakke måtte stille opp med coachjakke og lede fredagens treningsøkt på Krohnsminde fra sidelinjen. Begge meldes likevel å være klar til kamp søndag. Godt er det også at Raymond Johannessen og superveteran Marius Mosleth muligens er klar igjen etter fravær siden første serierunde. Ray har pådratt seg blodforgiftning. En tre-ukers antibiotika kur gjør at han selv må se an formen inn mot helgens kamp. Mosleth derimot har klaget på vonde hæler etter sitt mye omtalte comeback på fotballbanen. Likevel håper vi at han friskmeldes og kan bidra med sin rutine og spillerforståelse mot Løvene.

 

Ellers regner vi med at resten av spillergruppen klarer å motstå helgens farligste fristelser og stiller 100 % klar til årets første søndagskamp!

 

Mer nytt før helgens kamp kommer!

 

(Torsdag 11. Mai 00:25)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"