www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

Fakta etter 7. serierunde

 

Etter et svært skuffende tap mot Galgen forige søndag ligger Løvstakken på andreplass i serien. På toppen ligger nettopp Galgen fire poeng foran med én kamp mer spilt. Etter Follese Trimforening sin overbevisende 7-4 seier over Løv-Ham har de nå på lik poengsum med Stakken, men med 15 mål dårligere målforskjell.

 

Etter helgens nye fadese fortsetter problemene for Løv-Ham 3. Rivalene fra Dalen har etter en trøblete sesongstart til gode å sanke et eneste poeng, til stor glede hos Stakkens supporterskare. Trøsten for Løvene får være at de med en seier i neste kamp har muligheten til å klatre to plasser på tabellen. For full oversikt over kamper og tabell se her.

 

Etter scoring i årets fem første seriekamper, og med hele fire mål i forige kamp var forventningene skyhøye til Sindre Årdal foran Galgenkampen. Storscoreren vår ble i likhet med resten av angrepsrekken vår godt pakket inn av Galgenspillere. Selv med vanskelige spilleforhold kom Sindre til scoringsmuligheter, men dette var hverken kraftspissens eller Løvstakkens dag.

 

Mats Larsen måtte dessverre ut med skade tidlig i helgens kamp. Larsen som har imponert stort på Stakkens midtbane fikk seg en lei overtråkk og strakk leddbånd i ankelen bare et kvarter ut i førsteomgangen. Vi frykter at resten av kampene før sommerpausen ryker. Hele klubben ønsker Mats god bedring. Etter skaden kom Raymond Johannessen inn på midten. Ray fyller skoene til Mats på en god måte og det er tydelig at han har funnet formen igjen etter et langt sykefravær. Jonathan Hailu fikk sin første første kamp fra start mot Galgen og kommer til flere gode innlegg i førsteomgangen. De farlige innleggene stod for de fleste sjansene til Løvstakken i en ellers sjansefattig førsteomgang. Etter en svært god førsteomgang av Serkan Bulbul i en uvant posisjon mellom stengene følger også Jonathan opp med godt spill i keeperposisjonen selv om ingen av dem fikk mange prøvelser mot seg. Jonathan kan ikke lastes for baklengsmålet.

 

En annen spiller som har prestert så langt i sesongen er vår spillende styreformann Joakim Neergård. Joakim er det nærmeste vi kommer en Mr. Løvstakken, og med sin formidable innsats og solide stopperferdigheter har han preget alle kampene våre så langt. Han legger ikke skjul på skuffelsen etter søndagens tap, men det er en revansjelysten Joakim Neergård jeg møtte torsdag kveld. Joakim fikk spørsmålet om han trodde at laget ville reise kjerringa allerede mot Follese på lørdag. Etter lang betenkningstid sier Joakim at "what doesn't kill you makes you stronger, og personlig har jeg veldig lyst til å vise hva vi kan."

 

Talsmann for supporterbevelgelsen Fjellgeitene, Tord Bjørnevik, synes det var skuffende at det kom et tap så tidlig i sesongen og han håpet at vi skulle klare å gå gjennom sesongen ubeseiret. "Men dette tapet kan ha vært en oppvekker for klubben, og det viser at selv Løvstakken overaskende nok ikke er uovervinnelige. Det skader heller ikke om vi møter opp 4-5 stk tilskuere til." sier Bjørnevik som sikter til helgens kamp på Varden.

 

  

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Løv-Ham 3 (B) 5-1

Follese Trim (H) 5-0

Galgen (B) 0-1

 

Neste Kamp:

 

Follese 2 (H)

 

Lørdag 4. Juni kl 15:00

-Varden Kunstgress

 

 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

9

2. Andreas Wik

4

3. Even Hansen

2

3. Tommy Dale

2

3. Jonathan Hailu

2

3. Allan Maurstig

2

5. Daniel David

1

5. Raymond Johannesen

1

5. Serkan Bulbul

1

5. Tord T. Stensletten

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Tommy Dale

4

2. Daniel David

3

3. Serkan Bulbul

2

3. Andreas Wik

2

3. Even Hansen

2

3. Allan Maurstig

2

7. Eirik Gundersen

1

7. Tord Stensletten

1

7. Sindre Årdal

1

7. Jonathan Hailu

1